Industriële bureaus

Zin om de decoratie van uw woning te veranderen? ID Market heeft precies alle meubels die u zoekt als u uw woning wilt inrichten in een industriële stijl. Ontdek een gamma industriële meubels die zowel vintage, functioneel als decoratief zijn en die een opvallende toets vormen in uw interieur.


De combinatie van zwart metaal en hout creëert een elegante, moderne retrolook en zorgt ervoor dat u uw ruimte kan herinrichten. Bij ID Market vindt u het perfecte industriële bureau aan een zacht prijsje en kan u uzelf een nog aangenamere werkplek gunnen. Plaats uw bestelling en vul het leveringsformulier in. Snelle verzending!

4.66/5
(29)
€ 54,99 € 69,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.7/5
(43)
€ 49,99 € 56,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Vintage, functioneel en decoratief: kies voor een industrieel bureau


Installeer een industrieel bureau bij u thuis en verander de decoratie van uw werkomgeving, om de organisatie ervan te wijzigen. Dankzij een strakke omgeving, efficiënte opbergruimtes en optimaal meubilair wordt het uitvoeren van uw dagelijkse taken kinderspel.


In elke kinderkamer, werkplaats, bureauhoek of woonkamer kan u een moderne toets toevoegen en genieten van een nieuwe sfeer. Kies voor een werktafel met een breed blad, met een lade en voor modulaire opbergruimtes voor de inrichting van uw bureauruimte en computerhoek.


Kies voor industrieel meubilair, dat een perfecte combinatie vormt van hout en zwart of wit gelakt metaal. De metalen poten van uw meubel en de houtlook van de werktafel, zorgen voor een warme vintage sfeer in uw kamer.


Het industrieel bureau is tijdloos, doch modern en dus de ideale oplossing voor de inrichting van uw werkplaats aan een zacht prijsje. ID Market kraakt de prijzen van designmeubels en biedt u een volledige selectie meubilair in industriële stijl. Geniet ook van onze leveringsopties!


Kies voor een industriële stijl in uw interieur


Het design van kantoormeubilair is sterk geëvolueerd. Zware omvangrijke bureaus zijn voorgoed verleden stijl: creëer een industrieel interieur bij u thuis. U zal zich laten verleiden door de prachtige poten en look van dit type meubilair: industriële poten (hairpin), uitschuifbaar bureau van wit hout, industriële look met een combinatie van hout en zwart metaal, industriële hoekplanken, uniek bureau met één of meerdere lades... U kiest het model van een modulair meubel dat het best bij u past.


Net als de Scandinavische stijl, kent de industriële stijl een enorm succes. Een open ruimte kan ademen en geeft u een goed gevoel in uw interieur, door u een nieuw perspectief te bieden. Kies voor lichte of witte houttinten, of de look van massief hout met een stevige metalen structuur.


Vul de inrichting van uw computerhoek aan met een bureau met legplanken, een blad en lades, zodat u over opbergruimtes op verschillende niveaus kan beschikken. Kies voor zwart met een “Detroit”-stijl of wit voor een helder effect. De bureaus met boekenkast en lades beschikken over bladen in diverse niveaus. Ze vormen een trendy oplossing en zorgen ervoor dat u uw werkomgeving op een stijlvolle manier kan inrichten in alle eenvoud.


Opbergruimte: goedkoop industrieel en tijdloos design met ID Market


De opbergruimte van uw woning kan een waar plezier worden dankzij de toevoeging van een hedendaags industrieel bureau en een eenvoudig stalen rek. Uw industrieel bureau wordt uw comfortabele werktafel die is afgestemd op al uw activiteiten. Kies het werktafelmodel dat bij u past en richt uw nieuwe computerhoek in. U zal merken dat de sfeer onmiddellijk verandert!


Kies voor lades met de look van eikenhout en voeg een rek met modulaire legplank toe, voor ene moderne inrichting. Elke omgeving is modulair aan een zacht prijsje, zodat u de perfecte omstandigheden voor uw dagelijkse activiteiten kan creëren.


ID Market biedt u een selectie industriële meubels aan een zacht prijsje: bureaumeubel, industrieel meubel, industriële tafel, industriële salontafel, industrieel tv-meubel, industriële console, industrieel rek, industrieel dressoir, industrieel bed, industriële dressing... Ontdek uw favoriete meubels het hele jaar door aan een promoprijs op de webshop van ID Market. Plaats uw bestelling en vul de leveringsinformatie in. Snelle verzending!