Schaduwdoeken

De schaduwdoeken behoren tot de trends van het moment en laten u van uw terras of tuin genieten zonder dat u wordt verblind door de zon. ID Market biedt u een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle schaduwdoeken aan een zacht prijsje. De schaduwdoek is waterdicht, heeft een sobere of net sprankelende kleur, is beschikbaar in de vorm van een driehoek of rechthoek en kan op zulke manier worden bevestigd dat u steeds kan genieten van een optimale bescherming tegen de zon. U zal nog meer kunnen genieten van een gezellig moment met uw familie of vrienden op uw terras of in de tuin.

4.37/5
(38)
€ 36,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.07/5
(59)
€ 22,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.49/5
(39)
€ 36,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.14/5
(22)
€ 22,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.92/5
(51)
€ 22,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.63/5
(38)
€ 25,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.6/5
(10)
€ 36,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.67/5
(12)
€ 22,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Schaduwdoek: een praktische en mooie oplossing


Bij de eerste zonnestralen is er niets beter dan een gezellige schaduwrijke hoek in uw tuin? Om eindelijk volop te genieten van uw tuin of terras, selecteerde ID Market speciaal voor u een praktisch designproduct. De installatie van een schaduwdoek is niet alleen zeer praktisch, maar zorgt ook voor een mooi resultaat.


Deze design en praktische zonnebescherming biedt een gezellig resultaat en brengt mensen samen. U kan genieten van de zon, terwijl u onder een overkapping zit en u kan uw ruimte aanpassen. De schaduwdoek is een moderne, waterdichte en waterafstotende oplossing. Het biedt u een sterke verduistering als een luifel, met een optimale dichtheid en zoals steeds aan een zacht prijsje.


De installatie en bevestiging van de schaduwdoeken van ID Market is zeer eenvoudig. Onze modellen doeken en schaduwdoeken zijn driehoekig of rechthoekig. Dit kwalitatief doek wordt gespannen dankzij een optimaal bevestigingssysteem om meer schaduw te creëren. De doeken kunnen ook vierkant zijn en zijn beschikbaar in uw favoriete kleur.


Verfraai uw terras met schaduwdoeken


Voor uw zonnewering en schaduwoplossingen in de vorm van een kit, kan u zich laten verleiden door een driehoekig of rechthoekig doek in een moderne kleur: zand, taupe, beige, wit, ivoor... Bij ID Market zijn alle accessoires en musthave producten voor de inrichting van uw binnen- en buitenruimte beschikbaar aan een zacht prijsje!


Geniet van onze leveringsopties op verschillende producten en accessoires van ID Market, voor zover deze mogelijk zijn. ID Market selecteerde speciaal voor u een compleet gamma schaduwdoeken. De polyester doek kan worden gehuld in uw favoriete kleur. Maak uw keuze uit onze doeken in zand, taupe, beige, ivoor of wit. U kiest zelf het product dat perfect kan worden geïntegreerd in de decoratie van uw terras, net zoals met een luifel, tuinprieel of pergola. Geniet van alles in een Provençaalse sfeer, tussen uw rozemarijn en terracotta potten8


Voor alle speciale gelegenheden en voor ieder seizoen zullen uw gasten worden verwend met een heerlijk moment in de tuin, terwijl ze kunnen genieten van de schaduw, zonder de warmte te moeten trotseren. Bovendien kunnen ze plaatsnemen op onze comfortabele tuinsets. Een schaduwdoek kan echt veranderen hoe u uw terras of tuin zal gebruiken. Op die manier bent u minder afhankelijk van het weer en kan u gezellige momenten met familie of vrienden organiseren, zonder bang te moeten zijn voor de kwalijke gevolgen van de extreme hitte. Ook in de winter kan u genieten van deze overdekte en beschermde plek!


Uw goedkoop schaduwdoek met ID Market


Uw schaduwoplossing is rechthoekig, driehoekig of vierkant en heeft de juiste dichtheid, dankzij het waterafstotende polyester. Het materiaal van de doeken is zeer stevig en zorgt ervoor dat uw tuin of houten terras wordt verfraaid, zodat u er de hele zomer lang van kan genieten.


Als u de voorkeur geeft aan aluminium pergola’s, tuinpriëlen, luifelsparasols of luifels voor uw pergola. Kortom, bij ID Market vindt u alles wat u zoekt om u een optimale bescherming te bieden tegen zonnestralen. Dankzij de kwalitatieve stof en trendy kleuren, kan u uw buitenruimte inrichten op een smaakvolle manier met behulp van een schaduwdoek.


Met ID Market is thuislevering mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Wacht niet langer en bestel snel uw rechthoekige of driehoekige schaduwdoek in een kit, om te kunnen genieten van een schaduwrijke hoek en een vleugje kleur tijdens de zomer en dat alles aan een zacht prijsje! Ontdek alle oplossingen voor de inrichting van uw buitenruimte in onze webshop, om zoveel mogelijk te kunnen genieten van uw terras en uw tuin, zowel in de zomer als in de winter.