Verwijderbare kamerschermen voor buiten

Ontdek onze uitgebreide selectie kamerschermen voor buiten aan een zacht prijsje voor de aankleding van uw balkon of terras. Met ID Market kan u uzelf nu gemakkelijk beschermen tegen de zon en nieuwsgierige blikken, dankzij onze uitgebreide selectie uitschuifbare kamerschermen. Deze goedkope kamerschermen bieden u de mogelijkheid om een efficiënte afscheiding te creëren in een oogopslag!


Kamerscherm voor uw tuin, pergola, luifel... Er bestaan diverse oplossingen om een gezellige ruimte te creëren aan een zacht prijsje dankzij ID Market. Wacht niet langer en geniet van onze knalprijzen en onze thuislevering!

Het uitschuifbare kamerscherm is de ideale oplossing voor uw terras of balkon


De kamerschermen voor buiten van ID Market bieden u de mogelijkheid om een gezellige ruimte te creëren aan een zacht prijsje. Dankzij het doek van polyester en polyurethaan, beschermt het doek u tegen de zon, nieuwsgierige blikken en lichte briesjes. Ze geven uw terras meteen cachet dankzij de 4 beschikbare kleuren (grijs, zwart, wit, bruin).


De uitschuifbare kamerschermen kunnen worden uitgerold tot een maximale lengte van 3 meter, terwijl de modellen met een dubbele wand beschikbaar zijn met een lengte die kan oplopen tot 6 meter. Bovendien kunnen deze kamerschermen gemakkelijk worden uitgeschoven dankzij hun handgreep en kunnen ze worden opgeborgen in een beschermingshoes. Deze kamerschermen zijn zeer robuust, dankzij hun aluminium en ijzeren poten met een behandeling met epoxylak, alsook hun wandbevestiging.


Beschikt u over een omheining die uw tuin afbakent? Waarom kiest u niet voor een verduisterend privacyscherm, een verduisterend paneel of lamellenschermen? Dit type kamerscherm voor buiten is soepel en kan worden uitgerold om het volledige oppervlak van uw omheining te decoreren.


Hebt u een balkon of een terras? Op ID Market kan u ook een luifel vinden aan een zacht prijsje om een schaduwrijke ruimte te creëren waar u van uw etentjes kan genieten.


Met ID Market geniet u het hele jaar door van zachte prijsjes voor de inrichting van uw nieuwe intieme en comfortabele ruimte!


Kamerscherm voor buiten: een efficiënte afscheiding die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd


Op zoek naar meer privacy om te genieten van aangename, rustige momenten met uw familie en vrienden? Bij ID Market vindt u een praktische collectie uitschuifbare kamerschermen met zijdelingse luifels om u te beschermen tegen de zon, maar ook verduisterende houten panelen. Voor het terras of om een ruimte in de tuin af te bakenen, ontdekt u de praktische oplossingen van ID Market aan een zacht prijsje, zoals ons uitschuifbare kamerscherm.


Een uitschuifbaar kamerscherm voor buiten kan dienst doen tijdens diverse gelegenheden. Het doet dienst als privacyscherm en creëert een intieme sfeer op uw terras of balkon. Bij ID Market ontwikkelden we een uitschuifbaar kamerscherm om u een handige oplossing te bieden. U kan het scherm moeiteloos uitrollen. Dit soort luifels of verticale luifels kan het zicht onttrekken en beschermt u tegen nieuwsgierige blikken. Op die manie geniet u van uw tuin in alle rust.


Het uitschuifbare privacyscherm is even praktisch als een kamerscherm en is nog sneller te installeren om te genieten van een heerlijk drankje op uw terras.. Bij ID Market zijn de praktijken van de kamerschermen handig, om de ruimte niet te rommelig te maken en uw leven te vergemakkelijken. Het kamerscherm beschermt u tegen nieuwsgierige blikken, dankzij een stoffen verduisteringsoplossing.


Het uitschuifbaar kamerscherm is een scherm dat u beschermt tegen de zon op een balkon of terras. Creëer een alles-in-één oplossing voor uw ruimte dankzij deze sterke en kwaliteitsvolle luifels met aluminium frame voor een lichtere oplossing dan staal. U hoeft zich niet langer zorgen te maken om het zicht op de tuin van de buren, een gebrek aan privacy, nieuwsgierige blikken, een briesje wind of de ongemakken van fel zonlicht.


Uw moderne design kamerscherm met een uv-werend doek


Het kamerscherm voor buiten is beschikbaar in de kleuren taupe, antracietgrijs, grijs en lichtgrijs - gevarieerder dan wit of zwart - het kamerscherm van ID Market is zowel modern als functioneel. Deze luifel kan ook in verticale positie worden gebruikt, afhankelijk van uw behoeften. De uitschuifbare kamerschermen kunnen worden bevestigd in de bodem dankzij de schroefaccessoires, om de stabiliteit te garanderen.


