Dressoir-buffetkasten

Bent u op zoek naar een combinatie van praktische opbergruimte en een mooie look voor uw woonkamer, eetkamer of keuken? Zoek niet verder! Een buffetkast is de ideale oplossing voor u! Deze kast wordt sterk gewaardeerd omwille van de praktische opbergruimte. Bovendien is het een mooie oplossing, die beschikbaar is in diverse stijlen. Het staat u volledig vrij om te kiezen tussen originele of sobere looks! Vind een lage buffetkast die perfect in uw interieur past en die zich aanpast aan de beschikbare ruimte. Voor een goedkope buffetkast, is er slechts één adres: ID Market!

4.21/5
(19)
€ 179,99 € 199,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Optimaliseer uw opbergruimte met een buffetkast met deuren 


Een klein dressoir is niet altijd even handig in uw woonkamer als in uw slaapkamer. Maar het biedt u wel extra legplanken en lades, om uw serviesgoed, tafellinnen of kleding op te bergen. Uw lage woonkamermeubel biedt u ook de mogelijkheid om uw decoratieve objecten, zoals een spiegel, lamp of vaas tentoon te stellen.


Qua vorm kan u kiezen voor een hoekbuffet om meer plaats te besparen in uw ruimte of een rechte buffetkast in uw woonkamer. Op basis van uw decoratie, kan u een specifieke stijl voor uw buffetkast kiezen. Als u op zoek bent naar een traditionele look, is een meubel van massief hout de ideale oplossing.


Voor een vintage interieur vintage, kiest u dan weer voor een dressoir-buffetkast met schuine poten, in de stijl van Scandinavische buffetkasten. Met een witte buffetkast creëert u een romantischere look. Als u echter op zoek bent naar een moderne en elegante toets, kiest u best voor een zwart gelakt design meubel. U vindt steeds wat u zoekt in ons uitgebreid gamma!


Om uw woonkamer in te richten aan een zacht prijsje, ontdekt u onze banken, moderne fauteuils, tv-meubels, salontafels, kleine boekenkasten, volledige woonkamersets, enz. van ID Market. Deze kunnen perfect worden gecombineerd met uw buffetkast!


Kies voor een extra opbergruimte met een dressoir met deurtjes


Om al uw spullen optimaal op te bergen aan een zacht prijsje in eender welke ruimte van uw woning, moet u zeker ook eens een buffetkast overwegen! Optimaliseer de ruimte en richt uw woonkamer opnieuw in dankzij de eenvoudige aanwezigheid van een praktisch en mooi meubelstuk.


Het is een logische keuze om uw tafellinnen en serviesgoed te bewaren in uw eetkamer. Als u uw nieuwe meubels in een kamer wilt integreren, kiest u best voor de stijl die uw huidige meubels sublimeert. Dankzij de strakke look van uw meubel met deurtjes, kan het perfect worden geïntegreerd in de rest van uw ruimte.


Uw buffetkast is modern en gelakt, vervaardigd in een industriële stijl met metaal of in een Scandinavische stijl met houten poten. Ongeacht uw smaak, uw handige meubel vindt perfect zijn plaats in uw traditionele of vintage inrichting. Een moderne en elegante look zijn de ideale oplossing voor uw nieuwe interieur: geniet van een golf van motivatie om uw ruimte in te richten en de hoek onder de trap op te ruimen!


Plaats uw meubel in een grote kantoorruimte, in een woonkamer of keuken, waar het dienst doet als modern dressoir. In privéruimtes kan u deze kasten gebruiken als nachttafeltjes voor uw ondergoed, samen met de praktische legplanken en lades. ID Market levert alle producten onmiddellijk vanuit voorraad en biedt u de optie van thuislevering.


Een buffetkast met modern design aan een zacht prijsje met ID Market


De meubels van ID Market zullen u helpen om uw woning beter te organiseren, zodat u zich volledig thuis voelt, in een strakkere ruimte. De buffetkasten van ID Market werden ook ontwikkeld als praktische oplossing voor elke ruimte waarin u ze ook wilt plaatsen. Kies het dressoir en de stijl van uw keuze.


Deze meubels zijn massiever dan een commode en kunnen gemakkelijk worden gebruikt ter vervanging van een kast of dienst doen als display voor al uw decoratieve objecten. Plaats uw dressoir naast een minibar, in de eetkamer of naast een bank, stoel of fauteuil of plaats er twee zitoplossingen rond om een gezellig hoekje te creëren. Berg al uw voorwerpen op en bespaar plek door uw ruimte anders in te richten: verplaats het bed, installeer een houten salontafel... Alles is mogelijk voor uw interieurinrichting.


Kies voor een Scandinavische buffetkast in wit hout of een zwart of wit dressoir voor een moderne, elegante en vintage industriële look. U kan ook kiezen voor een model met deurtjes en lades, om uw spullen gemakkelijk op te bergen. Bij ons vindt u al deze oplossingen natuurlijk aan een zacht prijsje, zodat designmeubels toegankelijk blijven voor iedereen. ID Market wilt u laten genieten van de beste opbergmeubels.


Behoefte aan een industriële buffetkast of een dressoir voor uw woonkamer aan een knalprijs? Raadpleeg de volledige voorraad beschikbare buffetkasten op ID Market en geniet van de mogelijkheid van thuislevering. ID Market biedt u het hele jaar door decoratieve objecten en meubels voor de inrichting van uw woning aan een zacht prijsje: afspraak op ID Market om geen enkele goeie deal te missen!