TV-meubel, salontafel en dressoir in industriële stijl

DETROIT industriële design woonkamer set met buffet, opklapbare salontafel en TV-meubel DETROIT industriële design woonkamer set met buffet, opklapbare salontafel en TV-meubel

DETROIT industriële design woonkamer set met buffet, opklapbare salontafel en TV-meubel

Referentie: 15343
Industrieel design voor een onverslaanbare prijs!
€ 219,99

waarvan € 4,60 eco-bijdrage

Dit product is niet langer op voorraad
ONZE PRODUCTVOORDELEN
  • Trendy industrieel design
  • Optimale opbergcapaciteit
  • Twee materialen: hout en metaal
  • Stabiel en robuust
OMSCHRIJVING

Je zult dol zijn op deze DETROIT loungemeubelset bestaande uit een tv-meubel, een opklapbare salontafel en een dressoir met een ultratrendy industriële look! Functioneel en stijlvol, deze complete set woonkamer meubels past bij je inrichting en biedt maximale opslagcapaciteit. Wacht niet langer om je huis in stijl in te richten terwijl je achterover leunt en tv kijkt!

Beschrijving van de industriële TV-standaard, salontafel en dressoir set

Verlevendig je woonkamer met deze tweedelige set van hout en metaal in industriële stijl! Deze 3 meubels hebben sobere, strakke lijnen en veel opbergruimte om je woonkamer in stijl in te richten en tegelijkertijd opgeruimd te houden!

Het TV-meubel heeft een plank van 113 cm die plaats biedt aan een scherm tot 40 inch, 2 lades en een open nis om decoders, afstandsbedieningen en decoratieve voorwerpen op te bergen en uit te stallen!

Met de DETROIT salontafel kun je een aperitief organiseren met vrienden, een maaltijd of een snack nuttigen voor de TV, of zelfs een geïmproviseerd kantoorhoekje inrichten terwijl je comfortabel op je bank zit! Het zwart geëpoxeerd gelakte stalen mechanisme op de bovenkant van het dressoir vouwt in een oogwenk op en verbergt een gesloten opbergoplossing die de bovenste ruimte vrijlaat.

Net zo praktisch en functioneel heeft het dressoir in Indus-stijl 2 kasten, elk met een verstelbare plank om aan te passen aan je behoeften en je serviesgoed of andere voorwerpen stofvrij te houden. Pas de planken aan je behoeften aan door ze in een van de 3 mogelijke posities te zetten! Twee open nissen in het midden en een bovenste plank maken de vele mogelijkheden van het buffet om je spullen op te bergen en je mooiste voorwerpen tentoon te stellen nog groter!

Met zijn meerdere opbergvakken kun je van dit meubel ook een trendy boekenkast maken!

De structuur van deze set van 3 loungemeubels is gemaakt van spaanplaat (1,5 cm dik) en metalen buizen, waardoor ze een authentieke fabrieksuitstraling hebben en stabiliteit en stevigheid garanderen voor dagelijks gebruik!

Ga voor slim industrieel design met deze complete DETROIT loungeset!

Een woonkamer meubelset met een trendy industrieel ontwerp

Ben je op zoek naar een bijpassende meubelset van hetzelfde materiaal om je woonkamer een nieuwe look te geven? Om de kakofonie van het mixen van meubels in verschillende materialen te vermijden, kies je voor een woonkamer set uit dezelfde collectie voor een harmonieuze inrichting.

Online verkoper IDMarket.com presenteert deze set van drie meubels in industriële stijl die de inrichting van je woonkamer zullen verbeteren. De set bestaat uit een salontafel met opklapbaar blad, een tv-meubel met laden en een dressoir met deuren en planken.

Deze drie meubels, met hun bi-materiaal ontwerp van hout en zwart metaal dat typisch is voor de industriële stijl, zullen een authentiek tintje aan je woonkamer geven. Bovendien zal deze meubelset met zijn minimalistische stijl en functioneel ontwerp gemakkelijk zijn plaats vinden in je woonkamer.

Een betaalbare meubelset voor een industriële look op topniveau

Hou je van meubels in industriële stijl met ruwe materialen en sobere kleuren? Ga dan naar IDMarket.com om deze door Factory ontworpen meubelset te kopen die er zeker geweldig uitziet! Deze set van bi-materiaal meubels (licht eiken imitatiehout en zwart metaal) is verkrijgbaar voor een spotprijs en zal het loft-effect van je woonkamer versterken.

