Zonwering terras

Bent u op zoek naar een manier om ten volle te genieten van uw terras, tuin of buitenruimte, zelfs wanneer de zon te fel schijnt of het regent? ID Market biedt u een uitgebreid gamma schaduwproducten om u te beschermen tegen de zon en te genieten van heerlijke momenten met familie en vrienden. Geniet van een schaduwrijke ruimte met een zonwering voor het terras die is aangepast aan uw behoeften. Rechthoekige, vierkante of driehoekige schaduwdoek, parasol, waterdicht zeildoek, pergola of een tuinprieel... Op de webshop van ID Market vindt u een schaduwstructuur en bescherming tegen uv-stralen uit onze diverse trendy designproducten.

 • Pergola's

  Creëer een schaduwrijk plekje op uw terras dankzij de goedkope pergola’s van ID Market. Een stevige structuur, een schuifdak of regelbare lamellen voor bescherming op maat... Laat u verleiden door een pergola voor uw terras. Om uw ligstoel of uw tuinset te beschermen, kan u kiezen voor een moderne toets in uw buitenruimte dankzij één van onze pergola’s en zijn accessoires. Een gegarandeerd succes.

 • Tuinpriëlen

  Ontvang uw gasten met gemak in uw tuin dankzij onze tuinpriëlen. Een eenvoudige en snelle installatie om ten volle te genieten van uw terras samen met uw gasten, terwijl u wordt beschermd tegen de zon. Ontdek onze goedkope tuinpriëlen in onze webshop. Dankzij de afneembare gordijnen, geniet u met plezier van uw etentjes op uw terras terwijl u wordt beschermd tegen de zomerzon. Het tuinprieel is een moderne en gezellige oplossing en zal uw interieur transformeren! 

 • Accessoires voor pergola

  Rust uw pergola of tuinprieel volledig uit dankzij ons uitgebreide gamma accessoires van ID Market. Bescherm uzelf tegen de zon en nieuwsgierige blikken van de buren met onze gordijnen of rolgordijnen aan een zacht prijsje! Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat u zelf uw verduisterende oplossingen kan wijzigen afhankelijk van uw wensen!

 • Luifels

  Bescherm u tegen de zonnestralen en geniet van een heerlijk etentje op uw terras met onze luifels van ID Market. Onze oplossingen zijn gemakkelijk te installeren, zeer stevig en manueel verstelbaar naar wens. De luifels bieden een optimale zonnebescherming aan een zacht prijsje! Hun eenvoudig en elegant design zal uw gevel sublimeren, zodat u kan genieten van uw etentjes in een moderne omgeving!

 • Schaduwdoeken

  Op de webshop van ID Market ontdekt u het volledige gamma schaduwdoeken en spandoeken, producten die volledig zijn aangepast aan een installatie op het terras. Om u op doeltreffende wijze te beschermen tegen de zon en te genieten van uw buiten ruimte in alle weersomstandigheden, vindt u bij ID Market diverse modellen kwalitatieve schaduwdoeken en zoals steeds aan een zacht prijsje en in de laatste nieuwe trends. 

 • Paraplu\'s

  Bezoek IDMarket.com om ons volledige assortiment parasols te ontdekken. De offset parasol is ideaal voor in de tuin of op het terras en is zowel praktisch als aantrekkelijk. Hij biedt maximale bescherming tegen de zonnestralen en houdt tegelijkertijd je ruimte vrij. Kies voor je buitenaanleg voor een effectieve schaduwoplossing die trendy en stijlvol is tegen een lage prijs.

Doek en schaduwdoek: bescherming voor uw terras of tuin


Omdat het zeer leuk is om zoveel mogelijk te kunnen genieten van uw buitenruimte doorheen het seizoen, is het vaak nodig om een schaduwrijke plaats te creëren op uw terras.. Schaduwrijke plekjes kunnen diverse vormen aannemen, van een schaduwdoek met luifel, tot een pergola met een vaste structuur of een natuurlijke look, of tuinprieel. Bij ID Market vindt u diverse modellen producten die eenvoudig en praktisch te installeren zijn, om u te beschermen tegen de zon of de regen op uw terras of in de tuin. Geniet zoveel mogelijk van de schaduw en uw buitenruimte door te kiezen voor één van onze schaduwdoeken of installeer een pergola, luifel, tuinprieel of houten structuur voor uw klimplanten, om een natuurlijke schaduwplek te creëren. De buitenruimte van uw huis wordt geoptimaliseerd en u geniet van heerlijke momenten in de schaduw, onder een parasol die is aangepast aan uw ruimte. ID Market biedt u een uitgebreid gamma structuren die optimale bescherming bieden, waaronder een rechthoekige of driehoekige schaduwdoek. Dit type spandoek is ideaal voor uw buitenruimte. Het schaduwdoek beschermt u tegen zonnestralen en kan ook beschermen tegen de regen, afhankelijk van het gekozen model. U kiest zelf de afmetingen, de waterafstotende eigenschappen, de kleur of het design dat bij u past. Geniet van een snelle en eenvoudige installatie en bevestiging.


Creëer een schaduwplek op uw terras aan een zacht prijsje met ID Market


Op zoek naar een goedkope schaduwrijke oplossing voor uw terras of uw tuin? Kies voor betaalbare prijzen en trendy design, met onze selectie producten voor de inrichting van uw buitenruimte. ID Market stelt alles in het werk om u efficiënte oplossingen te bieden voor zonnebescherming op uw terras en in de tuin. U hebt de keuze uit diverse structuren om uw buitenruimte in te richten met een vleugje kleur. De tuin is zoveel aangenamer als u er langer van kan genieten, ongeacht het weer. Bent u op zoek naar een beschermende oplossing om uw terras of tuin het hele jaar door te gebruiken ondanks de slechte weersomstandigheden of de zon? Alles is mogelijk: installeer en bevestig een luifel, een schaduwdoek, een zweefparasol, een spandoek (driehoekig, gekleurd rechthoekig doek, vierkant doek, enz.), een pergola of zelfs een prieel met aluminium dak...


Uw ideale oplossing om schaduw te creëren en u te beschermen tegen de zonnestralen


Maak uw keuze in functie van de indeling van uw houten terras, uw tuin of afhankelijk van uw behoeften. Op ID Market vindt u diverse modellen: kies voor kwaliteit aan een zacht prijsje. Ook een levering is mogelijk met ID Market, afhankelijk van het gekozen producttype voor de inrichting van een schaduwrijk terras. Laat u verleiden door een trendy product met een zonwering of een luifel in de vorm van een kit. Ongeacht de door u gekozen beschermingsstructuur, in de webshop van ID Market ontdekt u de kwaliteit van ons uitgebreide productaanbod beschikbaar in diverse kleuren, voor de inrichting van uw buitenruimte. Bovendien werden onze producten ontworpen zodat ze op maat kunnen worden gemaakt en kunnen worden afgestemd op basis van uw behoeften. Kies zelf uw favoriete schaduwsysteem en installeer het in alle eenvoud dankzij onze kits van ID Market die speciaal werden ontwikkeld om het u gemakkelijk te maken. Zonnesteken zijn voorgoed verleden tijd. U kan eindelijk het hele seizoen lang genieten van uw tuin. Samen met uw familie of vrienden kan u langer genieten van uw tuin, voor elke gelegenheid en op een speciale schaduwrijke plek!