Rolgordijnen

Ontdek ons ruime assortiment gordijnen en rolgordijnen voor de laatste decoratieve touch in elke kamer. Ideaal voor keukens en slaapkamers, kies uw gordijnen bij ID Market tegen lage prijzen. Thermische gordijnen, verduisterende gordijnen... alle soorten raamgordijnen zijn verkrijgbaar bij ID Market.


Met ID Market kunt u het hele jaar door besparen! Profiteer van bliksemsnelle bezorging, een groot aantal betaalopties en betaling in 3 termijnen, gratis! Geef uw ramen of serre een moderne, design uitstraling met een voordelig gordijn.

4.24/5
(45)
€ 10,99 € 18,99
Aan mijn verlanglijst toevoegen

Bescherm uzelf tegen de zon en nieuwsgierige blikken in elke kamer van het huis met de producten van ID Market. Zorgt de verblinding door de zon ervoor dat u zich niet kunt concentreren in uw werkkamer? Een verduisterend rolgordijn beschermt u tegen ongewenst zonlicht of tegen nieuwsgierige blikken van buren. Grijs of wit, voor overdag of 's nachts, een rolgordijn is zowel discreet als praktisch. Uw nieuwe, modern en onopvallende rolgordijn past in elk interieur.


De gordijnen, rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen van ID Market passen perfect bij uw Scandinavische meubelen of uw industriële meubelen. Creëer een gezellige, intieme sfeer met rolgordijnen met variabele zonwering, gecombineerd met vloerlampen en uw eigen decoratieve elementen.


Het juiste gordijn fungeert als een barrière tegen kou, licht en verblinding en helpt u om u thuis comfortabel te voelen! Voorzie uw ramen of pergola van voordelige, stevige gordijnen of rolgordijnen met ID Market, voor de gewenste lichtinval, ongeacht het seizoen. Of het nu in de slaapkamer, het kantoor, de keuken of de badkamer is, gordijnen en rolgordijnen kunnen overal in een handomdraai worden geïnstalleerd!