Privacyschermen voor uw buitenruimte

Wilt u een intieme sfeer creëren in uw buitenruimte? Een privacyscherm kan een goede oplossing zijn om uw tuin, balkon of terras te beschermen tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf terwijl u geniet van uw buitenruimte.


Ontdek ons volledige gamma goedkope privacyschermen op ID Market. De verschillende modellen verduisterende schermen of uitschuifbare privacyschermen zijn niet alleen mooi, want ze zijn beschikbaar in het groen, grijs of bruin, maar ook erg praktisch. Maak snel uw keuze op de webshop van ID Market.

Filter - Afmetingen
Filter - Kleur
Filter - Gramgewicht

Een privacyscherm: een praktische en originele oplossing om uw tuin te verduisteren


Zin om te genieten van de rust van uw tuin, terras of balkon zonder u zorgen te moeten maken om nieuwsgierige blikken? ID Market beschikt over een uitgebreid gamma privacyschermen aan een zacht prijsje om uw privacy te beschermen. Het privacyscherm is efficiënt en goedkoop en biedt u maximale verduistering om te genieten van gezellige momenten in de buitenlucht. Het privacyscherm is niet alleen een praktische afscheiding, maar ook een zeer mooie afscheiding die uw buitenruimte zal verfraaien. Bent u op zoek naar een origineel privacyscherm? Ontdek onze selectie. 


Ontdek al onze stevige en gemakkelijk te installeren privacyschermen aan onklopbare prijzen op ID Market! Dit verduisterend product is beschikbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen: PVC rol, polyester lamellen, polyethyleen, grijs, groen, zwart, taupe, enz. Ontdek onze productselectie en wacht niet langer om de verduisterende kit die het best is afgestemd op de hoogte van uw afscheiding te bestellen.


In plaats van een klimplant om u te beschermen tegen nieuwsgierige blikken, creëert u een efficiënte verduistering in uw tuin, of op uw terras of balkon met onze privacyschermen. Op ID Market ontdekt u al onze oplossingen om u beter te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Of u nu kiest voor privacyschermen in de vorm van een PVC rol, een decoratief paneel, een doek met motief, een net met motief, een kit van lamellenschermen, PVC matten of kamerschermen, de privacyschermen van ID Market zijn beschikbaar in diverse kleuren en motieven.


Maak uw keuze uit onze producten met de look van een kunstheg, die perfect kan worden geïntegreerd in uw buitenruimte. Afhankelijk van de beschikbare voorraad, kan uw nieuwe privacyscherm ook de vorm aannemen van een stuk gaas met het motief van stenen, hout of bladeren, voor een natuurlijke look.


Bovendien is het product zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te installeren zonder gereedschappen. De rol kan gemakkelijk worden bevestigd op de omheining van een tuin of op gaas, dankzij de meegeleverde bevestigingsaccessoires met oogjes met een onderlinge afstand van een meter. Afhankelijk van de omheining die u zoekt, is het gaas beschikbaar in diverse afmetingen met een gevarieerde hoogte: 1 m, 1,2 m, 1,5m, 1,8 m of 2 m hoog. De lengte van de rol bedraagt 10 meter. Bij ons vindt u privacyschermen in alle mogelijke hoogtes: hoge privacyschermen of lage privacyschermen die kan worden aangepast op basis van uw behoeften.


Ontdek ook al onze privacyschermen die bestand zijn tegen sterke windvlagen op onze specifieke pagina.


Privacyscherm: een praktisch accessoire om uw interieur te verfraaien


Zorg voor een fantasievolle toets voor uw omheining door een privacyscherm in de vorm van een doek te installeren! Dit product, dat eruit ziet als een heg, zal de omheining van uw tuin, de balustrade van uw balkon of uw terras op duurzame wijze verfraaien. Bij goed weer biedt deze goedkope design oplossing u de mogelijkheid om volop te genieten van uw buitenruimte, zonder dat u zich zorgen moet maken om de nieuwsgierige blikken van uw buren. Kies voor een kunsthaag die u ook beschermt tegen de wind en schadelijke uv-stralen, dankzij de hoge dichtheid van het doek. Geef de voorkeur aan een doek met een hoge dichtheid, voor optimale verduistering (versterkt privacyscherm).


Deze kit is beschikbaar voor snelle levering en biedt u ook een praktische oplossing om een veilige zone rond een zwembad te creëren, zodat u in alle gemoedsrust kan genieten van het frisse water. Op ID Market vindt u een uitgebreide keuze panelen in verschillende afmetingen en kleuren, alsook de nodige accessoires om deze oplossingen te bevestigen. Deze goedkope producten zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bieden u de mogelijkheid om een terras af te bakenen of uw omheining een nieuwe look te geven aan een zacht prijsje.


Met ID Market hoeft u niet te diep in uw buidel te tasten om een efficiënte verduisterende oplossing te creëren in uw tuin met een mooi design! Ontdek al onze oplossingen om u te beschermen tegen nieuwsgierige blikken: verduisterende kit van 10 meter, metalen kamerscherm, privacyscherm met print, privacyscherm met hoge dichtheid van 10 meter, enz. Aarzel niet langer en controleer snel of uw favoriete beschikbaar is voor levering. Al onze producten op voorraad zijn beschikbaar voor snelle levering. Uw kit zal zo snel mogelijk worden geleverd bij u thuis.


Privacyschermen & in de vorm van verduisterende decoratieve panelen aan een zacht prijsje


Zoals zijn naam al doet vermoeden, zal een privacyscherm of schutting u beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Het is het ideale accessoire voor iedereen die over een buitenruimte beschikt aan zijn woning en die hiervan wilt genieten zonder nieuwsgierige blikken van de buren. En om uw ideale privacyscherm te vinden aan een zacht prijsje. ID Market staat voor u klaar om u te helpen.


Op ID Market vindt u het ideale privacyscherm, de perfecte lamellenschermen of het ideale verduisterende paneel dat perfect kan worden aangepast aan uw buitenruimte. Beschikt u over een groot terrein? Waarom kiest u niet voor een privacyscherm voor uw tuin dat de ruimte verfraait en dat u een groot afgeschermd oppervlak biedt om te genieten van de rust. Beschikt u daarentegen enkel over een klei balkon en bent u bang dat deze ruimte te vol zal staan? De meest praktische oplossing bestaat erin een uitschuifbaar kamerscherm te installeren dat op discrete wijze kan worden opgeborgen in zijn basisplaat na ieder gebruik, zodat u snel kan genieten van de volledige beschikbare ruimte. Samen met een handmatige luifel, geniet u van een volledige afscherming, die u zowel beschermt tegen de zon als de regen, maar ook tegen nieuwsgierige blikken van uw buren.


Voor een heerlijk moment van rust aan een miniprijsje, kiest u voor onze privacyschermen op ID Market.