Het kiezen van je stoelen vereist speciale aandacht. Met zoveel stijlen, kleuren en materialen om uit te kiezen, is het moeilijk om een keuze te maken. Als je op zoek bent naar comfort en zachtheid, zal een met stof beklede stoel aan je verwachtingen voldoen en meer. Exclusief verkrijgbaar op ID Market, ontdek stoelen die in pakketten worden verkocht tegen lage prijzen. U profiteert van een breed assortiment op voorraad en een levering binnen 24 tot 48 uur.

Welk type stoffen stoelen moet ik kiezen?

Van vintage stoelen tot Scandinavische ontwerpen, stoffen stoelen zijn er in verschillende stijlen, voor elk wat wils. In welke kamer je de stoel ook neerzet - bureaustoel, barkruk of eetkamerstoel - hij past perfect bij je inrichting.

Het frame en onderstel van de stoel kunnen van hout of metaal zijn, zodat hij de tand des tijds kan doorstaan. Als je een fan bent van hedendaags design, kies dan voor stoelen met metalen frames en poten. Ze geven de moderne touch waar je zo van houdt.

Bekleed met schuim biedt een stoffen stoel maximaal comfort, vooral als hij armleuningen en een hoge rug heeft, wat een klassiekere stijl geeft aan je inrichting.

Stoffen stoelen worden gemaakt van verschillende materialen: wol, katoen, polyester en fluweel zijn de meest gebruikte.
Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, van licht tot donker, en structuren (hoge rug, met of zonder armleuningen, enz.).

Bijpassend of niet bij elkaar passend, je kunt de kleur van je set stoelen naar wens kiezen. Op IDMarket.com vind je een ruime keuze aan kleuren: rood, zwart, wit, beige, taupe of roze.

Chaises en tissu pour salle à manger
Gids voor het kiezen van stoffen stoelen

Welke stof moet je kiezen voor je stoelen?

  • Katoen. Voor een natuurlijk, authentiek design zullen Scandinavische stoelen met houten poten en bekleed met katoen al hun charme uitstralen. In combinatie met een sobere kleur zoals zwart of wit krijgt je inrichting een heel verfijnde uitstraling.
  • Fluweel. Als je van een cocooning sfeer houdt, zal fluweel warmte toevoegen aan je interieur. Ideaal voor bijvoorbeeld een fauteuil in de woonkamer.
  • Wol. Deze natuurlijke vezel heeft het voordeel dat hij waterafstotend is, wat betekent dat hij geen water opneemt.
  • Polyester. Als je polyester kiest als bekleding voor je stoelen, ben je verzekerd van een waterbestendige, slijtvaste stof die de duurzaamheid van de kleur optimaliseert. De lage prijs betekent ook dat je veel stoelen kunt krijgen voor een lage prijs.

Wat zijn de voordelen van stoffen stoelen?

Stof is nu een zeer populaire bekleding voor de stoelen en fauteuils aan je keuken-, eetkamer- of kantoortafel. Stof wordt gewaardeerd om zijn vele voordelen en biedt je :

  • optimaal comfort. De stoffen stoel is bekleed met schuim. Zo kun je uren aan tafel zitten met je gasten.
  • een ruime keuze aan materialen, kleuren en patronen. Met stof is alles mogelijk! Waarom zou je je set niet mixen en matchen?
  • een trendy Scandinavisch, hedendaags of vintage decor.
  • perfecte harmonie met je meubels. Met zoveel modellen om uit te kiezen, vind je vast en zeker een stoffen stoel die perfect past bij je keuken- of eetkamertafel.
  • een betaalbare prijs. Geld besparen kan niet eenvoudiger. Koop je stoffen stoel op IDMarket.com.. Het is de perfecte gelegenheid om te herinrichten en een heleboel te kopen voor een spotprijs!

Hoe onderhoud ik een stoffen stoel?

Als je stoffen stoel vies wordt, kun je een speciale stofreiniger gebruiken die je op de stoel aanbrengt met een zachte, vochtige doek.

Om vlekken te voorkomen, vooral als je je stoelen in een keuken wilt plaatsen of als je kinderen hebt, raden we je aan een waterbestendige stof te kiezen of deze voor gebruik te behandelen met een waterbestendig product. Zo blijven je stoelen lang mooi en als nieuw.

Nog praktischer is de afneembare stoffen stoel, die zo in de wasmachine kan!

Ontdek andere soorten stoelen:
Houten stoelen
Metalen stoelen

Vragen die je jezelf moet stellen voordat je stoelen koopt:
Welke hoogte stoel moet ik kiezen?
Welke breedte stoel moet ik kiezen?