Ben je op zoek naar een goedkope manier om je huis in te richten? Op IDMarket.com vind je een ruime selectie functionele meubels tegen lage prijzen en woonartikelen die niet onderdoen voor de grote merken.

Creëer een praktische entree met stijl

Schoenenkasten, opbergbanken, kapstokken, vloerkleden, spiegels, consoles... meubels voor zo'n kleine ruimte moeten goed doordacht zijn om praktisch te zijn. Combineer het praktische met het aangename door te ontdekken hoe je de inrichting van je hal kiest met ID Market.

Welk tv-meubel moet ik kiezen?

Twijfelt u tussen een industrieel, Scandinavisch of vintage tv-meubel? Functioneel of esthetisch? In hout of metaal? ID Market vertelt u hoe u uw tv-meubel kiest.

Combineer comfort en elegantie voor uw bank

In leer, katoenen stof of zelfs fluweel, een hoekbank, recht of converteerbaar, hoe kies je je bank?

Kies de juiste fauteuil voor je woonkamer

In Frankrijk hebben fauteuils altijd een belangrijke rol gespeeld in de inrichting van woonkamers. Een houten frame, stoffen bekleding (katoen of fluweel) en opvallende details hebben Franse producten zoals de "fauteuil crapaud" of de "cabriolet" zo populair gemaakt.
Meer weten over hoe je een fauteuil kiest?

Comment meubler sa maison ?

Salontafels: praktisch en decoratief!

Of het nu gaat om een tafel met een hef-, schuif- of klapblad, een salontafel is niet alleen esthetisch mooi, maar ook praktisch, met opbergruimte voor kleine accessoires (afstandsbedieningen, tijdschriften, enz.). Lees meer over het kiezen van de juiste salontafel.

De boekenkast vanuit elke hoek

In de eetkamer, de studeerkamer of zelfs onder de trap, om je kunstvoorwerpen of boekencollectie uit te stallen, de boekenkast past zich aan alle kamers en alle toepassingen aan. Ontdek hoe je de juiste boekenkast kiest.

De buffetkast: een onmisbaar meubelstuk voor je woonkamers

Wil je je huis opfleuren met een praktisch en elegant dressoir? Dit tijdloze meubelstuk is opnieuw uitgevonden volgens de laatste designtrends en is een must-have voor elk huis!

Er zijn talloze stijlen en ontwerpen: Scandinavisch, modern, eigentijds, industrieel, rustiek... Aan jou de keuze om het model te vinden dat het beste bij de stijl en sfeer van je huis past.
Afmetingen, materialen, kleuren, design... Hoe kies je een dressoir? Het is niet altijd eenvoudig om het juiste dressoir te kiezen dat past bij de sfeer van uw huis en de indeling van de kamer. ID Market is er om u te helpen de juiste keuze te maken.

Metalen dressoir, enfilade in Scandinavische stijl, console in de hal, ladekast... Ontdek op ID Market een ruim assortiment chique dressoirs tegen miniprijsjes om uw ruimte stijlvol in te richten!

Planken voor elke smaak

Zowel voor goedkope meubels als interieurdecoratie zijn planken een essentieel onderdeel van de woninginrichting. In natuurlijk hout of zwart metaal, voor de slaapkamer, keuken, eetkamer of zelfs de badkamer, hoe kiest u uw planken? Vind het ideale product in de ID Market online shop.

Vind de tafel die u nodig hebt

Hoe kiest u uw eetkamer- ofkeukentafel? Afmetingen, materialen en kleuren zijn details die het verschil maken tussen de tafels in onze online shop.

Een comfortabele designstoel kiezen

Stoelen van hout, metaal of stof (katoen, fluweel, polyester, enz.) zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe kies je een stoel? Armleuningen, afmetingen, op welke details moet je letten om een stoel te laten passen bij je eetkamermeubels?

Hoe kies je de juiste barkruk?

Hoe kies je een barkruk? Als het om barkrukken gaat, kun je het beste kiezen voor producten met de juiste hoogte. Sommige krukken hebben verstelbare poten, waardoor ze erg praktisch zijn. Wat stijl betreft, heb je nu een andere keuze dan de zwarte leren zitting; tegenwoordig houden we van gekleurde stoffen doeken.

Kies voor het kookeiland!

Ben je van plan om een functionele, gebruiksvriendelijke keuken te creëren? Kies dan voor een centraal eiland, een van de topmeubels in Franse keukens. Hoe kies je een centraal eiland? Hier zijn enkele tips om je te helpen het ideale product te kiezen.

Een hoge tafel kiezen

Of het nu is om aan te ontbijten, een kopje koffie te drinken of zelfs om aan te werken, hoge tafels worden steeds populairder in Frankrijk. Hoe kies je een hoge tafel? Volg onze gids om je huis volgens de hoogste normen in te richten.

Een designbureau thuis creëren

Hoe kies je een bureau? Hier vind je tips om je kantoor slim in te richten. Er is een ruime keuze aan praktische en voordelige meubels beschikbaar op IDMarket.com.

Jaloezieën en gordijnen kiezen

Rolgordijnen, gordijnen met oogjes of lipjes, horren, verduisterende of isolerende stof... Er zijn zoveel producten verkrijgbaar, tegen zoveel verschillende prijzen, dat het moeilijk kan zijn om te vinden wat je zoekt. Hoe kies je jaloezieën en gordijnen? Wij helpen je daarachter te komen.

Vind het bed dat bij je past

Hoe kies je een bed? Dat is een grote vraag als je bedenkt dat je een derde van je leven in bed doorbrengt. Om ervoor te zorgen dat het wisselen van beddengoed geen nachtmerrie wordt, kun je ons advies volgen over hoe je je slaapkamer succesvol kunt inrichten.

Hoe kies je het juiste beddengoed?

Comfortabel beddengoed is essentieel voor een goede nachtrust. Matras, dekbed, kussen: hoe kies je beddengoed? Wij vertellen je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Het hoofdeinde: comfort en elegantie in je slaapkamer

Geen enkele slaapkamerinrichting is compleet zonder een hoofdbord om de look af te maken. Ga naar IDMarket.com en ontdek hoe je een hoofdbord kiest.

Vind het ideale nachtkastje

Het nachtkastje is een bijzettafeltje dat binnen handbereik van het bed staat en vaak bij het slaapkamermeubilair past. Wij vertellen je hoe je het perfecte nachtkastje kiest.

WC-meubels: hoe maak je de juiste keuze?

Ben je op zoek naar een functioneel en stijlvol toiletmeubel om de opbergruimte in je badkamer te maximaliseren? Deze kleine ruimte, vaak onbemind in huis, moet worden ingericht met de juiste meubels om elke vierkante centimeter optimaal te benutten.

Toiletmeubels zijn op de markt verkrijgbaar in allerlei stijlen, materialen en maten: moderne stijl, industrieel design, bamboe... Aan jou de keuze om een meubel te vinden dat past bij jouw behoeften en opbergruimte.

Afmetingen, materialen, kleuren... Hoe maak je de juiste keuze voor een toiletmeubel? ID Market geeft je enkele nuttige tips om het meubel te vinden dat het beste past bij de beperkingen van je ruimte.

WC- of badkamermeubels, wandplanken, kasten of planken boven WC's of wasmachines: op ID Market vindt u een compleet en gevarieerd assortiment voordelige designmeubels om uw ruimte intelligent in te richten!