Dressoir of dressoir? Ladekast of dressoir? De meeste mensen denken dat deze twee opbergmeubels identiek zijn. Deze twee tijdloze meubelstukken verschillen echter op een aantal manieren. Deuren, laden, planken... Om je te helpen de juiste keuze te maken voor een buffetkast, heeft ID Market deze gids samengesteld om de verschillen tussen deze twee soorten opbergmeubels te verduidelijken.

Ladekast en dressoir: verschillen... in grootte!

Massief hout, gelakte houten panelen in wit, zwart of eikeneffect, Scandinavische, moderne of designstijl: deze twee meubels zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen, materialen en trends om aan elke decoratiewens te voldoen!

De ladekast: belangrijkste productkenmerken

Op zoek naar een commode? Over het algemeen is een ladekast kleiner dan een dressoir. Een ladekast is minder imposant dan een dressoir met deuren en laden, maar is een laag meubel dat bestaat uit planken en laden. In een slaapkamer voor volwassenen of kinderen wordt hij gebruikt om kleren of beddengoed op te bergen. Met of zonder poten kan dit opbergmeubel in elke kamer in huis worden gebruikt: woonkamer, studeer- of eetkamer, keuken, kinderkamer.

Op zoek naar een chique, praktisch product voor je huis? Heb je geen ideeën meer voor je interieur? Woonkamer dressoir, ladekast, ladekast, eetkamertafel, salontafel, fauteuil, stoelen, wit gelakte houten meubels, zwart gelakte houten meubels, meubels in imitatie eik, meubels in imitatie beuk, massief eiken kast, salontafel, witte eiken ladekast, massief eiken ladekast... Ontdek op ID Market een ruime keuze aan voordelige meubels die beschikbaar zijn voor levering.

De buffetkast: belangrijkste kenmerken

Op zoek naar een buffetkast? Het dressoir is steviger en groter dan een ladekast en staat meestal in een woonkamer of eetkamer. Het dressoir is het perfecte decoratieve meubelstuk en kan worden gebruikt om voorwerpen, spiegels, lampen of kamerplanten op op te bergen..

De belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn de proporties en de diepte. Om bij de inrichting van je huis te passen, is het dressoir met laden verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en stijlen: modern of eigentijds, Scandinavisch design, industrieel, enz.

Un buffet bas aux airs de commode décore un espace de détente
Gebruik ons advies om te kiezen tussen een dressoir en een ladekast

De ladekast: een functioneel en decoratief meubelstuk voor het hele huis

Op zoek naar ideeën en tips om je opbergruimte te optimaliseren? Met zijn vele laden is de ladekast een onmisbaar meubelstuk in elk huis. Uitgerust met lades, legplanken of draaideuren is dit opbergmeubel erg praktisch in een volwassen- of kinderkamer voor het organiseren van kleding.

Wil je een vleugje stijl aan je huis toevoegen? Bij ID Market vindt u een ruime keuze aan design en decoratieve meubelen tegen lage prijzen: hoge kast, dressoir met ladedeuren, dressoir van massief hout, panelen van imitatiebeukenhout, wit gelakt hout, zwart gelakt hout, imitatie eik, lage kast met legplanken... Ontdek onze steeds wisselende collecties meubelen, leverbaar om elke kamer van uw huis in te richten: woonkamer, eetkamer, kinderkamer, studeerkamer, keuken.

De buffetkast: een tijdloos meubelstuk voor de woonkamer

Het massief houten dressoir is een belangrijk meubelstuk in elke woonkamer. Ongeacht de meubelstijl (modern, design of klassiek) is het dressoir HET meubelstuk dat de toon zet voor een interieur. Met of zonder poten, dressoirs bepalen de sfeer in een kamer.

Dressoirs zijn niet alleen decoratief, maar ook heel praktisch om alles in huis op te bergen. Een laag dressoir met laden kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een tv-dressoir voor een flatscreen-tv. Voor een geslaagd ontwerp is het belangrijk om je meubelstuk af te stemmen op de rest van het meubilair: tafels, fauteuils, stoelen, ladekast, enz

Tip: combineer materialen en kleuren voor een harmonieuze look. Om een witte muur te accentueren, vermijd je een wit of zwart dressoir. Ga voor levendige kleuren om een warme, gezellige sfeer te creëren.

Vergeet op ID Market niet het afleveradres te controleren voordat u uw bestelling plaatst. Wilt u meer informatie over een product of heeft u een vraag over de levering? Neem contact met ons op via het online formulier!