Een loungestoel is veel comfortabeler dan een stoel en zet de toon voor je inrichting. Prijs, comfort, design... Ontdek alle criteria die je nodig hebt om de juiste fauteuil voor jou te kiezen. Scandinavisch, schommelstoel, cabriolet, pad of relax? ID Market, de specialist in goedkope fauteuils, geeft u in deze gids al het advies dat u nodig hebt om het juiste model voor uw behoeften te kiezen. U vindt hier ook al onze tips voor het inrichten van uw huis.

Kies de Scandinavische stijl voor uw loungestoel

De Scandinavische fauteuil is retro, sober en geraffineerd tegelijk, met pastelkleuren of neutrale kleuren (wit, grijs...) en sobere, zachte lijnen.
Met zijn stoffen of fluwelen bekleding en houten poten is hij het designhoogtepunt van je woonkamer.

De Scandinavische fauteuil is een comfortabele stoel, met of zonder armleuningen. Hij kan worden gebruikt als bureaustoel of als paddenstoel, en zelfs als bank!

Een Scandinavische fauteuil kopen staat synoniem voor moderniteit en esthetiek.
Hij is ideaal om een zachte, warme sfeer te creëren, zelfs op kantoor.

Ons advies: vergeet niet om je stoelen af te stemmen op je fauteuils.
Comment choisir un fauteuil pour son salon ?
Er gaat niets boven een mooie, comfortabele fauteuil om je woonkamer
in te richten en te genieten van aangename momenten van ontspanning. Volg de gids!

Schommelstoel: een klassieker in een nieuw jasje

Hou je van de originele, authentieke look van de schommelstoelen uit je kindertijd? De schommelstoel is geactualiseerd, met een eigentijdse look die helemaal bij de tijd is. Je zult verleid worden door de zachte schommelbeweging van de schommelpoten, perfect om in te ontspannen. De schommelstoel is verkrijgbaar in verschillende stijlen, in een klassieke of Scandinavische versie die helemaal bij de tijd is. Als je op zoek bent naar een fauteuil met een comfortabele rugleuning en een subtiele eigenzinnige look, hoef je alleen maar voor een schommelstoel te kiezen! Hij zal geweldig staan in een kinderkamer en ze in slaap wiegen als ze het moeilijk hebben.

Cabriolet fauteuil: perfect zitten

Met zijn omslagvorm en armleuningen op dezelfde hoogte als de rugleuning is de cabrioletfauteuil een klassieke fauteuil die nog steeds erg populair is. Hij is perfect ergonomisch en biedt uitstekende ondersteuning. Hij is verkrijgbaar in verschillende bekledingen (stof, leer, enz.) en past in elk interieur en zelfs in elke kamer. Populair bij lezers, de perfecte fauteuil voor een bibliotheek of kantoor! Sommige slimme modellen hebben een voetensteun die onder de zitting kan worden geschoven als ze niet worden gebruikt.

Kikkerstoelen: comfort boven alles

De paddenstoel is een vrij lage stoel, met korte poten en een comfortabele zitting die de lendenen ondersteunt. Zijn onnavolgbare look past zich aan alle esthetische stijlen en materialen aan. Een moderne, kleurrijke print? Een rug met lederlook? Metalen poten? Als je op zoek bent naar een stoelverhoger die eleganter is dan een stoel, raden we je aan een model zonder armleuningen te kiezen. Als je meer comfort wilt voor langere perioden van zitten, moet je de armleuningen niet verwaarlozen. Eén ding is zeker, paddenstoelen zijn stoelen die nooit uit de mode raken!

Relaxfauteuil: een uitnodiging om te ontspannen

Dit is het type stoel voor iedereen die op zoek is naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het comfort van een relaxfauteuil nodigt uit tot rusten. Zijn sterke punten? Het ergonomische ontwerp, het schuim van hoge kwaliteit en de mogelijkheid om de helling van de rug en de poten te verstellen, zodat je de positie van de stoel en de hoogte van de voeten kunt aanpassen aan je behoeften. De verschillende posities worden geactiveerd door gemakkelijk bereikbare liftknoppen. Een relaxfauteuil is een geweldige manier om te ontspannen en spanningen weg te nemen na een lange dag werken. Het is een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen. Integendeel, je krijgt waar voor je geld.

Om te onthouden
Scandinavische fauteuilMaterialen en kleuren helemaal in de trend
SchommelstoelEen originele look en een zachte schommelbeweging
Ombouwbare fauteuilUitstekende ondersteuning en een tijdloze look
Pad fauteuilEen tijdloze klassieker
RelaxfauteuilVoor de ideale lichaamshouding om te ontspannen


Vond je deze gids leuk? Ontdek alle goedkope fauteuilmodellen en de verschillende assortimenten van ID Market. Richt je huis in voor minder!