Houten en zwarte kolomtafel: 4-6 personen

YUNA ronde eettafel voor 6 personen met houten blad en bedrade metalen poot 120 cm YUNA ronde eettafel voor 6 personen met houten blad en bedrade metalen poot 120 cm

YUNA ronde eettafel voor 6 personen met houten blad en bedrade metalen poot 120 cm

Referentie: 16026
Bekijk deze trendy ronde eettafel!
€ 99,99

waarvan € 1,30 eco-bijdrage

Op voorraad
ONZE PRODUCTVOORDELEN
  • Industrieel ontwerp
  • Originele en trendy benen
  • Rond dienblad met houtlook
  • Slaapplaatsen 6
OMSCHRIJVING

Ontdek de YUNA ronde eettafel met houten tafelblad en metalen draadonderstel en zijn industriële ontwerp! Deze art-decotafel staat geweldig in je eetkamer of keuken en voegt een geraffineerd tintje toe. Het ronde houtlook tafelblad is ideaal voor maximaal 6 personen!

Onze eettafel is de perfecte belichaming van industriële elegantie, ontworpen voor wie stijl en functionaliteit wil combineren in zijn leefruimte. Met zijn ingenieuze afmetingen van 120 cm in lengte en breedte en een hoogte van 75 cm wordt deze tafel het centrale punt van gezelligheid voor maximaal 6 gasten, ideaal voor onvergetelijke momenten met familie of vrienden.

Het warme houtlook blad is verdeeld in twee delen, waardoor het gemakkelijk te installeren is en tegelijkertijd een vleugje authenticiteit en warmte toevoegt aan je interieur. Deze ontwerpkeuze is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar weerspiegelt ook een toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, met de tafel gemaakt van 15mm dik gemelamineerd spaanplaat.

Het onderstel, een waar kunstwerk van zwart metaal, heeft een diameter van 80 cm en biedt niet alleen een opmerkelijke stabiliteit, maar ook een opvallend industrieel design. De combinatie van materialen - gemelamineerde spaanplaat voor het bovenblad en 20 x 20 mm metaal voor de poten - staat garant voor duurzaamheid en kracht, zodat je tafel jarenlang een centrale plaats in je interieur zal innemen.

De harmonieuze kleur van hout en zwart past bij verschillende decors en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om in je bestaande interieur te passen of een nieuw ontwerp te inspireren. Of je stijl nu rustiek, modern of ergens daartussenin is, deze tafel past er perfect bij.

Naast het in het oog springende ontwerp is deze tafel gemaakt voor dagelijks gebruik, met een gemakkelijk te onderhouden oppervlak om dag na dag een onberispelijk uiterlijk te garanderen. Of je nu een formeel etentje geeft of een informele maaltijd deelt, hij voldoet aan al je behoeften met elegantie en functionaliteit.

kies voor een meubelstuk dat nooit uit de mode raakt en trendy industrieel design combineert met modern comfort. Het is niet alleen een plek om samen te eten; het is het kloppende hart van je huis, waar elk gedeeld moment een dierbare herinnering wordt.

Afmetingen van de YUNA ronde eettafel met draadpoten

  • Totale afmetingen: Lengte 120 cm x Breedte 120 cm x Hoogte 75 cm
  • Diameter poot: 80 cm
  • Materialen: 1,5 cm gemelamineerde spaanplaat en 2 x 2 cm metaal
  • Kleuren: hout en zwart
  • Dienblad in twee delen
  • Biedt plaats aan 6 personen
  • Zelf monteren

Ontdek onze volledige industriële collectie in onze online shop!

TECHNISCHE KENMERKEN
Andere goede 'tjes
De beoordelingen van onze klanten
  • Voor meer informatie over de aard van de reviewcontroles en de mogelijkheid om contact op te nemen met de auteur van de review kunt u onze.
  • Er zijn geen stimulansen gegeven voor deze beoordelingen
  • Beoordelingen worden gepubliceerd en vijf jaar bewaard
  • Recensies kunnen niet worden gewijzigd: Als een klant zijn recensie wil wijzigen, dan kan hij dit doen door direct contact op te nemen met Verified Reviews om de bestaande recensie te verwijderen en een gewijzigde recensie te publiceren.
  • De redenen voor het verwijderen van beoordelingen zijn beschikbaar.

3 /5

Gebaseerd op 2 klantbeoordelingen

Fabienne D. gepubliceerd op 21-04-2024 naar aanleiding van een aankoop op 04-04-2024

5/5

Très jolie , un bémol pas facile à faire le pied en tube

Vond je dit nuttig? Ja 0Nee 0

Nicolas D. gepubliceerd op 25-04-2024 naar aanleiding van een aankoop op 03-04-2024

1/5

Table abîmée au niveau du plateau…

Vond je dit nuttig? Ja 0Nee 0