Ben je op zoek naar een stijlvol en functioneel badmeubel voor je toilet of badkamer? Bij het inrichten van de badkamer, die vaak erg klein is, zijn de opties vaak beperkt. Sommige bovenkastjes zijn echter erg handig als het gaat om het optimaal benutten van bovenruimte, waardoor er vloerruimte vrijkomt voor het opbergen van schoonmaakmiddelen of toiletpapier.

Wandkasten met meerdere niveaus, witte melamine rekken, bamboe rekken, metalen kasten met deuren, enz. Toilet- en badkamermeubels voor alle stijlen, smaken en budgetten. In deze gids voor de inrichting van uw toilet helpt ID Market u bij het kiezen van het juiste meubel voor uw behoeften.

Welk materiaal moet u kiezen voor uw toilet of badmeubel?

In het algemeen worden toilet- en badkamermeubels gemaakt van vochtbestendige materialen. Gebruik een meubel daarom niet voor iets anders dan het oorspronkelijke doel, vooral niet als het gemaakt is van hout, dat heel gemakkelijk vocht absorbeert. De populairste materialen :

Afhankelijk van het materiaal van je toiletmeubel, zijn hier de belangrijkste voor- en nadelen:

MateriaalVoordelenNadelen
Melamine hout

Vaak gebruikt materiaal

Weinig onderhoud

Niet duur

Versleten na een paar jaar
MDF houten paneel

Gemakkelijk te onderhouden

Weinig kosten

Verslijt na een paar jaar
Teakhout of bamboe

Geschikt voor vochtige omgevingen

Duurder
Metaal

Robuust

Esthetisch

-
Glas-

Regelmatig onderhoud nodig

Breekbaar

Kunststof

Onderhoudsarm materiaal

Niet duur

Niet erg stabiel

Melamine houten meubelen zijn goedkoop en makkelijk te onderhouden en zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen om aan elke opbergbehoefte te voldoen. Met of zonder planken, witte MDF hoge kasten, opbergkasten boven wc's. ID Market biedt een breed assortiment ruimtebesparende toiletbovenkasten tegen speciale prijzen.

Hier is onze selectie:

  • Bamboe bovenplank
  • Opbergmeubel voor boven het toilet in zwart metaal met zwarte ijzeren steun
  • Bovenkast in industriële stijl met 4 planken in zwart metaal en beukenhout
  • Ruimtebesparende witte en grijze toiletbovenkast
Meuble dessus WC industriel bois et métal
Hoe kies je een toiletbovenkast?

Welke maat moet u kiezen voor uw wastafel?

Heb je een praktische, ruimtebesparende wastafel nodig om toiletpapier of schoonmaakproducten op te bergen? In zo'n kleine ruimte als een badkamer of toilet kan het onmogelijk zijn om een opbergmeubel met deuren te installeren!

Wat als je kiest voor een stellingkast met verschillende opbergvakken die je boven de toiletbril plaatst, in de buurt van de borstel, om de ruimte te maximaliseren? Het bovenkastje kan zowel in het toilet als in de badkamer boven de wasmachine worden geplaatst.

De badmeubel is eenvoudiger te installeren dan een wandplank of wandhangend meubel, en nog minder imposant dan een kast of opbergzuil, en is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de configuratie van je badkamer.

De toiletbovenkast is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kan tot 180 cm lang worden. Met dit ruimtebesparende meubel heb je verschillende niveaus om je opbergruimte te optimaliseren: toiletpapier, decoratieve items, diverse producten, enz.

Als je geen raam wilt blokkeren, kies dan voor een hoog model. Als je een raam in de kamer hebt, kies dan voor een laag badmeubel met opbergnissen aan de zijkant voor het opbergen van toiletpapier. Dit praktische, ruimtebesparende meubel houdt alles binnen handbereik!

Heb je een stijlvol, ruimtebesparend badmeubel nodig om de ruimte in je toilet of badkamer optimaal te benutten? Welke stijl je ook zoekt, ID Market heeft een breed assortiment meubelen op voorraad tegen lage prijzen, voor elk wat wils!

Wandmeubels, bi-materiaal rekken van zwart metaal en hout op een sokkel met papierhouder, meubels met deuren in wit melamine- of cementtegelmotief... Stijl, kleuren, afmetingen, beoordelingen, informatie, levering... Op ID Market vindt u het product dat aan uw behoeften en wensen voldoet. Aarzel niet om het leveringsadres te controleren voordat u uw product bestelt!

Ontdek, afhankelijk van de configuratie van uw toilet, een ander type meubel voor uw WC:

- De toiletonderkast