Dankzij uw nieuwe verticale wand, geniet u van een kamerscherm en creëert u schaduw dankzij de ideale afmetingen van het product. De uitschuifbare scheidingswand van ID Market kan tot 3 meter lang worden, met een hoogte van 180 cm of 160 cm. De versie van een (zijdelingse) luifel, beschikbaar in handige afmetingen: 140 cm x 250 cm. Net als voor een mat, kiest u de kleur en het model dat het best past bij uw wensen en behoeften voor uw tuin, om te genieten van aangename zomeravonden en een modern interieur.


Dankzij de kleine prijsjes van uw stoffen kamerscherm (doek van stevig polyester), creëert u een afscheiding en een kwaliteitsvolle afscheiding of een verdeling aan een betaalbare prijs. Voor een traditioneler ontwerp, kies u voor houten panelen. En omdat ons kamerscherm, uw zijdelingse luifel en uw beschermende panelen niet kunnen wachten, bestelt u uw kamerschermen snel aan een zacht prijsje in de webshop van ID Market. Kies voor de optie van thuislevering, met een snelle verzending binnen 24u tot 48u op al onze producten.


Het kamerscherm voor buiten, een multifunctioneel product


- Het uitschuifbare kamerscherm voor buiten: een modulair privacyscherm


Vindt u het jammer dat u uw buren of de straat ziet vanaf uw terras, balkon of de hoek van uw tuin? Om uzelf van tijd tot tijd te beschermen, is een uitschuifbaar kamerscherm de ideale oplossing. Een verduisterend uitschuifbaar kamerscherm belemmert uw zicht niet en zorgt ervoor dat u over een barrièrescherm beschikt tegen blikken van buitenaf, wanneer u maar wilt.


Open en sluit de luifel van het kamerscherm wanneer u maar wilt en bescherm uw privacy in uw buitenruimte.


- Bescherming tegen de wind


Hoewel het kamerscherm voor buiten de ideale oplossing is om u te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en inkijk, heeft het ook diverse andere functies. Zoals zijn naam al doet vermoeden, beschermt een kamerscherm u ook tegen de wind. In een smalle tuin waar de wind sterk door waait, zorgt het kamerscherm ervoor dat de luchtstroom wordt geblokkeerd.


Dankzij een stevige bevestiging in de grond en tegen de muur, geniete u van een zeer stevige structuur. Geniet eindelijk van een beschut hoekje in uw tuin!


- Een uitschuifbare luifel dankzij ons zijdelings zonnescherm


Bescherm uzelf tegen het zonlicht aan het inde van de dag door een zijdelingse schaduwruimte te creëren dankzij een uitschuifbaar kamerscherm voor buiten. Open de luifel van het uitschuifbaar kamerscherm wanneer u wordt gehinderd door het zonlicht of de warmte van de zon en geniet van een schaduwrijke ruimte voor uw terras. Dankzij een uitschuifbaar kamerscherm, kan u uzelf enkel tegen de zon beschermen wanneer ze u te veel stoort.


De rest van de tijd, als u geen hinder ondervindt, kan u de luifel gesloten houden om ruimte vrij te maken.


- Het kamerscherm: een scheidingswand tussen verschillende ruimtes in de tuin


Het uitschuifbaar kamerscherm biedt u ook de mogelijkheid om de verschillende buitenruimtes van elkaar te scheiden.


Op die manier kan u het kamerscherm openen en sluiten wanneer u maar wilt, om toegang te krijgen tot een bepaalde ruimte. Door het uitschuifbaar kamerscherm te installeren, geniet u van een verwijderbare afsluiting wanneer u maar wilt. Dit kan zeer handig zijn om, bijvoorbeeld, de toegang van jonge kinderen tot het zwembad te verhinderen.


Ontdek onze uitgebreide selectie verwijderbare kamerschermen op ID Market


In de webshop van ID Market ontdekt u een uitgebreide selectie verwijderbare kamerschermen, die u kan kiezen afhankelijk van uw smaak en interieurstijl: beige, witte, taupe, zwarte of antracietgrijze luifel.


Maak uw keuze uit onze verschillende modellen kamerschermen in gevarieerde kleuren en afmetingen. Ontdek de ideale hoogte en breedte van uw nieuwe luifel, afhankelijk van uw behoeften. Enkelvoudig of dubbel kamerscherm... Onze grootste modellen hebben een lengte tot 8 meter!

Bovendien kreeg het doek van de kamerschermen een waterafstotende coating en anti-uv-behandeling om de kleur lange tijd te behouden en u een efficiënt bescherming te bieden tegen de regen en zon. Uw kamerscherm is gemakkelijk te installeren en kan in twee tellen en drie bewegingen worden bevestigd aan de wand of in de grond van uw terras.


Wacht dus niet langer en bestel snel uw favoriete verwijderbare luifel in de webshop van ID Market. Geniet snel van onze thuislevering en ontvang uw luifel voor buiten rechtstreeks bij u thuis!