Wc-meubels, toiletten

Richt uw toilet in op een slimme manier met een spiegelkast of een wc-rek van ID Market. Deze ruimte is soms erg klein. Kies daarom voor een slimme inrichting dankzij een goedkoop en compact wc-meubel. Deze zeer functionele opbergmeubels voor het toilet, kunnen gemakkelijk in een hoek worden geschoven en nemen niet veel plek in beslag. Bovendien hebben ze een grote opbergcapaciteit! Kies de gewenste hoogte als u dit meubel boven het toilet wilt hangen, maar denk ook goed na over de afmetingen, afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw toilet.

4.67/5
(49)
€ 59,99 € 67,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.2/5
(117)
€ 26,99 € 29,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.51/5
(85)
€ 21,99 € 24,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.12/5
(100)
€ 26,99 € 29,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.31/5
(13)
€ 26,99 € 29,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.42/5
(26)
€ 19,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.89/5
(56)
€ 26,99 € 29,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.32/5
(63)
€ 21,99 € 24,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Optimaliseer de opbergruimte in uw toilet met ID Market


De hoeken van uw toilet of badkamer worden eindelijk optimaal benut! Met ID Market ontdekt u het gammabadkameraccessoires en het gamma badkamermeubels om opbergruimte te creëren aan een zacht prijsje. Twijfelt u nog over de keuze van het geschikte toiletmeubel voor uw situatie? Bij ID Market vindt u verschillende modellen aan zachte prijzen.


Dit opbergmeubel voor uw toilet, in een relatief laag en compact model op wieltjes met 2 lades, is de ideale oplossing en kan op eender welke plek in uw badkamer of toilet worden geplaatst. Kies zelf uw favoriete kleur: wit en licht- of donkergrijs. Ondanks de compacte look, beschikken de lades van dit wc-meubel over een grote opbergcapaciteit. Bovendien beschikt het meubel ook over een decoratieve “nis”.


Als u de hoogte van uw toiletruimte wilt benutten, kan u kiezen voor een houten rek, dat beschikt over 3 deurtjes en 2 legbladen om al uw decoratie-objecten of al uw benodigdheden netjes op te bergen. Dit model is 1,36 m hoog en slechts 15 cm breed! Om ervoor te zorgen dat het meubel perfect in uw toiletruimte past, kan u kiezen uit verschillende kleuren: wit, beukenhout of grijs. Wacht niet langer en richt uw badkamer of toilet in aan een zacht prijsje.


Het ideale meubel voor uw toiletruimte of badkamer


Heeft uw badkamer of toilet nood aan een klein handig, efficiënt en goedkoop opbergmeubel? Met ID Market was het vinden van het ideale wc-meubel nog nooit zo eenvoudig: het wc-meubel is beschikbaar in verschillende modellen, zodat u uw ruimte kan optimaliseren door deze netjes op te ruimen.


Kies voor extra opbergruimte en win meer vloeroppervlakte. Dit wc-meubel is een opbergrek met lades, dat beschikbaar is in een model met een wit motief en beukenhout of decoratieve imitatieruitjes van beton. Er gaat niets boven een functioneel wc-meubel om plaats te besparen. Dit meubel is eenvoudiger te installeren dan een wandrek en neemt minder ruimte in beslag dan een moderne houten spiegelkast. Het is dan ook de ideale oplossing voor nauwe badkamers of toiletruimtes met weinig ruimte. Geniet van optimale opbergruimte en berg al uw tijdschriften, persoonlijke intieme spullen of schoonmaakmiddelen en wasmiddel op.


Deze functionele meubels beschikken over opbergoplossingen over verschillende niveaus en hebben als voordeel dat ze een interessante hoogte hebben (twee hoogtes beschikbaar). Ze bevatten handige lades om al uw accessoires op te bergen. Onze wc-rekken werden vervaardigd van met melamine beklede spaanplaten (wit) en zijn voorzien van lades. Ieder model is beschikbaar met twee of drie lades: even handig als een wandkast of spiegelkast, maar dan zonder de deurtjes.


Extra opbergruimte dankzij het compacte wc-meubel met legplanken van ID Market


Plaats deze compacte meubels net naast uw douche, lavabo of spiegel: zo hoeft u niet lang te zoeken naar uw spullen in één van uw andere opbergoplossingen. Deze meubels zijn zeer handig en beschikken over legplanken aan de bovenkant. Ze zorgen voor een vleugje kleur en design in uw ruimte, dankzij de modellen met betonlook en beukenhout.


Dit design wc-meubel is zeer compact en kan ook worden gebruikt in uw toiletruimte of keuken. Het kan ook worden gebruikt in een badkamer of een kleine kamer waar het aan opbergruimte ontbreekt. Net als een wandkast in de bandkamer, kan u er uw handdoeken, badlakens of andere kleine persoonlijke spullen, zoals toiletpapier, in opbergen. In een bureauruimte zorgt dit kleine witte meubel voor een frissere look dan zwarte meubels. Het kan ook in een bureauruimte worden geplaatst om al uw spullen netjes op te bergen.


Dit rek is perfect aangepast aan een nauwe ruimte en een douchekamer. Het zorgt ervoor dat u heel wat plaats op de vloer kan besparen. De bonus? Met ID Market geniet u van een groot aantal artikelen op voorraad en onmiddellijk beschikbaar voor levering aan een promoprijsje, het hele jaar door. Ontdek onze producten die exclusief beschikbaar zijn in onze webshop aan knalprijzen, met leveringsoptie. De verzending van uw favoriete product is gratis onder bepaalde voorwaarden. Controleer de beschikbaarheid van uw artikel in de webshop van ID Market. Binnenkort zal u kunnen genieten van de nieuwe decoratie van uw badkamer dankzij ID Market !