Set van 6 stapelbare tuinstoelen van zwart metaal en textilene

Set van 6 stapelbare metalen LYMA tuinstoelen met zwarte textileenstof Set van 6 LYMA tuinstoelen, metaal en textilene, zwart

Set van 6 LYMA tuinstoelen, metaal en textilene, zwart

Referentie: 14972
Perfect om uw vrienden en naasten te ontvangen tijdens de zomermaanden!
€ 139,99 € 149,99

waarvan € 2,38 eco-bijdrage

Op voorraad
ONZE PRODUCTVOORDELEN
  • Elegante en hedendaagse stijl
  • Comfortabele zitting van textileen
  • Weinig onderhoud
  • Onderling stapelbaar
OMSCHRIJVING

Haal het meeste uit je tuin zodra de zon tevoorschijn komt met deze voordelige stapelbare tuinstoelen. Met deze set van 6 tuinstoelen van staal en textilene nodig je vrienden en familie uit rond een grote tuintafel en geniet je van gezellige momenten in de zon!

Deze textilene stoelen zijn weerbestendig en kunnen zelfs buiten blijven staan als je ze niet gebruikt. Profiteer van hun lage prijs!

Beschrijving van de tuinstoelen met textilene zitting

Zorg dat je genoeg vitamine D binnenkrijgt met deze set stapelbare buitenstoelen, ideaal voor je tuin of terras. Ze zijn onmisbaar om een goede maaltijd te nuttigen, een boek te lezen of te genieten van een aperitiefje met vrienden, en dat allemaal terwijl je van de zon geniet.

Val voor het elegante, moderne design van de zwarte stoelen van LYMA: hun zwarte kleur past perfect bij de rest van je tuinmeubelen. De zwarte stoelen van metaal en textilene zijn ideaal om rond een tafel te plaatsen en kunnen ook met andere tuinmeubelen gebruikt worden.

Je zal dol zijn op het comfort van deze zwarte tuinstoelen. De zitting van textilene is zacht en aangenaam en de armleuningen geven je de indruk dat je in een fauteuil zit. Het is alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van de zon! Het stalen frame geeft de zwarte tuinstoelen met leuning ideale stabiliteit.

De gebruikte materialen zijn de kracht van deze set stoelen, want ze vragen heel weinig onderhoud! Multifunctioneel, deze stoelen kunnen ook binnenshuis gebruikt worden, wanneer je extra zitplaatsen nodig hebt voor grote feestjes thuis.

In de winter, of wanneer je ze niet meer nodig hebt, kunnen de stoelen op elkaar gestapeld worden om ze gemakkelijk op te bergen. Bescherm ze met een tuinstoelhoes.

Afmetingen van zwarte opengewerkte tuinstoelen

- Afmetingen stoel: Lengte 51,5cm x Breedte 68cm x Hoogte 84cm

- Gewicht stoel: 3.8 kg

- Afmetingen arm: Breedte 4,2 x Dikte 1,3 x Hoogte 58,5 cm

- Afmetingen zitting: Lengte 42 x Breedte 45 x Hoogte 41,5 cm

- Afmetingen rugleuning: Lengte 42 x Hoogte 47 cm

- Materiaal frame: staal

- Materiaal zitting: textilene

- Zelf monteren

Bekijk onze andere tuinmeubel referenties in onze online shop!

TECHNISCHE KENMERKEN
Andere goede 'tjes
De beoordelingen van onze klanten
  • Voor meer informatie over de aard van de reviewcontroles en de mogelijkheid om contact op te nemen met de auteur van de review kunt u onze.
  • Er zijn geen stimulansen gegeven voor deze beoordelingen
  • Beoordelingen worden gepubliceerd en vijf jaar bewaard
  • Recensies kunnen niet worden gewijzigd: Als een klant zijn recensie wil wijzigen, dan kan hij dit doen door direct contact op te nemen met Verified Reviews om de bestaande recensie te verwijderen en een gewijzigde recensie te publiceren.
  • De redenen voor het verwijderen van beoordelingen zijn beschikbaar.

3 /5

Gebaseerd op 3 klantbeoordelingen

Pascal M. gepubliceerd op 13-05-2023 naar aanleiding van een aankoop op 27-04-2023

5/5

Très bien.

Vond je dit nuttig? Ja 0Nee 0

Gaby G. gepubliceerd op 13-06-2023 naar aanleiding van een aankoop op 27-05-2023

3/5

Les chaises sont bien , mais je ne pensais pas devoir les monter, elles sont arrivés en pièces détachées. Non indiqué sur le descriptif.

Vond je dit nuttig? Ja 2Nee 4

Jean-Yves J. gepubliceerd op 12-04-2023 naar aanleiding van een aankoop op 22-02-2023

1/5

J'ai commandé des chaises noires, elles sont arrivées grises

Commentaar van IDMarket.be op 03/03/2023
Cher Client, Afin de vous porter assistance et corriger nos éventuels manquements, nous vous invitons s'il vous plait à nous transmettre les photos demandées par mail le 28 février. Il peut arriver que les e-mails, dont vous êtes destinataire, atterrissent dans le dossier Courrier indésirable de votre messagerie. Un supervsieur a tenté de vous joindre ce jour sans succès, n'hésitez pas à nous recontacter dès lundi 9h au 02 61 53 09 09 (appel non surtaxé). Restant à votre disposition et vous souhaitant une agréable journée, Bien cordialement, L’Equipe ID MARKET

Vond je dit nuttig? Ja 3Nee 2