Met deze set van meubels van zwart eikenhout en imitatiehout van metaal creëer je een modern, harmonieus interieur voor een kleine kamer. Het buffetkast doet ook dienst als boekenkast. Met zijn centrale opbergnissen kan dit ondiepe meubel (30 cm) ook gebruikt worden om huishoudboeken in op te bergen. De 2-in-1 salontafel is elegant en functioneel, met een opklapbaar blad in eikeneffect en opbergruimte, en maakt optimaal gebruik van de ruimte in een woonkamer of kleine zitkamer. En het tv-meubel met laden past letterlijk in het interieur!

Op zoek naar goedkope meubels in andere inrichtingsstijlen? Scandinavisch design, eigentijdse stijl... Andere meubelmodellen staan voor je klaar in onze voorraad.

Aarzel niet om een kijkje te nemen naar de andere collecties die beschikbaar zijn in onze webshop! Zodra uw bestelling is bevestigd, verzendt ID Market uw meubelen zo snel mogelijk (levering aan huis).

Afmetingen van het woonmeubel DETROIT

  • Afmetingen TV-meubel: Lengte 113 cm x Breedte 40 cm x Hoogte 55 cm
  • Afmetingen van de binnenkant van een lade: L. 48 x pr. 35 x H. 6 cm

  • Afmetingen salontafel : Lengte 100 cm x Breedte 55 cm x Hoogte 40 cm
  • Afmetingen opbergruimte : L. 97 x B. 52 x H. 12 cm
  • Hoogte van de tafel in geopende toestand : 55 cm

  • Afmetingen dressoir : Lengte 100 cm x Breedte 30 cm x Hoogte 81 cm
  • Afmetingen van de nis : L.28 x pr. 30 cm
  • Hoogte tussen de planken : 26 cm
  • Afmetingen kast : B. 30 x D. 26 x H. 54 cm
  • Hoogte poten : 5 cm

  • Dikte houten planken: PB 1,5 cm
  • Dikte metalen buizen: 1,6 x 1,6 cm en 2 x 2 cm
  • Zelf monteren

Bekijk onze hele industriële collectie in onze online shop!

TECHNISCHE KENMERKEN
Dit product is niet verkrijgbaar in Corsica
Andere goede 'tjes
4.25/5
(4)
€ 159,99 € 169,99
Ajouter à ma liste d'envies
4.25/5
(4)
€ 67,99
Ajouter à ma liste d'envies
De beoordelingen van onze klanten
  • Voor meer informatie over de aard van de reviewcontroles en de mogelijkheid om contact op te nemen met de auteur van de review kunt u onze.
  • Er zijn geen stimulansen gegeven voor deze beoordelingen
  • Beoordelingen worden gepubliceerd en vijf jaar bewaard
  • Recensies kunnen niet worden gewijzigd: Als een klant zijn recensie wil wijzigen, dan kan hij dit doen door direct contact op te nemen met Verified Reviews om de bestaande recensie te verwijderen en een gewijzigde recensie te publiceren.
  • De redenen voor het verwijderen van beoordelingen zijn beschikbaar.

4.8 /5

Gebaseerd op 6 klantbeoordelingen

Hervé P. gepubliceerd op 30-01-2024 naar aanleiding van een aankoop op 05-01-2024

5/5

Conforme à mes attentes. Facile de montage avec quelques pièces supplémentaires.

Vond je dit nuttig? Ja 0Nee 0

Marine S. gepubliceerd op 06-09-2023 naar aanleiding van een aankoop op 10-08-2023

5/5

Les meubles sont très beaux, conformes aux photos, et très faciles à monter. Je suis très satisfaite

Vond je dit nuttig? Ja 2Nee 0

Michelle T. gepubliceerd op 19-07-2023 naar aanleiding van een aankoop op 03-07-2023

5/5

Superbes très beaux .

Vond je dit nuttig? Ja 2Nee 0

Anonymous A. gepubliceerd op 12-04-2023 naar aanleiding van een aankoop op 16-12-2022

5/5

Très bon rapport qualité prix

Vond je dit nuttig? Ja 2Nee 1

Patrick S. gepubliceerd op 12-04-2023 naar aanleiding van een aankoop op 09-12-2022

5/5

Pour le prix je suis satisfait

Vond je dit nuttig? Ja 2Nee 0

Tanguy D. gepubliceerd op 12-04-2023 naar aanleiding van een aankoop op 29-12-2022

4/5

Oublie de 3 pièce ,mais très vite pris en charge

Commentaar van IDMarket.be op 23/01/2023
Cher Client, Nous accordons toujours une attention toute particulière à la satisfaction de nos clients et sommes ravis d'apprendre que nos prestations au titre du service après-vente aient pu répondre à vos attentes . Restant à votre disposition et vous souhaitant une agréable journée, Bien cordialement, L’Equipe ID MARKET

Vond je dit nuttig? Ja 3Nee 0