Offset parasol 3x4 m taupe

360 CALVI taupe 3x4 M offset draaibaar zonnescherm met afdekking 360 CALVI taupe 3x4 M offset draaibaar zonnescherm met afdekking

360 CALVI taupe 3x4 M offset draaibaar zonnescherm met afdekking

Referentie: 14388
Bescherm jezelf tegen de zon, waar die ook is!
€ 189,99

waarvan € 0,10 eco-bijdrage

Dit product is niet langer op voorraad
ONZE PRODUCTVOORDELEN
  • Groot schaduwrijk gebied
  • 360° draaien en kantelen
  • Dichte 230 g/m² stof
  • Stabiel en robuust
OMSCHRIJVING

Creëer een schaduwrijke buitenruimte tegen een lage prijs door te kiezen voor deze voordelige roterende parasol. De parasol is gemaakt van 230 g/m² taupe polyester en filtert de zonnestralen voor een doeltreffende bescherming.

Dankzij de CALVI rechthoekige parasol kan je gezellige maaltijden in de schaduw delen met je vrienden en familie. De praktische taupe parasol kan 360° gekanteld en gedraaid worden voor optimale bescherming, de hele dag lang. De sterke aluminium paal zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.

Beschrijving van de CALVI 3x4 M kantelbare parasol

Met de taupe parasol 3x4 M kun je eindelijk met een gerust hart genieten van je buitenruimte! De rechthoekige parasol 3x4 M is onmisbaar om je te beschermen tegen de zon wanneer je buiten bent, op je terras of in je tuin.

Dankzij het 230 g/m² polyester doek is de taupe off-centre parasol zeer effectief in het filteren van zonnestralen en het bieden van maximale verduistering. Je hoeft het doek alleen maar op te spannen met de zwengel!

Dankzij de royale afmetingen van deze grote parasol van 3x4 M kun je een grote schaduwzone van 12 m² rond je tafel of tuinmeubelen creëren. Bovendien kan deze voordelige parasol worden gekanteld en ingeklapt en 360° worden gedraaid. Zo staat de hele familie beschut en verbrandt ze niet!

De parasol is volledig veilig in gebruik en is gemaakt van slijtvaste materialen voor extra duurzaamheid. De kantelbare aluminium paal en kruisvormige stalen poten zorgen voor comfort en stabiliteit.

De CALVI parasol heeft een antracietgrijs frame en taupekleurig doek voor een moderne, eigentijdse look.

Kies voor deze off-centre kantelbare taupe parasol tegen een lage prijs. Geniet van lange zomerdagen en gezellige buitenmaaltijden met vrienden en familie!

IDMarket tip : om je parasol zo stabiel mogelijk te maken, voeg je enkele speciale tegels toe rond de poten (tegels niet meegeleverd).

Een parasol op afstand die een modern tintje aan de tuin geeft

Wil je een schaduwrijk plekje creëren op je terras of in je tuin? ID Market presenteert deze moderne parasol in XXL-formaat!

Deze gemakkelijk te gebruiken rechthoekige parasol, die voor een spotprijsje te vinden is op IDMarket.com, combineert een aantal voordelen: hij kan in 6 standen worden gekanteld, draait, de stof is bestand tegen de UV-stralen van de zon, hij is draagbaar en niet duur..

De structuur van deze gedeporteerde parasol bestaat uit een aluminium paal met een stalen basis voor stabiliteit.

Het polyester doek meet 400 cm x 300 cm x 270 cm en biedt maximale schaduw voor tuinmeubilair of ligstoelen. De baleinen op de offset parasol zorgen ervoor dat het doek stevig op zijn plaats wordt gehouden.


Dankzij het draaisysteem kan deze parasol in zes standen worden gekanteld, afhankelijk van waar de zon schijnt of wat je wilt. Geleverd met beschermhoes zal deze rechthoekige parasol een hoogtepunt zijn op je terras of in je tuin. Kies voor thuisbezorging.

Een voordelige rechthoekige parasol op IDMarket.com

Ben je op zoek naar een parasol die design en functionaliteit combineert om een ontspannen plekje op je terras of in je tuin te creëren? Koop dan deze rechthoekige parasol in grijs tegen een lage prijs!

