Kaptafels

Bent u op zoek naar een opbergmeubel dat ook een troef is voor de decoratie van uw slaapkamer? Een moderne kaptafel is ideaal voor iedereen die graag zorg draagt voor zichzelf en past perfect in elke slaapkamer of bureauruimte. Creëer een praktische en mooie ruimte aan een zacht prijsje dankzij de witte make-uptafel van ID Market.


Kies een kaptafel met spiegel, voor een comfortabele en praktische opbergruimte, ideaal om uw haar te doen of make-up aan te brengen, terwijl u geniet van het natuurlijk licht. Op de webshop van ID Market koopt u uw kaptafel aan een zachte prijs en wordt hij geleverd in een recordtijd.

4.45/5
(29)
€ 74,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Verwen uzelf met een handig meubel: de kaptafel met spiegel


Onze verschillende modellen kaptafels met krukje vormen de finishing touch in uw interieur. Een kaptafel vormt het ideale compromis tussen extra opbergruimte en een decoratie-object in elke tienerkamer of slaapkamer voor volwassenen. Maak uw keuze uit verschillende designs en stijlen, om uw slaapkamer in te richten afhankelijk van uw behoeften. Geniet van de knalprijzen van ID Market om een goedkope witte houten kaptafel te installeren in uw slaapkamer, die perfect kan worden geïntegreerd in alle interieurstijlen.


Dankzij de lades en centrale spiegel, wordt de make-uptafel van ID Market al snel uw ideale bondgenoot voor uw beautymomentjes bij u thuis. Dankzij deze tafel hebt u op elk moment al uw benodigdheden bij de hand om uw make-up aan te brengen of uw haar te doen, zodat uw voorbereiding in de ochtend en avond een waar plezier wordt.


Nood aan inspiratie om uw slaapkamer in te richten? Ontdek de slimme en goedkope tips voor de inrichting van uw slaapkamer met ID Market: beddenoriginele hoofdborden, nachtkastjes, banken met opbergruimtehangkasten, kledingrekken en dressoirs. Al deze modellen zijn beschikbaar aan onklopbare prijzen op ID Market. Maak de inrichting van uw volledige slaapkamer compleet met een kaptafel, in een Scandinavische, klassieke of barokke stijl, aan de beste prijs.


Een slaapkamer herinrichten: de kaptafel is ideaal om make-up aan te brengen


De kaptafel is het mooie en praktische meubelstuk bij uitstek voor elke slaapkamer. Dankzij de spiegel en de kruk, kan dit meubel dienst doen als tafel en als make-uptafel. Bent u bezig met de herinrichting van uw interieur? Installeer dan een kaptafel om een retro en moderne sfeer te creëren, afhankelijk van de stijl en het model van de kaptafel dat u kiest.


Uw beautyhoekje is klaar en uw interieur beschikt meteen over een verzorgingsruimte. Deze meubels zijn specifiek bestemd om uw make-upaccessoires op te bergen dankzij de praktische lades. Als u op zoek bent naar een design meubelstuk met een spiegel en krukje, hoeft u niet langer te zoeken. ID Market biedt u een selectie goedkope kaptafels die beschikbaar zijn voor levering. Kaptafels zijn beter dan een klein bureautje en zijn zeer populair omwille van hun mooie looks. Uw make-up- en haaraccessoires kunnen gemakkelijk worden opgeborgen dankzij dit moderne designmeubel.


En omdat de stijl van uw meubilair enorm belangrijk is in een slaapkamer, is uw kaptafel beschikbaar in uw favoriete stijl bij ID Market. Kies voor trendy interieurdecoratie met uw kaptafel met de ideale afmetingen. Dit type meubilair biedt de gepaste opbergruimte voor uw woning: u gebruikt de tafel en lades van uw kaptafel om al uw make-up en verzorgingsproducten op te bergen.


Kaptafels met kruk: mooie meubels om bij u thuis te hebben


Door een kaptafel te installeren in een ruimte, naast een dressing, voegt u een vleugje kleur en zachtheid toe aan uw slaapkamer. De kaptafel van ID Market voor volwassenen of kinderen is zeer mooi en beschikbaar in wit, met grijze accenten of in een Scandinavische stijl met een bijpassend krukje dat doet denken aan een pianokruk. Make-up aanbrengen, uw haar in de plooi leggen, een zwart lijntje onder de ogen... Kies een spiegel en tafel in de stijl die het beste bij u past.


Ga rustig zitten! De spiegel van de kaptafels van ID Market kan worden verlicht met ledlampen, voor een prachtige lichtinval. Uw kaptafel is vervaardigd van wit MDF of wit massief hout en is beschikbaar aan een miniprijs op ID Market. Verander de decoratie van uw huis en voeg een charmante en elegante toets toe aan uw interieur met dit perfecte meubel voor uw voorraad nagellak en andere schoonheidsproducten. Geniet van het comfort en de afmetingen van het krukje voor de kaptafels van ID Market.


De praktische lades van het meubel zorgen ervoor dat u alle accessoires om make-up aan te brengen en uw haar te doen steeds bij de hand hebt. De tafel en centrale lade van de kaptafels van ID Market werden speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak en dat geldt ook voor de hoogte van de spiegels op het meubelstuk. Bij ID Market geniet u van onze webshop en de mogelijkheid op snelle levering. Wij garanderen dat uw bestelling wordt verstuurd binnen 24 tot 48 uur. Controleer regelmatig de aanbiedingen met speciale kortingen op de webshop van ID Market!