Voor een huis dat Pinterest waardig is, moet je elke ruimte inrichten en decoreren. De inkomhal is een kamer die maar al te vaak wordt verwaarloosd, zowel wat decoratie als inrichting betreft. En toch is het de eerste kamer die je gasten zien! Het is dus belangrijk om er het beste van te maken door de juiste meubels te kiezen om de weg vrij te maken.

Richt je op praktische, design opbergruimte om eenvoudig en gemakkelijk ruimte te besparen. ID Market geeft je een aantal geweldige ideeën voor het kiezen van het juiste meubilair om je hal in te richten op een manier die esthetiek en functionaliteit combineert. Van garderobekasten en schoenenrekken tot nachtkastjes en commodes, ontdek hoe je je huis budgetvriendelijk kunt inrichten.

Maak vloerruimte vrij met een vestiaire

Hoe richt je een entree in? Om je hal vrij en een lust voor het oog te houden, is het belangrijk om praktische, functionele opbergruimte te installeren. Jassen, schoenen, tassen... ruim je spullen op en maak optimaal gebruik van kleine ruimtes met een garderobe. Het geheim van een opgeruimde hal? Een garderobe met een opbergsysteem dat past bij jouw gewoontes.

De garderobe is een alles-in-één meubel! De haken aan de muur kunnen worden gebruikt om jassen, jacks, hoeden, enz. op te bergen. Om je te helpen organiseren en de ruimte in een kleine kamer optimaal te benutten, is de hoge garderobe het meest praktische item om in een hoekje te plaatsen. Uitgerust met een hangroede en jashaken is dit het perfecte meubel voor een entree in halstijl.

Heb je advies nodig over hoe je een vestiaire kiest die zowel stijlvol als functioneel is? Volg de ID Market gids voor een perfect ontworpen en ingerichte entree. Er zijn veel mogelijke stijlen om je hal in te richten volgens je decoratiewensen: industrieel, fabrieks, enz.

Jouw decoratietips: combineer de garderobe met een vrijstaande spiegel om je outfit te controleren voordat je de deur uitgaat!

Console d’entrée style industriel avec un tiroir et deux casiers
Hoe richt je je ingang in?

Maak de ingang vrij met een schoenenkast

Om het interieur van een gang vrij te maken en tegelijkertijd het decor te verzorgen, stelt ID Market u zijn schoenenkasten voor. Dankzij de opbergvakken heb je geen rondslingerende sportschoenen meer in huis. Om te beslissen welk schoenenmeubel je moet kiezen, moet je rekening houden met de indeling van je kleine kamer.

Er zijn verschillende types, afhankelijk van de grootte van je gang en het aantal paar sportschoenen, laarzen, enz. dat je wilt opbergen. Aan de muur gemonteerd, maakt het vloerruimte vrij. De meest voorkomende modellen zijn :

  • Hoge kasten met uittrekbare laden
  • Elementen met deuren en legplanken
  • Rekken met schoenenrekken
  • Schoenrekken, vaak geïntegreerd in een bank

Decoratietips: planken kunnen worden gebruikt om je favoriete decoratieve voorwerpen of een mooie vaas met een boeket bloemen in uit te stallen. Een eenvoudige manier om je entree op te fleuren!

Hoe kies je een consoletafel voor je entree

De hal of gang is de belangrijkste doorgang in huis en kan worden ingericht met een console tegen een van de muren. De console is compact maar perfect functioneel. Om de inrichting van de kamer te accentueren, plaats je een mooie lamp voor designverlichting. Maar welke halkast moet je kiezen? ID Market heeft een complete gids samengesteld om de perfecte meubels voor je huis te kiezen.

Ideeën nodig voor de inrichting zoals op Pinterest? De console met 2 of 3 vakken is het meest functioneel, zodat je sleutels, munten, enz. kunt opbergen. En voor een stijlvol effect kun je overwegen om een lichtbron toe te voegen aan je houten en metalen meubels. Een spiegel bovenop de console voegt een vleugje chic toe.

Combineer stijl en functionaliteit met een opbergbankje

Bij het inrichten van je huis moet je goed omgaan met ruimte en uiterlijk. Voeg een vleugje kleur toe aan de gang met een opbergbankje met een stoffen zitting. Je hoeft alleen maar de kleur en het type opbergruimte te kiezen. Kiezen voor een opbergbank betekent op een eenvoudige manier ruimte besparen.

Onze designoplossingen: als je een ingang hebt die uitkomt op een andere kamer, kun je door een glazen dak te installeren een kunstmatige afscheiding creëren zonder verlies van licht! Verlichting geeft een indruk van grandeur, dus let op je verlichting voor een aangename entree.

Kledingrekken: een praktisch meubelstuk voor een inkomhal

Op zoek naar een functioneel, design kledingrek om een dressing af te werken of een mini-garderobe te creëren in een inkomhal? Dit minimalistische opbergmeubel is meer dan ooit in de mode in het interieurontwerp en zal al je kleren en jassen in stijl opbergen.

Er is een ruime keuze aan kledingrekken op de markt voor al je opbergbehoeften: houten rekken, hangende rekken, verchroomde metalen dubbele rekken, enz. Deze mobiele garderobe is verkrijgbaar in verschillende stijlen: industrieel, Scandinavisch, klassiek, modern, enz. Aan jou om het model te kiezen dat het beste past bij de rest van je inrichting.

Afmetingen, materialen, kleuren, design... Hoe kies je het juiste kledingrek? ID Market geeft u advies over hoe u het model vindt dat het beste bij uw interieur past. Of je nu een hal inricht of een kledingkast in je slaapkamer opfleurt, IDMarket.com geeft je alle informatie die je nodig hebt om het juiste kledingrek te kiezen.

Welk meubelstuk voor de hal? Volg de tips en adviezen van ID Market!