Tuinonderhoud en accessoires

Uw gazon onderhouden is kinderspel met ID Market. Profiteer van de beste producten voor gazononderhoud tegen ongelofelijke prijzen. U kunt onkruid wieden zonder veel uit te geven met elektrische en thermische onkruidverdelgers tegen aanbiedingsprijzen. U vindt hier ook tal van andere voordelige oplossingen om uw tuin te onderhouden.


Of het nu gaat om het onderhoud van uw heggen, of het maaien van uw gazon, kies voor ID Market voor voordelig gereedschap. Voor deze prijs krijgt u het bovendien thuisbezorgd! Aarzel niet langer!

3.75/5
(24)
€ 49,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.3/5
(118)
€ 49,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.09/5
(11)
€ 26,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.26/5
(35)
€ 9,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voordelig tuin- en landschapsonderhoud 


Heeft u efficiënte en voordelige oplossingen nodig om uw gazon te onderhouden? De elektrische en thermische onkruidverdelgers van ID Market maken tuinieren gemakkelijker. Vaarwel onkruid!
Heeft u last van mollen die uw tuin verpesten? Om ze weg te houden, kunt u kiezen voor een mollenverjager op zonne-energie. Deze effectieve apparaatjes maken gebruik van ultrasoon geluid om mollen te verjagen.
ID Market biedt ook voordelige graszakken aan om uw gemaaide gras in een handomdraai op te ruimen! Ze zijn ideaal voor het transporteren van groenafval.
Voor het onderhoud van uw tuin, zoals het snoeien van heggen en struiken, kunt u een set zakken te kopen. Ideaal om uw tuin schoon te houden na het tuinieren. De zakken die door ID Market worden verkocht, hebben handvatten aan de zijkant zodat u ze gemakkelijk door uw tuin en naar het recyclingscentrum kunt dragen.
Ontdek ook ons voordelige assortimentbeschermingproducten voor de tuin, dekzeilen, houtopslag, kruiwagens entuinhuisjes voor het onderhoud van uw tuin.


Tuinonderhoud: lage prijzen bij ID Market


Het onderhouden van een tuin is de basis van tuinieren. Heggen, gazons en bloemperken moeten worden onderhouden volgens het ritme van de seizoenen. ID Market heeft een hele reeks tuingereedschap geselecteerd voor uw tuinonderhoud. Van tuinaanleg tot het knippen van heggen, het besproeien en maaien van het gazon, het harken van bladeren, het verzorgen van planten en struiken, het snoeien van bomen, het opruimen van hout en andere alledaagse klussen in de tuin... Tuiniers en hoveniers, ID Market heeft aan jullie gedacht en maakt jullie werk makkelijker zonder veel geld uit te geven! Tuinen moeten worden onderhouden en de plantengroei moet onder controle worden gehouden om uw tuin in goede conditie te houden. Door te kiezen voor het voordelige gereedschap van hoge kwaliteit van ID Market kunt u uw tuin en bomen onderhouden en uw groenafval sorteren op soort, zowel in de zomer als in de winter. Bent u begonnen met het aanleggen van een tuin bij u thuis? Dan zult u hebben gemerkt hoeveel werk dat kost. Als tuinier moet u de groei van planten en de toevoer van water regelen. Als u een beroep doet op hoveniersdiensten, voor het kappen of snoeien van bomen, het opruimen van onderbegroeiing of ander snoeiwerk, moet u rekening houden met de kosten die dit met zich meebrengt. Kies voor voordelige, betrouwbaar gereedschap en test deze zelf op uw bomen. ID Market biedt ook een reeks producten om u te helpen bij uw compost, gazon, besproeiing en tuin.


Alles voor tuinonderhoud en het snoeien van heggen


Er moet het hele jaar worden getuinierd rond het terras, de bomen en struiken om de tuin, het gazon, de haag en de planten in goede conditie te houden. Onderhoud uw tuin met gemak door het tuingereedschap en de tuinbenodigdheden te kiezen die u nodig heeft van ID Market. Het onderhouden van een tuin kost tijd. ID Market biedt u een assortiment producten tegen onverslaanbare prijzen om tuinonderhoud plezierig te maken. Met de efficiënte tuinieroplossingen uit het ID Market-assortiment maakt u uw werk in alle seizoenen een stuk gemakkelijker; vanaf het voorjaar kunt u optimaal genieten van uw groen en uw bomen. ID Market is er voor uw moestuin, uw tuinonderhoud, grasmaaien, tuinaanleg of het snoeien van een boom en haag! Word een professionele tuinier of hovenier met kwaliteitsgereedschap tegen lage prijzen. De tuin en bloemperken rond een terras verdienen het hele jaar door speciale zorg, zodat u tijdens het bloemenseizoen van uw tuin kunt genieten. Maak uw tuin en terrein net zo aangenaam als uw huis door succesvol te tuinieren met ID Market en vooral zonder veel geld uit te geven.