Voorraadkast

Wilt u uw fruit, groenten, kaas en andere verse producten op een droge, insectenwerende plek bewaren? Met ID Market ontdekt u alle voordelen van een voorraadkast. Dit kleine houten opbergmeubel, verkrijgbaar in verschillende maten en tegen een lage prijs, kan worden gebruikt om groenten uit de tuin of de winkel in te bewaren, terwijl ze vers blijven. Het kan ook worden gebruikt als opbergplek voor kaas: ideaal om voedsel te bewaren en beschermd te laten rijpen!

Woninginrichting: de voordelen van een voorraadkast voor groenten- en fruit


Als u boodschappen heeft gedaan of groenten uit de tuin heeft geoogst, is het belangrijk om uw producten veilig te bewaren. Een voorraadkast is een praktisch accessoires om uw voedsel eenvoudig op te bergen. Insecten zijn geïnteresseerd in uw voedselvoorraad, daarom is het slim om gebruik te maken van een voorraadkast voor groente- en fruit om uw voedsel op te bergen.


ID Market biedt een houten meubel met deuren, planken en handgrepen, voor optimaal opbergen. Hij is ook verkrijgbaar met laden, in een verticaal model. Elke lade kan voor verschillende soorten voedsel worden gebruikt. Sorteren is eenvoudiger en u kunt de lades en uitneembare schappen indelen op rijpheid. De ventilatie is optimaal dankzij de aanwezigheid van een fijne nylon stof die lijkt op een muskietennet.


Bewaar uw voedsel op verschillende niveaus voor meer gemak. Profiteer van thuisbezorging en verzending van uw artikelen: ID Market verzendt uw bestelling binnen 48 uur en u ontvangt uw product direct thuis.


Een mooie houten voorraadkast met een authentiek design


De producten die ID Market aanbiedt om uw voedsel te bewaren, zijn gemaakt van Canadees hout, een materiaal dat zowel stevig als stijlvol is. Dankzij de handgrepen aan de bovenkant kunt u hem gemakkelijk dragen en zodat u uw keuken kunt organiseren.


Verplaats uw meubels en creëer een eenvoudige bijkeuken met een praktische, aantrekkelijke voorraadkast. Het lichte hout met beukenhout-effect geeft het een designlook die perfect past in elk interieur. Uw voorraad zal niet zo snel bederven en u vermijdt ook dat uw fruit in contact komt met insecten.


U kunt uw gerechten en ook beter aanpassen aan de rijpheid van uw voedsel, vooral als u het sorteert op datum van aankoop of oogst. De deuren van uw voorraadkast hebben een handige vergrendeling. U profiteert van een ideale, natuurlijke en milieuvriendelijke manier om uw voedsel te bewaren. Een voorraadkast kan klein of groot zijn, afhankelijk van uw dagelijkse behoeften. Koop ecologische, gezonde en duurzame producten en u ziet het verschil: aan tafel zal iedereen smullen!


U vindt het hele jaar door voorraadkasten tegen aanbiedingsprijzen op ID Market


Organiseer uw keuken zonder uw rekening te plunderen. Profiteer van lage prijzen bij ID Market: kleine voorraadkasten verkrijgbaar in verschillende modellen, horizontaal of verticaal. Deze mini-kast, met fijn nylon gaas dat over 3 zijden is gespannen (geen metalen of aluminium wanden), voorkomt dat uw voedsel ten prooi valt aan ongedierte.


De best mogelijke omstandigheden worden gecreëerd voor het bewaren van uw voedsel. Ga voor de optimale opbergoplossing voor uw jams, conservenblikjes, kaas of dagelijkse kookkunsten.. Droog uw kruiden of planten op een ecologische manier op verschillende niveaus en organiseer uw voedselvoorraad efficiënt.


ID Market bezorgd uw voorraadkast voor groente- en fruit bij u thuis. Controleer alle details over de bezorgopties van uw meubels. Ontdek andere praktische accessoires, voor op tafel of voor dagelijks gebruik: wasrekken, wasmanden, opbergmeubels, meubels voor de wasruimte.