Badkamer- en wc-meubels

Wilt u de decoratie van uw badkamer vernieuwen met mooie en functionele artikelen? Ga dan snel naar de webshop van ID Market en ontdek onze badkamermeubels en decoratie-objecten aan onklopbare prijzen. Kies voor kleine opbergoplossingen om uw badlinnen op te bergen of de ruimte aan te kleden. Bij ID Market vindt u ongetwijfeld wat u zoekt aan een zacht prijsje. Plaats uw bestelling online en kies voor een levering bij u thuis.

  • Wc-meubels

    Berg al uw spullen op in alle eenvoud dankzij onze wc-meubels van ID Market! De wc-meubels met rekken zijn een slimme en handige oplossing. Deze meubels zijn zeer compact, waardoor u ze in de buurt van uw toilet kan zetten om plaats te besparen. Bij ons vindt u steeds het ideale meubel dat het meest geschikt is voor uw omgeving aan een zacht prijsje!

  • Badkamermeubels

    Kies voor onze plaatsbesparende oplossingen en een moderne toets in uw badkamer dankzij onze meubels en doucherekken! ID Market biedt u een gamma ideale opbergruimtes voor uw omgeving, om al uw dagelijkse voorwerpen op te bergen. Onze doucherekken en onze meubels zijn gemakkelijk te installeren en zeer ergonomisch en ze kunnen worden aangepast aan uw badkamer!

  • Badkameraccessoires

    Richt uw badkamer in met smaak dankzij het uitgebreide gamma badkameraccessoires aan een promoprijs van ID Market. Handdoekenrek van bamboe, hoekrek om in de douche te plaatsen, uitschuifbaar blad voor uw bad of rek om boven het toilet te hangen... Alle kleine hoekjes van het huis krijgen stijl met de functionele designaccessoires van ID Market!

Bouwt of renoveert u uw eigen woning? Denk zeker aan ID Market voor de inrichting van uw badkamer. Bij ons vindt u een hele reeks opbergoplossingen voor de badkamer en wc-meubels.


Weet u niet waar u uw toiletpapier en onderhoudsproducten moet bewaren? Hebt u er al aan gedacht om te investeren in een extra wc-meubel met legplanken? Zo blijven de onderhoudsproducten voor uw toilet niet langer op de vloer staan en kan u uw toiletrollen netjes op elkaar stapelen boven het toilet. Al uw spullen krijgen een eigen plek, voor meer orde en hygiëne.


De producten van ID Market zijn niet alleen erg handig, maar ook beschikbaar aan een zacht prijsje. Maak daarom uw keuze uit onze verschillende modellen, die passen bij al uw ruimtes, maar ook uw smaak. Onze artikelen voor de inrichting van uw toiletruimte bestaan namelijk in verschillende ontwerpen, maar ook in diverse kleuren. Stel zelf uw interieur samen op basis van uw wensen! Houdt u van een sobere stijl? Kies dan onze producten in witte, zwarte en houttinten. Houdt u echter van een originele toets in het interieur? Kies dan voor levendige kleuren, zoals groen of blauw.


Creëer zelf de sfeer van uw keuze in uw badkamer aan een zacht prijsje, door uw decoratie-objecten te bestellen op ID Market.