Pergola oprolbaar dak 3x4m grijs met 4 gordijnen

Pergola limited edition schuifdak 3x4M en 4 gordijnen antracietgrijs Pergola limited edition schuifdak 3x4M en 4 gordijnen antracietgrijs

Pergola limited edition schuifdak 3x4M en 4 gordijnen antracietgrijs

Referentie: 15087
Aanpasbare schaduw voor je buitenruimte
€ 319,99

waarvan € 0,07 eco-bijdrage

Op voorraad
ONZE PRODUCTVOORDELEN
  • Op rails gemonteerd schuifdak
  • Geïntegreerde zijgordijnen
  • Maximaal gearceerd gebied
  • 4 stevige metalen voeten
OMSCHRIJVING

Ontdek deze innovatieve pergola met oprolbaar dak en 4 antracietgrijze gordijnen, om optimaal van je tuin te genieten en toch beschermd te zijn tegen de zon. Dankzij de royale afmetingen van 3x4 m heb je veel schaduw.

Met de geïntegreerde gordijnen die het hele oppervlak bedekken, kunt u ook genieten van schaduw op maat: moduleer de gordijnen zoals u wilt en pas uw schaduw aan zoals u wilt!

Beschrijving van de pergola met oprolbaar dak en 4 antracietgrijze gordijnen

Geniet van mooie zomerdagen op je terras met deze pergola met oprolbaar dak van 3x4 m in antracietgrijs, voorzien van vier gordijnen.

Je tuinprieel met oprolbaar dak en gordijnen beschermt je zodat je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt genieten van zonnige dagen, ongeacht de stand van de zon.

Deze grijze pergola met oprolbaar dak en 4 gordijnen van 3x4 m voldoet aan al je behoeften: vouw de stof uit om een schaduwrijk plekje te creëren of open de stof helemaal om van het licht te genieten.

Bij deze limited edition kun je de schaduw ook aanpassen met de bijgeleverde gordijnen! Zo geniet je van optimale schaduw tijdens je zomerse maaltijden.

De pergola met oprolbaar dak heeft verduisterende gordijnen die alle 4 de zijden bedekken. Dankzij het schuifsysteem kun je de gordijnen naar wens openen en sluiten.

Bind de gordijnen vast aan de balken en trek de overkapping in om van de zon te genieten, of vouw hem uit om een schaduwrijke, intieme ruimte te creëren.

Deze pergola met beperkte oplage geeft je tal van mogelijkheden om je exterieur een persoonlijk tintje te geven.

De pergola van 3,96 x 2,96 m wordt ondersteund door een donkergrijze metalen structuur en is perfect stabiel. De stevige poten van 60 x 60 mm bevestigen hem aan de grond.
De grijze oprolbare pergola is weerbestendig en gemaakt van kwaliteitsmaterialen, waaronder een 100% polyester 180 g/m² beschermende stof en 100% polyester 160 g/m² gordijnen.

Kies voor deze metalen pergola met oprolbaar dak en 4 grijze gordijnen tegen een lage prijs: je zult genieten van onvergetelijke momenten met familie en vrienden, terwijl je de blootstelling aan de zon kunt aanpassen aan jouw voorkeuren!

In geval van slecht weer (regen en wind) raden we je aan om het doek van de structuur te halen om het risico op waterstagnatie te voorkomen. We raden ook aan om bij harde wind de gordijnen van de pergolastructuur te verwijderen.

Zorg ervoor dat je de pergola aan de grond vastmaakt voor een goede stabiliteit.

Afmetingen van de metalen pergola met oprolbaar dak en 4 grijze gordijnen

  • Totale afmetingen: Lengte 396 cm x Breedte 296 cm x Hoogte 230 cm
  • Afmetingen poten: L. 6 x B. 6 x H. 230 cm
  • Afmetingen ligger: H. 40 x B. 30 cm x Th. 0,7 mm
  • 180 g/m² grijze 100% polyester dakstof
  • 4 grijze verduisterende gordijnen H.220 cm 100% polyester 160 gr/m²
  • Staafsysteem voor gordijnen
  • Stalen structuur
  • Zelf monteren

Bekijk ons volledige assortiment pergola's in onze online shop!

TECHNISCHE KENMERKEN
Dit product is niet verkrijgbaar in Corsica
Andere goede 'tjes
De beoordelingen van onze klanten
  • Voor meer informatie over de aard van de reviewcontroles en de mogelijkheid om contact op te nemen met de auteur van de review kunt u onze.
  • Er zijn geen stimulansen gegeven voor deze beoordelingen
  • Beoordelingen worden gepubliceerd en vijf jaar bewaard
  • Recensies kunnen niet worden gewijzigd: Als een klant zijn recensie wil wijzigen, dan kan hij dit doen door direct contact op te nemen met Verified Reviews om de bestaande recensie te verwijderen en een gewijzigde recensie te publiceren.
  • De redenen voor het verwijderen van beoordelingen zijn beschikbaar.

3 /5

Gebaseerd op 1 klantbeoordelingen

YVES F. gepubliceerd op 10-05-2023 naar aanleiding van een aankoop op 20-04-2023

3/5

Produit correspondant à notre commande.

Vond je dit nuttig? Ja 9Nee 21