Deze rechthoekige parasol biedt effectieve bescherming tegen de zon en slecht weer.

Met zijn kantelbare mast kan deze roterende parasol aan elke situatie worden aangepast. Dankzij de excentrische voet kan hij op verschillende manieren in de tuin worden geplaatst: tegen de muur van een huis, naast een zwembad, met tuinmeubilair zoals een tafel en stoelen..

Bovendien is dit beschermende accessoire gemakkelijk te verplaatsen en uiterst wendbaar! Mis deze XXL parasol niet bij ID Market!

Op zoek naar parasols in andere kleuren en maten? Bekijk dan ons assortiment parasols en andere tuinaccessoires. Je vindt er een zeer ruime keuze aan producten tegen lage prijzen om je terras uit te rusten zonder de bank te breken.

Afmetingen van de taupe rechthoekige parasol

- Totale afmetingen: Lengte 400 x Breedte 300 x Hoogte 270 cm

- Afmetingen poten: 50 x 50 cm

- Aluminium paal: 2,2 mm dik

- Knikarm van staal: 0,9 mm dik

- Baleinen: 0,8 mm dik

- 6 mogelijke hellingshoeken

- 230 g/m² polyester stof

- Verkocht zonder ballast

Ontdek al onze CALVI parasols verkrijgbaar in verschillende kleuren:

- Offset CALVI 3x4 M ecru parasol
- Offset CALVI 3x4 M grijs parasol

Bekijk ons volledige assortiment parasols in onze online shop!

TECHNISCHE KENMERKEN
  • Blijf beschermd tegen de zon met de taupe parasol van 3x4M, die 360° kan draaien en 6 keer kan kantelen!
  • Geniet van veel schaduw dankzij de grote 12M² 180g taupe stof van je parasol!
  • De stalen poten van de parasol zijn kruisvormig voor extra stabiliteit en stevigheid!
  • De taupe kleur van de parasol, chique en sober, zal gemakkelijk zijn plaats vinden in je exterieur!
  • Afmetingen: 4x3x2,82 M - Taupekleurig canvas van 180 g/m² polyester - Aluminium mast - Afdekhoes meegeleverd
Andere goede 'tjes
De beoordelingen van onze klanten
  • Voor meer informatie over de aard van de reviewcontroles en de mogelijkheid om contact op te nemen met de auteur van de review kunt u onze.
  • Er zijn geen stimulansen gegeven voor deze beoordelingen
  • Beoordelingen worden gepubliceerd en vijf jaar bewaard
  • Recensies kunnen niet worden gewijzigd: Als een klant zijn recensie wil wijzigen, dan kan hij dit doen door direct contact op te nemen met Verified Reviews om de bestaande recensie te verwijderen en een gewijzigde recensie te publiceren.
  • De redenen voor het verwijderen van beoordelingen zijn beschikbaar.

4.5 /5

Gebaseerd op 4 klantbeoordelingen

Anonymous A. gepubliceerd op 12-04-2023 naar aanleiding van een aankoop op 16-06-2022

5/5

parfait

Vond je dit nuttig? Ja 2Nee 0

Anonymous A. gepubliceerd op 01-09-2021 naar aanleiding van een aankoop op 15-08-2021

5/5

En raison de la météo, nous n'avons pas eu l'occasion de beaucoup nous en servir. A voir dans le temps la qualité du produit

Vond je dit nuttig? Ja 3Nee 13

Anonymous A. gepubliceerd op 12-04-2023 naar aanleiding van een aankoop op 21-08-2022

4/5

Très beau parasol, très bien emballé. Couleur juste wahou, parfaite, magnifique et de très bonne qualité. Juste 1 petite rayure au niveau du mat, erreur de ma part lors du montage ou déjà existante ? Je ne sais pas. Prévoir des dalles car il est hyper lourd. Facile à monté et notice bien faite. Manipulation facile sauf pour la rotation 360° mais c'est dû au poid. Je recommande sans aucun doute.

Vond je dit nuttig? Ja 1Nee 0

Anonymous A. gepubliceerd op 01-08-2021 naar aanleiding van een aankoop op 14-07-2021

4/5

ras.

Vond je dit nuttig? Ja 1Nee 14