Set van 6 antracietgrijze, stapelbare tuinstoelen van metaal en textilene

Set van 6 OLBIA tuinstoelen, metaal en textilene, antracietgrijs Set van 6 OLBIA tuinstoelen, metaal en textilene, antracietgrijs

Set van 6 OLBIA tuinstoelen, metaal en textilene, antracietgrijs

Referentie: 15947
Perfect om de hele zomer te entertainen op je terras!
€ 149,99 € 159,99

waarvan € 1,26 eco-bijdrage

Op voorraad
ONZE PRODUCTVOORDELEN
  • Elegante, moderne stijl
  • Comfortabele textilene zitting
  • Weinig onderhoud
  • Samen stapelbaar
OMSCHRIJVING

Wil je bij mooi weer optimaal genieten van je terras of tuin? Kies dan voor deze set van 6 OLBIA stoelen van staal en textilene en geef je familie en vrienden een warm welkom terwijl je geniet van een maaltijd in de zon op je terras! Deze stevige stalen stoelen zijn ideaal voor buitengebruik en kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen en het dagelijks opbergen te vergemakkelijken.

Kies voor de set van 6 OLBIA tuinstoelen in metaal en antracietgrijs textilene en ga in je tuin of op je terras zitten om van de zon te genieten en vitamine D op te doen!

Profiteer van de comfortabele textilene zittingen van de OLBIA stoelen om een boek te lezen, een goede maaltijd te eten of gewoon te genieten van een aperitief met vrienden. Met zijn stalen frame is deze set van 6 stoelen zowel stabiel als stevig.

Met zijn elegante, moderne stijl zal de antracietgrijze kleur van deze set van 6 stoelen perfect passen bij de meeste van je tuinmeubelen en een trendy, tijdloze look geven aan je buitenleven. Deze stoelen zijn ideaal om rond een tafel te zitten, maar kunnen ook gecombineerd worden met elk ander model tuinmeubilair.

Multifunctioneel, je kunt de tuinstoelen zowel binnen als buiten gebruiken, wanneer je extra zitplaatsen nodig hebt voor grote feestjes thuis. Bovendien zijn de gebruikte materialen de grote kracht van deze set stoelen, want ze zijn vrijwel onderhoudsvrij!

Deze 6 praktische stoelen zijn makkelijk stapelbaar, zodat je ze kunt opbergen voor de winter of als je ze niet gebruikt. En als je ze wilt beschermen, kies dan voor een tuinstoelhoes.

Afmetingen van de set van 6 OLBIA antracietgrijze stapelbare tuinstoelen

  • Totale afmetingen: Lengte 46,5 x Breedte 55,5 x Hoogte 84 cm
  • Materialen: metaal en textilene
  • Kleuren: Antraciet grijs
  • Zelf monteren

Je vindt al onze tuinstoelen en andere tuinmeubelenook in onze online shop!

TECHNISCHE KENMERKEN
Andere goede 'tjes