Garage opbergrekken en kasten

ID Market biedt een hele reeks slimme producten tegen onverslaanbare prijzen voor de inrichting van de garage. Ruim uw werkplaats efficiënt op met hoekplanken of garagekast die zware lasten aankan. Verbeter de inrichting van uw garage en ontdek een heleboel oplossingen om al uw gereedschap op te bergen. Elke maand vind u nieuwe producten, speciale aanbiedingen en promoties en alles wordt verzonden binnen slechts 48 uur! Wacht niet langer om uw werkplaats in te richten tegen een betaalbare prijs.

  • Meubels en rekken voor gereedschap

    Organiseer en ruim uw garage op tegen lage prijzen met ID Market! Om al uw doe-het-zelfspullen op te bergen, richt u uw werkplaats in met onze modulaire rekken die zware lasten kunnen dragen. Optimaliseer uw ruimte zodat u met een gerust hart kunt werken en klussen!

  • Opbergrekken voor zware lasten

    Benut de ruimte in uw garage optimaal met stevige opbergoplossingen voor zware belasting. ID Market biedt u een collectie van modulaire opbergrekken voor zware belasting die passen bij uw doe-het-zelfruimte. Berg tot 800 kg aan gereedschap op in robuuste rekken met metalen frames. Houd uw gereedschap en materialen binnen handbereik met goedkope, functionele opbergruimte voor uw garage. 

  • Doe-het-zelf gereedschap en accessoires

    Kies de gereedschapskoffer van uw dromen uit ons assortiment met doe-het-zelf gereedschap en materiaal tegen lage prijzen! ID Market kan u helpen de klus te klaren, met gereedschapskoffers variërend van 186 items tot meer dan 300. Schroevendraaiers, tangen, kniptangen, moersleutels en vele andere essentiële doe-het-zelf accessoires liggen op u te wachten!

Wil u uw garage zo inrichten dat u er gemakkelijk uw weg vindt en snel bij al uw gereedschap kunt? Bij ID Market bieden we oplossingen met korting voor het inrichten van een garage of werkplaats. Voor het opbergen van uw doe-het-zelf-gereedschap of auto-accessoires is onze hoekkast met 5 planken ideaal voor het opbergen van relatief zware spullen, hij heeft een capaciteit van 1325 kg!


Optimaliseer uw gereedschapscollectie met deze koffer met 308 essentiële onderdelen voor alle soorten werk! Hij heeft wielen en een uittrekbaar handvat waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en overal mee naartoe kan.


Voor nog meer praktische opbergruimte richt u uw werkplaats of garage in met een modulaire plankenkast met 5 planken. Bewaar tot 875 kg in deze ruimtebesparende plankenkast. Verander uw garage in een praktische werkplaats tegen een betaalbare prijs met het assortiment opbergproducten van ID Market. U kunt nu uw garage in te richten zonder veel geld uit te geven!


Wilt u de ruimte in uw garage optimaal benutten? Heeft u een veelzijdig meubelstuk nodig om ruimte te besparen? Opbergkasten, plankenkasten, ladeblokken... Ontdek een breed assortiment producten op voorraad om uw garage in te richten en op te ruimen. U vindt functionele meubels tegen betaalbare prijzen in verschillende maten om u te helpen de ruimte te reorganiseren.


Modulair meubilair voor efficiënte opslag


Op zoek naar functionele, eenvoudig te monteren meubels die vloerruimte vrijmaken en uw opslagcapaciteit vergroten? ID Market heeft een ruime collectie meubels waarmee u de ruimte in uw garage slim kunt indelen.


Ontdek volledig modulaire houten en metalen rekken waarmee u de volledige hoogte van een muur kunt benutten om de beschikbare opbergruimte te maximaliseren. Afhankelijk van de configuratie van uw ruimte kan dit type plankenkast worden omgevormd tot twee aparte kasten om beter aan uw behoeften te voldoen.


Heeft u geen ruimte meer om uw spullen op te bergen? Hier zijn een paar tips die u misschien kunnen helpen. Door te kiezen voor houten en stalen rekken voor zware opslag, kunt u uw spullen per categorie ordenen om rommel te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld doorzichtige boxen met labels gebruiken om uw spullen per categorie op te bergen. Zo kunt u ze gemakkelijker terugvinden.


Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen werkplaats te hebben voor doe-het-zelf klussen? Voor een op maat gemaakte indeling van uw werkplaats begint u met het opmeten van de ruimte om uw behoeften te evalueren en de hoeveelheid te installeren opslagruimte te bepalen. Het is belangrijk dat u genoeg ruimte heeft om veilig te werken! De beste manier om uw gereedschap bij de hand te houden is door een grote plank aan de muur te bevestigen waaraan uw gereedschap kunt ophangen. U kunt ook een trolley met meerdere niveaus gebruiken voor het opbergen van uw gereedschap.


Om een aangenaam werkoppervlak te creëren, moet u eerst de rommel in de garage opruimen! Ga voor een klein tuinhuisje van ID Market tegen een zeer voordelige prijs. Dit is een oplossing die extra opbergruimte biedt voor uw gereedschap, fietsen, barbecue-gereedschap, enz.


Een opbergkast voor de garage


Wilt u extra opslagruimte in uw garage installeren om ruimte vrij te maken in huis? Zoekt u een veelzijdig en stijlvol meubel, met of zonder laden, om alles wat rondslingert, zoals schoenen, gereedschap, kinderspeelgoed op te bergen? Naast planken aan de muur kunt u ook kasten gebruiken om uw spullen in op te bergen. Metalen tuinhuisje, houten tuinkast... Waar u uw meubilair ook voor nodig heeft, ID Market heeft een selectie voordelige buitenmeubelen in verschillende maten om al u omvangrijke gereedschap in op te bergen.


Rekken voor zwaar gebruik, multifunctionele rekken, hoekmeubel voor tuingereedschap, set van 2 telescopische inklapbare schragen met verstelbare zwarte metalen poten... Bestel het product dat aan uw behoeften voldoet bij ID Market en profiteer van de thuisbezorging.