Dierenwinkel

Met ID Market kunnen zelfs uw huisdieren profiteren van slimme producten tegen lage prijzen! Voor uw huisdieren zorgen was nog nooit zo makkelijk en betaalbaar. Ontdek producten voor huisdieren die uw dierenvrienden en budget respecteren!


Honden, katten, tuin- of volièrevogels en overige huisdieren, vind de juiste accessoires voor elke diersoort. Ontdek met slechts één klik een breed assortiment met producten voor huisdieren, dankzij ID Market. Kwaliteitsproducten om de veiligheid en het comfort van uw huisdieren te garanderen, zelfs als u er niet bent.

 • Kippenhokken

  Geef uw kippen en vogels een comfortabele plek om hun eieren te leggen met ons uitgebreide assortiment voordelige kippenhokken! Elk kippenhok is uitgerust met een binnenhok en er is een kippenren die via een ladder verbonden is met het binnenhok. Uw kippen kunnen in alle rust scharrelen, waardoor u elke dag kunt genieten van verse eieren!

 • Volières en kippenrennen

  Geef uw kippen en vogels nog meer ruimte met onze voordelige kooien van gaas! ID Market past zich aan uw behoeften en uw omgeving aan door u de keuze te bieden uit 5 formaten. Elk kippenren is robuust en veilig, zodat uw kippen zich goed voelen!

 • Kippenhok accessoires

  Bekijk onze volledige selectie accessoires voor uw kippen en kippenhok. Van voerbakken tot drinkbakken, kippenren, kippennetten... hygiëne- en voederaccessoires voor pluimvee garanderen hun comfort en eierproductie. Vind alle essentiële accessoires voor uw kippenhok, tegen zeer lage prijzen en altijd van hoge kwaliteit.

 • Hokken en kennels

  Train uw huisdier met onze voordelige kennels! ID Market biedt u een veilige, omheinde ruimte om uw hond te helpen leren en groeien. Onze robuuste en duurzame omheiningen zorgen ervoor dat uw huisdier in alle veiligheid van de buitenlucht kan genieten!
 • Kattenhokken

  ID Market heeft een selectie accessoires waarmee u uw kat optimaal kunt verzorgen. De kattenkennels en -huizen van ID Market bieden uw kat comfort, veiligheid en zachtheid, zodat hij heerlijk kan uitrusten op zijn kussens. Ontdek al onze modellen katten kennels, met top designs en altijd voor een lage prijs.

 • Accessoires voor huisdieren

  Draag bij aan de ontwikkeling van uw huisdier en zorg voor vermaak met onze laaggeprijsde huisdieraccessoires! ID Market biedt hangmatten voor katten en tipi's voor uw kleine huisdieren, zodat ze zich kunnen vermaken en een gezellige slaapplekje kunnen maken!

Om uw dieren op de best mogelijke manier te verzorgen, biedt ID Market u een assortiment online dierenproducten aan. Vind met één klik de perfecte accessoire voor uw huisdier. En dat alles tegen een betaalbare prijs, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!


Heeft u één of meer honden? Kies een oplossing zodat uw trouwe metgezel ook tijdens uw afwezigheid van de buitenlucht kan genieten! ID Market biedt verschillende modellen kennels van gaas, met of zonder dak, om een veilige ontspanningsplek te creëren. Ontdek de ruime en comfortabele kennels van 8 tot 16 m² op onze website.


Velen dromen van het houden van kippen en konijnen. Dankzij de voordelige dierenproducten kan ID Market u helpen om deze droom waar te maken. Zo kunt u een mooi, ruim en praktisch kippenhok in uw tuin plaatsen. Voeg een uitbouw of een afgeschermde kippenren toe om ze een ruimte te bieden waar ze veilig zijn voor roofdieren.


Honden, katten, konijnen, verschillende vogels... vind alles wat u nodig heeft voor uw huisdieren op onze website!