Wasruimte

Ontdek onze slimme oplossingen om uw linnengoed op te hangen en te beschermen. Met onze droogrekken en opberghoezen maak u een echte wasruimte van uw bijkeuken of kelder tegen onverslaanbare prijzen. Geen wasgoed meer dat overal ligt, nu heeft alles zijn eigen plek met de verschillende indelingsoplossingen voor uw wasruimte van ID Market. U kunt er bovendien alle benodigdheden in opbergen die u nodig heeft voor de dagelijkse schoonmaak, zoals een dweilemmer, roestvrijstalen wasknijpers of een stoomreiniger.

 • Voorraadkast

  ID Market biedt voorraadkasten in verschillende maten voor het opbergen van al uw groente-, fruit- of kaas op een koele, droge plek. Horizontaal of verticaal, bewaar uw boodschappen veilig in een praktische en stijlvolle houten voorraadkast. Kies voor een natuurlijke, milieuvriendelijke manier om voedsel te bewaren tegen een zeer lage prijs, het hele jaar door.

 • Droogrekken

  Droog uw kleding met gemak door te kiezen voor onze uitschuifbare was- en droogrekken! ID Market biedt u een ruime keuze aan laaggeprijsde droogrekken, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Opvouwbaar of met een grote droogcapaciteit, u vindt altijd het model dat bij u past!

 • Wasmanden

  Ontdek het hele assortiment design wasmanden van ID Market, om de opbergruimte voor wasgoed in de badkamer te optimaliseren en uw huis te organiseren. Bamboe wasmand, meubel voor wasgoed met of zonder uittrekbare lades... Ga voor een praktisch, voordelig meubelstuk dat perfect in uw huis past. Ideaal om ruimte te besparen, maar ook om uw witte wasgoed beter te scheiden van uw zwarte of gekleurde wasgoed.

 • Opbergen en accessoires

  Ontdek slimme opbergoplossingen voor de bijkeuken, kelder, badkamer of bijkeuken bij ID Market. Zoekt u een opbergmeubel tegen een onverslaanbare prijs? Planken, wasmanden, kledingkasten, opbergdozen... Op ID Market vindt u een breed assortiment praktische, stijlvolle meubels. Profiteer van een aanzienlijke ruimtebesparing in uw huis door te kiezen voor een voordelig ontwerp.

Efficiënte opbergruimte in uw wasruimte installeren


Schoonmaken en de was doen kan al snel een hele klus worden. Maar het kan nog erger zijn als u meer tijd besteedt aan het zoeken naar schoonmaakmiddelen dan aan het schoonmaken zelf. Om u het leven gemakkelijker te maken, kunt u het beste al uw schoonmaakbenodigdheden op één plek opbergen en organiseren.


ID Market kan u hierbij helpen met de ruime collectie opbergmeubels voor wasruimten. Alles heeft nu zijn eigen plek, zodat u er snel bij kunt door gewoon uw nieuwe kast in de wasruimte te openen.


Het inrichten van de kelder helpt u tijd te besparen en u kunt geld besparen als u kiest voor ID Market en zijn gereduceerde prijzen. Maak praktische en economische keuzes door te gaan voor de opbergoplossingen voor wasruimtes van ID Market.


Vind een praktisch meubel voor uw wasruimte dat aan al uw behoeften voldoet


Als u weinig ruimte heeft en wilt opruimen, is het vinden van het juiste meubel voor uw wasruimte essentieel. Als het gaat om het opbergen van wasgoed of het organiseren van een kleine badkamerruimte, is het belangrijk om het juiste meubelstuk te kiezen. Heeft u al een idee hoe u uw wasruimte wilt organiseren om uw spullen eindelijk een eigen plekje te geven? Installeer bijvoorbeeld planken en zorg voor een praktische indeling.


Geen stapels spullen meer in de berging of badkamer: ID Market biedt u een compleet assortiment met opbergoplossingen en accessoires waarmee u uw leefruimte optimaal kunt benutten. Om u te helpen bij het sorteren van uw was, gaat u voor een meubel met manden waarmee u gemakkelijk wit en gekleurd wasgoed van elkaar kunt scheiden.


Heeft u een kleine kelder en ruimtegebrek? Reden te meer om elke dag beter te organiseren en te gaan voor opbergoplossingen die zowel praktisch als stijlvol zijn. In het toilet kunt u een kleine zuilkast installeren om uw persoonlijke spullen en bezittingen in op te bergen. In een bijkeuken, naast uw wasmachine, kunt u een hoek creëren die ruim en functioneel genoeg is om te strijken. Installeer een nieuw werkblad om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.


Ideeën genoeg om eindelijk ruimte te besparen met een eenvoudig opbergmeubel dat precies de juiste maat heeft.


Optimaal interieurontwerp voor kleine ruimtes


Wilt u ruimte maken en uw huis op een praktische manier inrichten? Het is nooit te laat om uw interieur een beetje te veranderen. Richt elke hoek in uw ruimte efficiënt in. De meubels die ID Market aanbiedt, hebben ideale afmetingen om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.


Afhankelijk van wat u nodig heeft voor uw wasruimte, kunt u kiezen voor kastelementen met deuren, een kast, wasmanden, enz. Soms kan slechts één extra plank uw dagelijks leven al veranderen. Bovendien zijn de afwerkingen van uw meubels stijlvol en geven ze een boost aan uw inrichting, terwijl ze u helpen om uw spullen beter op te bergen.


Op zoek naar een mooi, voordelig meubel voor uw wasruimte? Op ID Market vindt u alles wat u nodig heeft voor uw huis, zonder dat het veel geld kost. Welke ruimte in huis u ook wilt inrichten, de vloer moet opgeruimd en functioneel zijn. Maak van uw wasruimte een aangename, georganiseerde plek door een meubelstuk te installeren dat helemaal is afgestemd op uw behoeften.


Elk product krijgt zijn plaats op uw nieuwe planken en uw spullen zijn zo gerangschikt dat ze makkelijk te vinden zijn. Ontdek nog meer decoratie-ideeën op ID Market! Profiteer van onze thuisbezorgservice: ID Market biedt thuisbezorging voor producten uit de wasruimte-collectie. Controleer snel of uw favoriete artikel beschikbaar is en laat het direct bij u thuis bezorgen.