Tuinmateriaal

Met ID Market kunt u uw tuin onderhouden tegen een lage prijs! Ontdek unieke aanbiedingen voor tuinmateriaal. Verzorg uw planten of een ??paar dieren, wat uw plannen voor uw tuin ook zijn, ID Market biedt u de juiste oplossingen.


Met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding vindt u op onze website alle tuinmateriaal die u nodig heeft. Tunnelkassen, tomatenkassen, gazonverzorgingspakketten of opslagoplossingen voor haardhout... Richt uw tuin in tegen bodemprijzen, het hele jaar door! Profiteer van de voordelen van ID Market en schaf uw materiaal aan voor minder geld.

  • Kassen

    ID Market-kassen zijn ideaal om het fruit en de groenten in uw tuin te beschermen. Of u nu een grote kas nodig heeft voor een hele moestuin of een kleine voor een paar tomatenplanten, onze producten kunnen worden aangepast aan al uw tuinierambities.

  • Onderhoud en materiaal

    Ontdek ons assortiment met producten voor tuinonderhoud. Een ruime keuze aan functionele en praktische artikelen om uw werk in de tuin gemakkelijker te maken. Of het nu gaat om tuingereedschap of accessoires om uw tuin in te richten, ID Market zorgt ervoor dat uw tuin er perfect uitziet.

  • Dierenwinkel en dierverzorging

    ID Market helpt u zowel bij het fokken als bij het verbeteren van het comfort van uw dieren. Ontdek ons uitgebreide assortiment huisdierproducten, gericht op zowel het houden van kleine dieren, zoals kippen of konijnen, als het welzijn van huisdieren.

Zin in tuinieren? ID Market biedt een ruime keuze aan kwaliteitsmateriaal om uw moestuin te onderhouden. Kies de grootte van uw tunnelkas en bescherm uw gewassen met de broeikassen die u vindt op onze website. Heeft u een grote broeikas van 18 m² of een balkonkas nodig om uw kruiden te beschermen? ID Market is er voor tuiniers, met broeikassen, beschermende afdekzeilen en tuinaccessoires tegen geweldige prijzen!


Heeft u tuinaccessoires nodig om de tuin rond uw huis te onderhouden? Ontdek met één klik slimme producten voor de tuin tegen aanbiedingsprijzen! Thermische onkruidverdelgers, tuinzakken voor het sorteren van groenafval, gazononderhoud... alles wat u nodig heeft, vindt u op ID Market tegen aantrekkelijke prijzen.


Het hebben van een tuin is de perfecte kans om dieren te houden. Vind alle benodigdheden om de dieren van uw keuze in de beste omstandigheden groot te brengen. Kies een kippenhok, buitenhok of een veilige kennel voor uw honden. Snelle levering en producten tegen de beste prijzen, ID Market biedt u het beste op het gebied van tuinmateriaal!