Hobby’s en spellen voor kinderen

Verwen uw kinderen met de uitgebreide selectie speelgoed voor kinderen dat beschikbaar is in de webshop van ID Market. Ontdek het speelgoed voor kinderen dat speciaal werd ontwikkeld om de creativiteit te stimuleren en een ludieke ruimte te creëren voor uw kinderen aan een zacht prijsje op ID Market. Geniet van onze zachte prijsjes dankzij de diverse promoties in de afdeling speelgoed voor jongens en meisjes. Zo bent u zeker dat u een goede deal doet!


Kies voor ID Market voor al uw aankopen van speelgoed voor kinderen. Bovendien geniet u van thuislevering binnen de 48 uur. Dit is de ideale oplossing om uw kinderen te verwennen in een oogopslag aan een promoprijs.

Speelgoed voor uw kinderen aan een zacht prijsje met ID Market


U zal uw lieve kinderen kunnen verwennen met diverse spellen voor kinderen, die u vindt op de webshop van ID Market. De allerkleinsten zullen zich uren amuseren met de fantastische avonturen die ze zelf verzinnen met speeltenten in de vorm van een Indiaanse tipi. Deze speelgoedtenten kunnen worden opgezet in een mum van tijd en vormen het perfecte decor om te spelen, lezen of heerlijk weg te dromen! Het cosy design zorgt voor een warme sfeer in de decoratie van de kamer.


Laat uw kinderen kennismaken met een zacht en schattig speelkameraadje, met de XXL knuffelbeer van ID Market. Deze gigantische knuffels zijn superschattig, dankzij hun grote afmetingen en hun zachte vulling. Uw kinderen zullen deze beer maar al te graag willen knuffelen!


Zijn uw kinderen sportief? Kies dan voor een verstelbare en mobiele basketring. Hij kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de wieltjes. Deze basketring is geschikt voor de allerkleinste kinderen, maar ook de allergrootsten, dankzij de verstelbare hoogte van 1,38 m tot 2,50 m. Nu is het aan u om uw vrije worpen dunks te oefenen!


Een speels universum voor hen, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen


Spelen is één van de basisbehoeften van kinderen in hun ontwikkeling. ID Market wilt niet alleen de allerkleinsten plezieren, maar ook hun ouders, met de collectie “speelgoed” van ID Market. Maak uw keuze uit onze artikelen op voorraad en kies steeds het goedkope speelgoed dat het best is aangepast aan de wensen en behoeften van uw kind.


Bij ons hebt u de keuze uit diverse artikelen voor baby’s of tieners, jongens of meisjes... Bovendien kan u zelf de kleuren en het ontwerp kiezen van onze opbergoplossingen voor de spullen van uw kinderen die u in alle eenvoud kan integreren in hun slaapkamer: wit, roze, blauw, veelkleurig... Laat u verleiden door onze handige en goedkope producten... U zal worden overladen met kusjes en knuffels. Thuis maakt iedereen plezier en uw kind krijgt de mogelijkheid om op te groeien in een ludieke en zachte omgeving. Spelen hoort bij alle leeftijden: als u wilt dat uw dochters afstand nemen van uw spullen en make-up, moet u hen de vrijheid van het spel bieden. Online bestellen is kinderspel!


Op de webshop van ID Market vindt u al het speelgoed waar u uren plezier aan zult beleven. Verwen uw kinderen met een educatief geschenk, zodat ze zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen met de steun van hun gezin. Uw kinderen zullen u dankbaar zijn dat u hen interessante activiteiten aanreikt die gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Op de webshop van ID Market bruist het van de goede decoratie-ideeën en geschenken. Laat u verwennen en verfraai alle kamers van uw woning. Kies voor onze leveringsopties (beschikbaar onder bepaalde voorwaarden), om uw leven te vereenvoudigen.


Geniet het hele jaar door van onze promoprijzen


Bent u op zoek naar nuttig en goedkoop speelgoed op maat van uw kinderen? Kies voor ons goedkoop speelgoed om uw kinderen te verwennen; Bij ID Market vindt u steeds een selectie goedkoop speelgoed dat iedereen meteen gelukkig zal maken.


Bent u op zoek naar uniek speelgoed? Kies dan voor een gigantische knuffelbeer voor een baby, een voetbalgoal, een kaptafel of zelfs een basketring die u gemakkelijk kan installeren... Maak het universum van uw kinderen compleet met puzzels en gezelschapsspellen om hun zintuigen te ontwikkelen, zodat uw kinderen de educatieve vaardigheden van deze spellen kunnen aanleren. ID Market daagt kinderen uit met nieuwe en exclusieve activiteiten: trampoline, tafelvoetbal... Uw kinderen, jongens of meisjes, zullen niet te stoppen zijn.


Het leerproces van baby’s start met educatief zintuiglijk speelgoed, maar ook op latere leeftijd is het belangrijk om hun zintuigen te blijven prikkelen! Geef nuttig en mooi houten speelgoed cadeau, zodat uw kinderen zich meteen thuis voelen. ID Market biedt u de mogelijkheid van levering op bepaalde educatieve producten. Wilt u zich laten verleiden voor de volgende verjaardag? Win snel informatie in over uw favoriete artikel en raadpleeg de beschikbare voorraad rechtstreeks in de webshop van ID Market. Ontdek de volledige collectie en geniet van onze promoprijzen: buitenspeelgoed, kindermeubels, goedkoop kinderbed, meubels en decoratie voor kinderen, opbergmeubel voor speelgoed.