Opvouwbare tuinmeubels

Met ID Market richt u uw tuin in om uw gasten te ontvangen in de beste omstandigheden. Dankzij het gamma opvouwbare tuinmeubels, kan u investeren in een vouwtafel, vouwstoel of andere meubels die u een handige en vooral comfortabele oplossing bieden.


Opvouwbaar meubilair is een perfect alternatief voor de inrichting van uw tuin aan een zacht prijsje, terwijl u kiest voor meubels met een mooie look. Ontdek alle tuinmeubels op de website van ID Market en creëer een gezellige ruimte in uw tuin, aan een zacht prijsje!

beste
3.8/5
(10)
€ 119,99 € 129,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.72/5
(29)
€ 9,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.46/5
(13)
€ 9,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Uw handig opvouwbaar tuinmeubilair aan een zacht prijsje


Ontdek al het opvouwbaar tuinmeubilair op de webshop van ID Market en geniet van onze oplossingen aan knalprijzen! Met het mooie weer voor de deur, kan u genieten van gezellige zomeravonden in uw tuin samen met uw vrienden. Kies daarom snel uw opvouwbare tuintafel, opvouwbare bank en stoelen! Voor uw vakantie op de camping, mag u niet vergeten om uw opvouwbare campingtafel mee te nemen: dit model kan worden opgevouwen tot een koffer, zodat u het gemakkelijk kan transporteren.


De opvouwbare tafel biedt plaats aan maximaal 8 personen en is zeer stevig! Dit model kan worden opgevouwen in een oogopslag, voor optimaal gebruiksgemak. Combineer deze tafel met de opvouwbare bank die ook op zijn beurt kan worden vervoerd als een koffer: zeer handig! Om uw tuin aan te kleden met uw nieuwe meubels en hem om te toveren tot een leefruimte in de buitenlucht, vindt u bij ons alles wat u zoekt: tuintafels en tuinstoelen, loungestoelen voor de tuin, ligbedden, hangmatten, buitenspellen. Wacht niet langer en maak uw keuze uit onze selectie praktische, mooie en goedkope tuinmeubels!


Set met tafel en opvouwbare stoel: de ideale kit voor uw tuin of de camping


Bent u op zoek naar extra meubilair en zitoplossingen voor uw familiefeestjes of om naar de camping te gaan? De opvouwbare tafels en stoelen zijn de ideale oplossingen voor uw reis. Bovendien kunnen ze occasioneel ook dienst doen als bijzetmeubels, als u een feestje met een groot aantal gasten organiseert. Hebt u een garden party gepland? U hoeft niet langer om zitoplossingen, loungestoelen of krukken te gaan zeuren bij uw buren!


Ontdek het gamma lichte en plaatsbesparende bijzetmeubels op de webshop van ID Market. Vertrekt u naar de camping en is de opbergruimte voor uw zitoplossingen eerder beperkt? Kies dan voor een opvouwbare bank, opvouwbare tafel of opvouwbare stoelen om te genieten van een heerlijk etentje. Deze elementen kunnen in een oogopslag worden geïnstalleerd in uw tuin of op de daarvoor voorziene ruimte. Dankzij de structuur van metaal/staal en plastic, zijn deze opvouwbare tafels zeer stabiel en bieden ze de ideale oplossing voor uw kleine en grote feestjes.


Voor een mooie aankleding en om het staal te verbergen, kan u kiezen voor een aangepaste hoes (beschikbare kleuren voor de hoes: wit of zwart). Zo organiseert u een elegante garden party! Uw picknick of feestelijk etentje wordt een succes met onze opvouwbare set met bistrolook. Op uw balkon kan u een loungestoel met enkele kussens plaatsen om een cosy hoekje te creëren, dankzij uw opvouwbare kit bestaande uit een tafel en vouwstoel. Geniet van de leveringsopties van ID Market op bepaalde meubels: win snel informatie in over de beschikbare voorraad.


Opvouwbare meubels voor uw kleine en grote feestjes


De opvouwbare tafels en stoelen voor de buitenruimte, zijn ook de ideale oplossing voor uw balkon. Deze draagbare tafel kan makkelijk worden vervoerd, is opvouwbaar en kan moeiteloos worden opgeborgen. Bij ID Market vindt u diverse aanbiedingen aan een promoprijs het hele jaar door, met ons opvouwbaar meubilair en onze tuinsets. Deze plastic sets met zwart metalen/stalen frame zijn zeer praktisch en minder breekbaar dan houten stoelen of stoelen van niet-gegalvaniseerd staal. Bovendien zijn ze ook geschikt voor al uw recreatief gebruik.


U kan deze stoelen ook gebruiken tijdens een vlooienmarkt, marktjes of voor uw feestjes. U krijgt onmiddellijk het gevoel dat u comfortabel in een bistro zit, op een wit opvouwbaar bankje met de ideale hoogte of op onze stoelen met standaard afmetingen. Zodra de garden party of uw feestje is afgelopen, kunnen uw opvouwbare stoelen moeiteloos worden opgeborgen: deze stoelen zijn zeer licht, stabiel en kunnen gemakkelijk en snel worden vervoerd.


ID Market heeft aan alles gedacht voor uw feestje in uw buitenruimte: praktische oplossingen met aangepaste hoogte en, zoals steeds, aan een zacht prijsje! De opvouwbare en draagbare stoel kan zowel worden opgeborgen in uw keuken als in uw woonkamer, waar hij kan fungeren als bijzetstoel voor een grote houten tafel. Bovendien kan u genieten van onze leveringsopties voor uw favoriete product(en). Kies voor uw volgende picknick voor onze handige opvouwbare stoelen!