Banken voor uw woonkamer

Bent u op zoek naar een goedkope bank om uw woonkamer in te richten? Kies voor ID Market om de bank van uw dromen te vinden. Hoekbank, comfortabele chaise longue of fauteuils voor uw woonkamer? Bestel uw nieuwe meubels rechtstreeks op onze website en kies voor een levering bij u thuis.
Kiezen voor ID Market, dat is zowel kiezen voor praktische meubels met ons gamma slaapbanken, als design, met een uitgebreide selectie Scandinavische banken en velvet banken. Sluit geen compromissen als u wilt investeren in een nieuwe bank voor uw woonkamer. Bij ons kiest u voor de bank van uw dromen aan een zacht prijsje.

4.25/5
(76)
€ 269,99 € 299,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.2/5
(25)
€ 199,99 € 229,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.25/5
(24)
€ 199,99 € 229,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.26/5
(19)
€ 199,99 € 229,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.69/5
(13)
€ 269,99 € 299,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Laat u verleiden door een designbank aan een zacht prijsje met ID Market 


Bent u op zoek naar een 2-zits, 3-zits of 4-zitsbank? Op ID Market hebt u de keuze tussen diverse modellen om uw nieuwe bank te kopen aan een promoprijs. De keuze van een bank is vaak een moeilijke beslissing, omdat het een essentieel meubel in uw woning is en waarschijnlijk zal uitgroeien tot een zeer begeerde plek. Uw bank zal plaats bieden aan u en uw familie en jullie zullen er honderden uren doorbrengen, voor een gezellig avondje voor de tv of een welverdiend dutje in de namiddag. Dus om teleurstelling te voorkomen, kiest u een aangename, handige en goedkope bank op ID Market.


U hoeft niet te diep in de buidel te tasten om uw woonkamer, of een andere ruimte van uw woning, in te richten. Maak uw keuze in onze webshop uit onze selectie praktische kwaliteitsvolle meubelstukken. Naast een nieuwe bank, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw woonkamer te herinrichten en deze ruimte functioneler te maken. Waarom kiest u niet voor een design tv-meubel, een buffetkast, boekenkasten of mooie salontafels.


Stel zelf de sfeer van uw woonkamer samen op basis van uw wensen, dankzij de meubels en accessoires van ID Market.


De bank: een zeer begeerd meubelstuk in woonkamer


De bank is beschikbaar in alle vormen en heeft zijn plekje in het huis opgeëist. Hoekbank of rechte bank, met of zonder poten, al dan niet uitgerust met een opbergruimte... Bij ons vindt u steeds de ideale bank die zal uitgroeien tot de ster van uw intérieur.


Het ideale meubel voor gezellige momenten zorgt ervoor dat u gezellig kan samenkomen met uw gezinsleden of gasten. Een bijzettafeltje links, een metalen salontafel voor de bank, een stoel hier en daar... Organiseer de beste aperitiefmomenten met je geliefden!


Kies een product met een afneembare hoes als u nog jonge kinderen hebt rondlopen in huis die graag hun kleine handjes vol chocolade afvegen aan uw meubels! De stoffen van natuurlijk katoen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, aangezien u ze kan wassen in de wasmachine.


De luchtige lijnen van de Scandinavische bank zijn zowel mooi als praktisch. Net als een meubel op houten of zwarte metalen poten, bieden ze u de mogelijkheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot de ruimte onder de bank (en dat is met name handig als u uw woonkamer wilt stofzuigen).


Bij ons is de zitbank beschikbaar in elke gewenste stijl. ID Market biedt u een bank met Scandinavisch design, houten poten en gekleurd velvet aan een zacht prijsje. De gele, blauwe of antracietgrijze stof vervangt voortaal de banale witte, zwarte, beige of bruine bank.


Kies voor elegante decoratie in uw woonkamer met de designbank van velvet, beschikbaar aan een zacht prijsje op ID Market. Voeg enkele kussens in diverse stoffen toe, kies een fauteuil met Scandinavisch design en u bent klaar voor echte ontspannende momenten op uw bank!


De slaapbank: comfort en design


Ongeacht uw woning beschikt over een gastenkamer of niet, het is altijd gemakkelijk om een slaapbank in huis te hebben. Deze banken bieden u de mogelijkheid om uw gasten bij u thuis te laten overnachten en hen optimaal comfort te bieden. De slaapbank is een echte plaatsbesparende oplossing, die een kwalitatieve slaapplaats biedt, zonder te veel ruimte in te nemen in de kamer zodra hij weer is ingeklapt, zoals dat wel het geval zou zijn voor een hoekbank.


Uw rechte bank van ID Market beschikt over een moduleerbare structuur, die kan worden geopend in een handomdraai, om te worden getransformeerd tot een slaapplaats voor 2. Slaap in een echt bed dankzij de vulling van schuim. Zodra deze moduleerbare bank is ingeklapt, geniet u van een comfortabele zitoplossing dankzij de zitting gevuld met schuim en de gestoffeerde rugleuning. Dankzij de houten structuur en poten, biedt de bank u optimale stabiliteit, zodat u kan genieten van al uw relaxmomentjes.


Voor al uw interieurinrichting, biedt ID Market u modellen in Scandinavisch design van gekleurd velvet. Of u kan kiezen voor een meubelstuk bedekt met stof in neutrale tinten, zoals lichtgrijs of antraciet, zodat u ze, bijvoorbeeld, gemakkelijk kan combineren met een gekleurde fauteuil of gekleurde plaids. Of, in tegendeel, kies voor een groenblauwe bank om de decoratie van uw woonkamer te dynamiseren.


Alle producten van ID Market op voorraad zijn beschikbaar voor thuislevering, om een volledige woonkamer samen te stellen. Om uw producten rechtstreeks bij u thuis te laten leveren, kan u vragen naar onze levering aan huis!