Paraplu's

Benut je buitenruimte optimaal door de perfecte schaduwplek te creëren onder een parasol. Voor op het terras of om in de tuin rond een tafel te plaatsen, de draaibare en verstelbare parasol is onmisbaar om uzelf tegen de zon te beschermen en van het buitenleven te genieten. ID Market nodigt je uit om zijn assortiment tuinparasols te ontdekken. Voor lage prijzen op parasols, het is het hele jaar door bij ID Market, met de mogelijkheid van levering, onder voorwaarden.

Effectieve bescherming tegen de zon met een tuinparasol

Wil je genieten van je zwembad, buitenruimte, mooie houten terras of tuin, zelfs als de zon fel schijnt? Dan is een zonwerende oplossing essentieel, zeker als je van het buitenleven wilt genieten zonder last te hebben van hitte of UV-stralen. Een grote parasol is ideaal voor in de tuin of op het terras.

Zo kun je meer gezellige momenten organiseren en improviseer je een namiddag met familie of vrienden, aan het zwembad of gewoon voor een uitgebreide maaltijd! De parasol is een onmisbaar item voor buiten. Neem plaats op het terras of aan tafel en geniet van de schaduw van je parasol, met zijn rechte, schuine of excentrische stok. Bij het kiezen van een parasol met zwengel zijn de esthetiek van het meubel en de details net zo belangrijk als het praktische aspect (gemakkelijk openen).

ID Market biedt parasols met hoezen, in rechte en rechthoekige modellen, om je te beschermen tegen de zonnestralen. Deze tuinparasol zorgt voor voldoende schaduw op het terras. Met je rechthoekige, draaibare (verstelbare) parasol met veilige opening hoef je je geen zorgen te maken over zonnebrand. Controleer online de voorraad en details, evenals de leverbaarheid van je product.

Haal het beste uit de zomer met een kantelbare tuinparasol met afstandsbediening

De ID Market tuinparasol is praktisch en kantelbaar naar wens, stevig, stabiel en slijtvast met zijn aluminium mast. Het neutraal gekleurde, waterafstotende polyester doek biedt schaduw terwijl het opgaat in de omgeving. Met zijn ribben, rechte aluminium maststructuur en stalen voet kies je voor een duurzaam product.

Richt je parasols en bescherm jezelf effectief tegen de zomerzon. De rechte parasol met zwengel is praktisch en veilig te openen. De rechte, uit het midden geplaatste stok laat het beige doek in het midden: praktisch, aantrekkelijk meubilair! Kies voor een liggende en draaibare parasol (geen centrale, zoals een strandparasol) die je voeten of het zicht niet belemmert. Zo benut je de beschikbare ruimte optimaal en geniet je van een grote tafel om gezellig met familie of vrienden rond te zitten.

Uw goedkope tuinparasol met ID Market

Bij ID Market zijn de online prijzen het hele jaar door onklopbaar voor veel producten. Kies voor uw tuinparasol met verzonken stok en zwengel voor een rechthoekige polyester stof in beige of ecru, die optimale schaduw biedt. ID Market heeft een assortiment parasols met aluminium frame op voorraad, met sterke baleinen en een stalen voet: onze producten bieden u het allerbeste op het gebied van verstelbare schaduw voor buiten, tegen een lage prijs.

Dit product en zijn assortiment gaan goed samen met gekleurd meubilair of accessoires (taupe, rood, ecru, enz.) Beschikbaar met hoes en levering onder voorwaarden en beschikbaarheid van de voorraad. Om je tegen de zon te beschermen, ontdek onze pergola's, priëlen, zonneschermen voor pergola's, zonwering en schaduwzeilen op IDMarket.com.. Door het juiste schaduwsysteem voor je buitenruimte te kiezen, creëer je een kleine oase van rust. Aarzel niet langer en koop deze parasol, die een echte uitnodiging zal zijn om te genieten van de tuin en het terras, midden in de zomer en onder de zon!