Tuinpriëlen

Het tuinprieel blijft de beste bondgenoot voor uw zomeravonden. ID Market stelt u zijn collectie tuinmeubels voor, om uw tuinprieel in te richten aan een zacht prijsje. Wilt u gasten ontvangen in uw tuin onder uw tuinprieel, tent, pergola of paviljoen? Wilt u uw terras inrichten aan een zacht prijsje met een mooi tuinprieeltje dat gemakkelijk kan worden gemonteerd? Het tuinprieel is een zeer praktische overkapping. U kan uw tuinprieel aanpassen aan uw wensen en behoeften. U kan uw leefruimte groter maken door een tuinprieel te installeren. 

3.62/5
(29)
€ 199,99 € 209,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen
3.8/5
(10)
€ 119,99 € 129,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Het tuinprieel: ideaal om gasten te ontvangen


ID Market biedt u een uitgebreide selectie tuinprieeltjes met doek en dak: kies zelf uw gewenste afmetingen, de gordijnsystemen en wanden met doek en laterale openingen, enz. Het tuinprieel met polycarbonaat doeken kan aan uw woning worden bevestigd of op een houten terras of midden in uw tuin worden geplaatst. U vindt dit exclusieve product op de webshop van ID Market en krijgt onmiddellijk toegang tot onze selectie tuinpriëlen in verschillende afmetingen, met polycarbonaat dak of gordijnen van polyester doeken. De kleuren van het polyester doek van uw tuinprieel zijn beschikbaar in de kleuren wit en antracietgrijs, maar ook taupe, beige, ecru of zelfs zwart voor de structuur van het product. Het tuinprieel biedt diverse voordelen: het meegeleverde doek is waterdicht. U wordt beschermd tegen slechte weersomstandigheden dankzij het doek van uw tuinprieel. Zo kan u uw vrienden op een aangename manier ontvangen!


De tuinprieeltjes van ID Market: een goed idee!


Dankzij de aluminium, stalen of PVC structuur, afhankelijk van het model van uw tent, zal u al snel gebruik kunnen maken van uw tuinprieel met doek. Sluit de gordijnen en de wanden om u te beschermen. Op zoek naar een reservedoek? Bij ID Market vindt u alle nodige accessoires. Laat u verleiden door de tuinpriëlen van ID Market aan een zacht prijsje en geniet snel van een aangename ruimte op uw terras. Dankzij de openingen aan de zijkant, kan het tuinprieel tegen het huis worden gebouwd of een verlenging vormen van uw veranda. Ontdek onze selectie in de webshop van ID Market en geniet van onze kalprijzen op een selectie pergola’s, luifels voor pergola’s, luifels, schaduwdoeken, parasols. Klaar om u te laten verleiden door één van onze tuinpriëlen? Kies zelf uw favoriete materiaal (aluminium, staal, enz.) en de afmetingen. Met ID Market geniet u van snelle verzending en levering.


Een tuinprieel om een overkapping te creëren aan een zacht prijsje


Elk tuinprieel van ID Market wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. De montage van uw goedkope tuinprieel of toekomstige partytent was nog nooit zo eenvoudig; Blijf op de hoogte dankzij onze tuinpriëlen en tuintenten in een moderne stijl, met onze vouwtent en pergola met schuifdak. ID Market is de exclusieve leverancier van deze producten aan een knalprijs; als uw favoriete product tijdelijk niet op voorraad is of niet beschikbaar is voor levering, kan u ervoor kiezen om een melding te ontvangen zodra dit weer het geval is.


Tuinprieel tegen het huis gebouwd of met zelfdragende structuur?


Om een extra leefruimte te creëren en een schaduwrijke hoek te creëren op uw terras, is een pergola de ideale oplossing. Een tuinprieel is niet alleen erg handig, maar creëert ook een gezellige sfeer. Het is dus de ideale oplossing om een kleine receptie te organiseren bij u thuis.


Alvorens uw keuze te maken, is het wel belangrijk dat u goed nadenkt over de gewenste bevestiging voor uw tuinprieel. Kiest u voor een bevestiging op de gevel van uw huis of op de vloer van uw terras?


Als u liever geen gaten boort in uw gevel, is een tuinprieel met vier poten die u in de vloer kan bevestigen de beste oplossing.


Een andere, meer tijdelijke, oplossing voor een eenmalige receptie, is de antracietgrijze koeltent met ledverlichting, onmiddellijk beschikbaar voor levering in de webshop van ID Market. Deze vouwtent heeft een verwijderbare textuur die de decoratie voor uw feestje meer cachet zal geven!


De dakstijl van uw pergola kiezen


ID Market biedt u een uitgebreide keuze pergola’s van aluminium met de beste prijs-kwaliteitverhouding:


- De pergola met schuifdak


De pergola met schuifdak beschikt over een polyester doek dat op de structuur wordt bevestigd en dat kan worden ingeklapt afhankelijk van de gewenste hoeveelheid schaduw die u wilt creëren. De meest voorkomende kleuren van de doeken zijn wit, beige, taupe, antracietgrijs en zwart.


- De pergola met regelbare lamellen


Bent u op zoek naar een bioklimatische pergola? De bioklimatische pergola is vervaardigd van een houten, aluminium of metalen structuur en een dak met regelbare lamellen van polycarbonaat. De tuinpriëlen van dit type bieden diverse mogelijkheden om de schaduw op het terras te regelen.


Het andere grote voordeel van een pergola met regelbare lamellen - en dat is niet het minste - is dat deze oplossing ervoor zorgt dat er lucht kan circuleren, waardoor het “broeikaseffect” van bepaalde schaduwdoeken tijdens hittegolven kan worden vermeden.


- De pergola met schuifdak


Het tuinprieel met schuifdak zorgt ervoor dat u uw schaduwrijke plek kan aanpassen, zowel wat betreft het dak van het paviljoen als de zijkanten. Door het dak te verschuiven van de ene kant naar de andere, kan u uzelf tegen de zon beschermen, waar u zich ook bevindt!


Schaduw op het dak van de pergola, maar dat is niet alles...


- Het tuinprieel met zijpanelen


Wat is er beter om u te beschermen tegen de zon dan een luifel aan de zijkant van de pergola, zelfs al is deze laag?


De doeken aan de zijkant van de partytent houden de zonnestralen tegen aan het einde van de dag en beschermen u tegen nieuwsgierige blikken.


Het concept is zeer eenvoudig, er wordt een polyester luifel bevestigd op het dak die u naar wens kan op- en afrollen.


- De pergola met gordijnen


Houdt u van het idee van een partytuin in uw tuin? ID Market biedt u de mogelijkheid om een tuinprieel te installeren met antracietgrijze gordijnen, voor een gezelligere sfeer.


U hoeft niet langer een receptie te organiseren om een partytent te installeren voor een speciale gelegenheid. De pergola van ID Market is een stijlvolle oplossing, met het grote voordeel dat hij een permanente structuur biedt die in de grond wordt bevestigd op het terras.


Het dakzeil is een slimme oplossing en beschikt over kleine oogjes, waarmee het regenwater gemakkelijk kan wegvloeien.