Keukeneilanden

Houdt u van keukens met een keukeneiland? Als u denkt dat u niet voldoende ruimte hebt om deze essentiële bartafel te integreren in uw keuken, hebt u het mis! Bij ID Market vindt u een uitgebreid gamma keukenmeubels aan een zacht prijsje en met compacte afmetingen, die kunnen worden aangepast aan elke keuken. Als u een keukeneiland wilt integreren in uw keuken om aan te eten of te koken, kan u het ook rekenen onder uw opbergmeubels. Ongeacht uw project, bij ID Market vindt u de nodige tips om het concreet vorm te geven.

4.04/5
(26)
€ 129,99 € 139,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.85/5
(40)
€ 129,99 € 139,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.61/5
(18)
€ 139,99 € 149,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.07/5
(29)
€ 139,99 € 149,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.15/5
(102)
€ 99,99 € 139,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.43/5
(14)
€ 59,99 € 84,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.39/5
(41)
€ 129,99 € 139,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.5/5
(2)
€ 124,99 € 149,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.67/5
(3)
€ 69,99 € 79,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Waarom moet u kiezen voor een keukeneiland in uw keuken?


Het eiland is een alles-in-één oplossing die kan worden gebruikt in plaats van een veelvoud aan bijzetmeubels.


Een meubel om aan te eten


Met de evoluties in ons gebruik van de verschillende kamers van het huis en het openen van de keuken naar de leefruimte, heeft het keukeneiland nu als voornaamste functie dat het een keukentafel op zich is.


U kan er dus een maaltijd nuttigen: uw ontbijt, tussendoortjes of uw aperitief... Deel al uw maaltijden met vrienden of familieleden rond dit praktische meubel. Omwille van de hoogte, installeert u best enkele barkrukken of hoge stoelen rond het keukeneiland.


Een meubel dat fungeert als opbergruimte


Het keukeneiland fungeert ook als praktische opbergruimte. Onder het werkblad vindt u verschillende vormen van opbergruimte, afhankelijk van het model: legplanken, lades of rekken.


Een eiland om aan te koken


Het keukeneiland is uitgegroeid tot een belangrijk element in onze keukens. Dit meubel fungeert zowel als design bartafel, opbergruimte en zorgt ervoor dat u al uw maaltijden kan bereiden, aangezien het kan worden afgestemd op uw behoeften: installeer een gootsteen, dampkap of een kookplaat in uw keukeneiland.


Hoewel de hoogte van een keukeneiland nauw aansluit op die van uw andere keukenmeubels, waardoor het nog makkelijker kan worden geïntegreerd, moet u er rekening mee houden dat de installatie van een eiland in uw keuken zware werkzaamheden vereist. De aansluitingen voor de waterleidingen, elektriciteitskabels of de gasleidingen moeten worden voorzien en dat heeft zo zijn kosten. Voor dit omvangrijk meubel, kan u zich maar beter laten bijstaan door een professional die u de nodige tips zal geven.


Hoe kan u uw keuken het best inrichten met een keukeneiland?


Het keukeneiland is uitgegroeid tot een essentieel multifunctioneel decoratie-element in onze keukens, zowel om te koken, als om uw maaltijden te nuttigen. Toch is het een zeer gezellige oplossing waar iedereen van houdt.


Het keukeneiland is beschikbaar in diverse afmetingen en past in ieder huis, zelfs als de ruimte in uw keuken zeer beperkt is.
Tip: een keukeneiland voor 2 personen kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een kleine keukenhoek, als het tegen de muur wordt geplaatst.


Als u echter over voldoende ruimte beschikt, kan u uw keukeneiland inrichten in het midden van de ruimte. U kan er niet alleen uw maaltijden nuttigen, maar ook uw serviesgoed in opruimen of een kookplaat, gootsteen of oven integreren... waardoor het keukeneiland uitgroeit tot een essentieel meubel in uw keuken.


Wat de stijl betreft, kiest u best voor de combinatie van wit en hout als u een Scandinavische stijl wilt creëren. Als u de voorkeur geeft aan een modernere sfeer, kan u kiezen voor een keukeneiland met een grijs blad of blad met betonlook.


Wacht niet langer, ga naar onze webshop en bestel uw favoriete meubels onmiddellijk. Bovendien kan u ze rechtstreeks bij u thuis ontvangen als u kiest voor de thuislevering van ID Market.


De bartafel en roltafel: twee alternatieven voor een keukeneiland


De bartafel


Een bartafel is minder compact dan een keukeneiland en zal de ruimte optisch vergroten. Als een bartafel over opbergoplossingen beschikt, worden ze subtiel verborgen aan de zijkant, zodat u kan genieten van een grote open ruimte onder het tafelblad.


Bij ID Market vindt u een uitgebreid gamma bartafels die onmiddellijk beschikbaar zijn voor levering:


- Industrieel design met de combinatie van hout en zwart metaal
- De Scandinavische stijl met een bartafel van wit hout en een werkblad van beukenhout
- Voeg een moderne toets toe aan uw witte keukeneiland met een werkblad met betoneffect


De roltafel


De roltafel is nog handiger en kan gemakkelijk worden verplaatst van de ene hoek van uw keuken naar de andere. De afmetingen werden geoptimaliseerd voor de allerkleinste ruimtes, waardoor het een ideaal bijzetmeubel is.


Ontdek al onze roltafels voor de keuken aan een miniprijsje op ID Market. Bestel uw favoriete model onmiddellijk en geniet snel van uw roltafel bij u thuis dankzij onze thuislevering.