Verduisterende schermen voor uw tuin

Geniet u graag van uw tuin en uw terras terwijl u wordt beschermd tegen nieuwsgierige blikken? De verduisterende houten panelen en lamellenschermen voor stevige omheiningen van ID Market vormen een duurzame en mooie oplossing om u te beschermen tegen de nieuwsgierige blikken van uw buren of de wind. ID Market biedt u kits om de omheining van uw dromen te installeren en uw terrein af te bakenen aan een zacht prijsje. De verduisterende panelen en lamellenschermen vereisen weinig onderhoud, zodat u kan genieten van uw buitenruimte in alle gemoedsrust!

4.41/5
(155)
€ 49,99 € 59,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
4.29/5
(45)
€ 47,99 € 54,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Uw tuin afsluiten was nog nooit zo eenvoudig dankzij de kits met privacyschermen van ID Market. Het volstaat om de palen en lamellenschermen te monteren, voor een omheining van composiethout dat ook uw privacy beschermt en dat bestand is tegen slechte weersomstandigheden en de zon.


Hiervoor volstaat het om de palen te bevestigen en vervolgens de planken van de omheining van ID Market in deze palen te schuiven. Op die manier krijgt u een stevig paneel dat niet alleen mooi, maar ook stevig is. Installeer onze oplossingen in een rechte lijn, in een rechte hoek en zelfs een T-vorm... Kortom, er zijn diverse configuraties mogelijk. De verduisterende panelen van ID Market zijn ideaal om uw tuin af te scheiden of om rond een terras te plaatsen. Bovendien zijn ze beschikbaar aan een zacht prijsje, zodat u veel geld kan besparen!


Als u al een omheining met gaas hebt, zijn onze lamellenschermen een snelle en gemakkelijke oplossing. Hiervoor volstaat het om de lamellen te vlechten in het gaas, om uw gaas in te vlechten in een rechte of diagonale lijn en dat alles aan een zacht prijsje.


Om een gezellig balkon of terras in te richten, vindt u bij ons een uitgebreid gamma producten voor uw buitenruimte: decoratieve panelen voor buitenprivacyschermen (vast of uitschuifbaar), kamerschermen voor buiten, lamellenschermen, enz.


Zin om een verduisterend paneel te installeren in uw buitenruimte? Het slimme, praktische designpaneel van ID Market is DE ideale oplossing bij uitstek om uw privacy te beschermen op uw balkon. Bovendien biedt het ook een decoratieve toets in uw interieur. Deze metalen frames zijn opengewerkt of half opengewerkt en kunnen rechtstreeks op de grond worden geplaatst. Op de webshop van ID Market vindt u een uitgebreid gamma decoratieve panelen, die onmiddellijk beschikbaar zijn voor een volledige of gedeeltelijke verduistering in een tuin of een terras. Ontdek onze selectie producten op voorraad voor de inrichting van een gezellig en cosy hoekje op uw balkon, terras of in uw tuin.


Een verduisterend design paneel


Bent u op zoek naar een eenvoudige en goedkope oplossing om een balkon of een terras te verduisteren? Om uzelf te beschermen tegen nieuwsgierige blikken, vormen de verduisterende panelen een goed alternatief voor een klassieke omheining. Op de webshop van ID Market, is dit meubel beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen, voor een geslaagde inrichting van uw tuin.


Ontdek onze decoratieve claustra’s die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en die het licht en de lucht filteren. Deze opengewerkte metalen structuren zijn zeer mooi en ook beschikbaar in diverse motieven (rozetten, palmbomen, bladeren, bomen) en verschillende kleuren (zwart, lichtgrijs, antracietgrijs, bruin). De standaardafmetingen van de panelen zijn: 160 x 60 cm en 150 x 50 cm.


Er zijn verschillende bevestigingsmethoden beschikbaar: tegen de wand of op de grond. Iedere paal is voorzien van gaten om hem vast te schroeven, om de montage te vereenvoudigen. De palen kunnen ook onderling worden geassembleerd om uw privacy nog beter te beschermen. U kan zelfs een PVC scherm in de palen schuiven, om het zicht volledig te onttrekken. U hebt het ongetwijfeld al begrepen: alle combinaties zijn mogelijk!


Maak uw keuze uit onze diverse modellen decoratieve claustra’s aan een zacht prijsje die beschikbaar zijn in de webshop van ID Market. Kies bijvoorbeeld voor mooie panelen met grafische en plantenmotieven. Kies zelf het product dat aan al uw behoeften voldoet.


Een multifunctioneel verduisterend paneel


Een decoratief paneel is zeer polyvalent en kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. U kan het gemakkelijk op de grond plaatsen om een ruimte in twee te splitsen of het te gebruiken als kamerscherm. Deze panelen vormen ook een design alternatief voor verduisterende gordijnen, en bieden ook een moderne en originele toets in uw interieurdecoratie. Dankzij de opengewerkte motieven, biedt een verduisterend paneel met een hoogte van 160 cm u de mogelijkheid om uw inrichting te personaliseren en deze een hedendaagse toets te geven.


En buiten zal uw verduisterend scherm perfecte ondersteuning bieden aan uw klimplanten, voor een elegante en moderne plantaardige sfeer!


Een verduisterend paneel aan een promoprijs


Op zoek naar een decoratief paneel of een gemakkelijk te installeren privacyscherm als aanvulling op uw bestaande binnen- of buitenruimte? Bij ID Market vindt u een gevarieerde selectie stevige opengewerkte en half opengewerkte verduisterende panelen die onmiddellijk beschikbaar zijn voor thuislevering. Voor een betere verduistering, kan u een PVC plank in het profiel schuiven, om het zicht volledig te onttrekken. Op de markt wordt dit product aangeboden in verschillende materialen: metaal, staal, hout... Bovendien is het paneel zeer goed geschikt om een terrein af te bakenen en een klassieke omheining te vervangen.


Op de webshop van ID Market, kan u uw keuze maken uit onze uitgebreide selectie producten in de vorm van kits van decoratieve panelen. Kies de kit die het best is afgestemd op uw behoeften, afhankelijk van de voorgestelde criteria (motieven, afmetingen, materialen en kleuren). Deze tuinpanelen zijn zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze vervullen verschillende functies om te beantwoorden aan al uw behoeften.