Ladekasten

Bent u op zoek naar een modern en design opbergmeubel? Dan is de ladekast de ideale oplossing voor u! De ladekast is beschikbaar in de gewenste stijl vintage, Scandinavisch, van metaal... Dit meubel met lades, biedt veel opbergruimte voor al uw spullen. De witte ladekast, die zwart werd geverfd of vervaardigd is in de kleur van uw keuze. Deze kast kan zowel in uw slaapkamer als die van uw kind worden geplaatst. Bij ID Market stellen we onze voorraad ladekasten voor u open. U ontvangt uw levering binnen 48u. Aarzel niet langer en bestel nu snel uw ladekast!

4.63/5
(24)
€ 109,99 € 119,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.5/5
(62)
€ 99,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.5/5
(6)
€ 117,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.33/5
(21)
€ 99,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.18/5
(11)
€ 99,99 € 114,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.27/5
(11)
€ 99,99 € 119,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4/5
(3)
€ 89,99 € 99,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.67/5
(3)
€ 99,99 € 119,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

De ladekast van ID Market: een opbergmeubel aan een zacht prijsje


Wilt u investeren in een nieuwe ladekast? Op ID Market vindt u de ladekast van uw dromen. Vervaardigd van hout voor een Scandinavische stijl of van hout en metaal voor een moderne stijl... Onze ladekasten zijn snel beschikbaar aan een miniprijs. Buitensporig dure ladekasten zijn voorgoed verleden tijd! Bij ID Market vindt u trendy ladekasten aan een betaalbare prijs.


De ladekast in een slaapkamer is een echt praktisch designmeubel. Het draagt namelijk bij tot de gewenste stijl voor uw slaapkamer. Als u op zoek bent naar de typische Scandinavische sfeer, kiest u best de witte houten ladekast om naast het bed te plaatsen.


Voor een moderne toets, kan u een witte houten ladekast naast uw bed plaatsen, met daarboven een houten legplank van eikenhout en zwart metaal. Dat vormt een modern decoratie-element en bevordert de opbergruimte.


Tot slot kan de ladekast ook de plaats innemen van kasten of opbergkisten in de sfeer van een slaapkamer voor volwassenen of kinderen. Houdt u van kaptafels of consolebureaus? Een ladekast kan ook goed dienst doen als een meubelstuk om al uw schooonheidsaccessoires op te bergen. De chiffonnière is een hoog meubel dat de ruimte een bepaalde vorm van elegantie geeft. Maar zonder chiffonnière, is de ladekast een goed alternatief voor de opbergruimte.


Een moderne design ladekast kopen met ID Market


Houdt u van design ladekasten van wit hout? De Scandinavische stijl is ongetwijfeld de stijl van het moment! Hij creëert onmiddellijk een warm interieur waar het goed is om te vertoeven. Zo geniet u steeds van gezellige en onvergetelijke momenten met uw familie of vrienden!


Daarom lijst ID Market graag enkele ladekasten op die beantwoorden aan al uw behoeften. Op de webshop van ID Market vindt u een voorraad moderne ladekasten. Dankzij hun lades, zorgen ze voor meer opbergruimte in uw woning, zonder in te boeten op stijl!


Wilt u uw bed en lattenbodem veranderen? Creëer een nieuwe stijl en voeg een ladekast en kledingrek toe. Op onze webshop vindt u een overzicht van al onze opbergmeubels, zodat u zich een precies beeld kan vormen van uw toekomstige interieur. Het is eenvoudiger om u een beeld te vormen van uw toekomstige ladekast, als u deze kan bekijken in de buurt van hoofdbordennachtkastjes of een matras.


Supersnelle levering van de ladekasten met ID Market


Bent u klaar om een ladekast te kopen? Zodra u uw bestelling online hebt geplaatst, ontvangt u de levering van uw ladekast bij u thuis. Uw mening telt bij ID Market! Wij willen u tevreden houden door uw meubels zo snel mogelijk te verzenden aan een klein prijsje. Wacht niet langer! Verwen uzelf met de meubels van ID Market en laat u verleiden door onze volledige slaapkamers.