Kruiwagens, kruiwagenwielen en accessoires

Werkt u vaak in uw tuin? Als u tuiniert en uw tuin onderhoudt, moet u geregeld dingen vervoeren die zwaar of groot zijn, of allebei. Om het leven gemakkelijker te maken, biedt ID Market u kruiwagens en bijpassende accessoires.


Een all-terrain kruiwagen helpt u bij al uw klussen in de tuin: vervoeren van haardhout, plantenafval, zakken potgrond en andere tuinproducten. Profiteer van de onverslaanbare prijzen van ID Market en bestel uw multifunctionele kruiwagen!

Bescherm uw rug met een tuinkar met 4 wielen. Stabiel, stevig, praktisch en voordelig. u kunt hem meenemen in de tuin om zware lasten te dragen en te voorkomen dat u veel heen en weer moet lopen.


De tuinkar van ID Market is uitgerust met 4 opblaasbare wielen en sluit aan bij uw behoeften. De handige en praktische kantelbak maakt uitladen een fluitje van een cent! Bovendien is de tuinkar eenvoudig te bevestigen aan uw quad of tuintractor, voor nog efficiënter vervoeren.


Aarzel niet om het wiel van uw kruiwagen te vervangen voor optimale efficiëntie. Een nieuw kruiwagenwiel, geschikt voor moeilijk terrein, blaast uw kruiwagen nieuw leven in.


Opblaasbaar wiel, lekvrij wiel, kruiwagenwiel.... Alle accessoires voor kruiwagens en tuinkarren met 4 wielen zijn verkrijgbaar tegen aanbieingsprijzen op ID Market. U kunt ook onze producten voorgazon- en haagonderhoud, vinden, evenals tuinaccessoires, kleine tuinhuisjes, houtopslag voor buiten en binnen en tuinzeilen tegen steeds scherpere prijzen!