Nieuwe tuindecoratie, trendy tuinmeubilair, een zwembad... heeft u andere plannen voor uw tuin? Of u nu een moestuin wilt aanleggen of een Japanse zentuin, ID Market is er om u te helpen bij het ontwerpen en inrichten van uw tuin. Als een echt verlengstuk van het huis betekent het aanleggen van uw tuin dat u ervan kunt genieten zoals u wilt: groenten kweken in een kas, kippen houden in een kippenhok of gewoon het zwembad verfraaien en ervan genieten door een privacyscherm te installeren. Advies nodig over hoe u uw buitenruimte met succes kunt inrichten? Vertrouw op ID Market!

Tips voor het inrichten van een kippenhok

Je hebt een mooi project in gedachten: kippen verwelkomen in je tuin. Maar om uw kippen de beste leefomstandigheden te bieden en tegelijkertijd uw gazon te beschermen, volgt u ons advies op. Allereerst, hoe kies je een kippenhok? Dit tuinelement dient als plek voor je kippen om hun eieren te leggen en als het op je gazon staat, beschermt het je bewoners tegen ongedierte (katten, vossen, enz.).

Een kippenhok neemt veel ruimte in op de grond, dus de inrichting van je tuin moet geschikt zijn voor de aanwezigheid van kippen. Als je eenmaal hebt bepaald in welk gebied je wilt bouwen en hoeveel kippen je wilt, kun je het kippenhok van je dromen kiezen. Oppervlakte, materiaal, onderhoudsvereisten, budget, stijl... ID Market heeft het kippenhok dat aan uw criteria voldoet. Ontdek onze selectietuinbenodigdheden en zorg voor je nieuwe kippenhok. Vertrouw op de foto van elke installatie en kies voor een decoratief houten model.

Met een nestkast, op palen, met een hok, XXL kippenhok... er is geen groot werk nodig om een houten kippenhok te installeren. Je gazon en planten zijn veilig tegen het gekrab van je kippen.

Moestuin: de juiste kas kiezen

Wil je ook in de winter van je groenten en fruit kunnen genieten? Beperk het onderhoud van uw planten en struiken met een goed ontworpen tuinkas. Laat ID Market je vertellen hoe je de juiste tuinkas kiest

Zowel in de zomer als in de winter kunt u planten zoals u wilt, terwijl uw bloemen, zaailingen, fruit en groenten beschermd blijven tegen ongedierte. Hoewel de tunnelkas functioneel en praktisch is, biedt ID Market modellen die passen bij de andere elementen van uw tuin, zodat ze geen afbreuk doen aan uw buiteninrichting.

Kies een kas die qua hoogte en oppervlakte bij je planten past, zodat tuinieren het hele jaar door een plezier blijft. Kweek met behulp van je kweektunnel prachtige planten die alle andere tuinen in de omgeving zullen doen verbleken.

Terras: hoe kies je een privacyscherm?

Als je op je terras wilt eten of ontspannen in je zwembad zonder je zorgen te hoeven maken over nieuwsgierige blikken van de buren, kies dan voor een privacyscherm. Hoe kiest u uw privacyscherm? ID Market geeft u de sleutels tot het succesvol installeren van een privacyscherm.
Als u het goed kiest, voegt het niet alleen een decoratief element toe aan uw tuin, maar scheidt het ook de verschillende zones van uw exterieur af. Gebruik het om het terras op een slimme manier te scheiden van een vijver, of om de privacy van uw woning te verbeteren.

Met patronen zoals stenen muren of planten worden privacyschermen trendy en blazen ze uw inrichting nieuw leven in. ID Market biedt een reeks modellen met verschillende verduisteringsgraden die passen bij uw budget.

Zelfs in de stad kan een privacyscherm een must-have worden voor uw buitenruimte! Op een balkon of in uw stadstuin isoleert een elegant bedrukt scherm u van buren of voorbijgangers. Integreer een verduisteringsscherm in al uw tuinontwerpprojecten, bijvoorbeeld voor het creëren van een speelruimte voor kinderen of uw Japanse tuin.

Met ID Market zorgt u voor uw tuin, met of zonder zwembad, en brengt u al uw tuinontwerpideeën tot leven. ID Market heeft alles wat u nodig hebt om een zoetwaterzwembad of een speelzone te creëren of om de grenzen van uw bloemperken en gazon af te bakenen!

Hoe kies je een pergola?

Haal het meeste uit uw tuin zonder gehinderd te worden door de grillen van het weer door een pergola te installeren. Een pergola is een must-have voor elke tuin en biedt bescherming tegen de zonnestralen, maar ook tegen de regen als het dak volledig waterdicht is.

Geplaatst tegen het huis op het terras of vrijstaand in het midden van de tuin, creëert het een schuilplaats om je maaltijden te nuttigen of te loungen op de ligstoelen. Filter de schaduw zoals je wilt met een dak dat is uitgerust met verstelbare lamellen of een oprolbare afdekking. Creëer de sfeer die je wilt door klimplanten of zijluifels toe te voegen.

Hout, PVC, smeedijzer of aluminium, het is moeilijk kiezen tussen de vele beschikbare modellen. Om u te helpen de juiste pergola te kiezen, helpt ID Market u bij het bepalen van uw selectiecriteria.

Materialen, afmetingen, type installatie en onderhoud - vind de pergola die bij u past!

Hoe kiest u de juiste zonwering?

Wilt u ook in de volle zon van uw terras kunnen genieten? Of u nu buiten eet of ontspant op een ligstoel, een zonnescherm kan de schaduw bieden die u zoekt op een warme zomerdag.

Of u nu kiest voor een handmatige of gemotoriseerde luifel, met effen of gestreepte stof, u vindt altijd de luifel die bij u past. Of je nu een balkon of een terras hebt, een zonnescherm is de ideale oplossing voor effectieve bescherming tegen de zon.

Afmetingen, kleuren, onderhoud, type doek en luifel... hoe kiest u uw luifel? Het is moeilijk om wijs te worden uit het grote aantal beschikbare modellen. Om u te helpen een keuze te maken, geeft ID Market u waardevol advies over hoe u uw voortent kiest.

Ontdek een ruim assortiment design zonneschermen tegen lage prijzen, klaar om de gevel van uw huis subtiel aan te kleden en een gezellige sfeer op uw terras te creëren. ID Market heeft precies het product dat je nodig hebt!

Tuinmeubelen: hoe maak je de juiste keuze?

Een tuin hebben betekent ook de mogelijkheid hebben om vrienden en familie buiten te ontvangen, een goede maaltijd te delen of te wandelen in de zon. Om optimaal van het warme weer te genieten, heeft ID Market een ruim assortiment voordelige, design tuinmeubelen voor op het terras, naast de barbecue of bij het zwembad.

Eettafels, ligstoelen, ligstoelen, hangende fauteuils, lage tuinmeubelen... het kiezen van de juiste tuinmeubelen is de sleutel tot een geweldige tijd! Volg de ID Market gids om er zeker van te zijn dat je geen fouten maakt! Kies de juiste tuinmeubelen voor de ruimte die je hebt en het gebruik dat je ervan wilt maken.

Kleuren, materialen, afmetingen en aantal zitplaatsen... ID Market heeft enkele tips om je te helpen de juiste keuze te maken. Tot zover de luie momenten in de tuin en de tuinfeestjes!

jardin verdoyant avec du gazon, une serre tunnel à structure métallique et bâche transparente au fond
Ontwerp en richt je tuin in