Het enfilade dressoir, een belangrijk meubelstuk in elk interieur, is meer dan ooit in de mode en voegt elegantie en cachet toe aan elke ruimte. Wil je je inrichting opvrolijken met een trendy dressoir dat perfect past bij de rest van je meubilair? Hoe kies je een buffetkast uit de nieuwste stijlen en trends: industrieel, fabrieks, Scandinavisch of rustiek, dressoir of servieskast..

Hout, gecombineerd met andere materialen zoals metaal, beïnvloedt de stijl van je dressoir en je inrichting. Bent u op zoek naar een meubel dat past bij uw behoeften, beperkingen en ruimte? Deze gids geeft je al het advies dat ID Market nodig heeft om van je aankoop een succes te maken!

Een dressoir in industriële stijl

Zin in een dressoir in industriële stijl om de inrichting van je huis te accentueren? Kies voor een buffetkast van hout en metaal die een vleugje rauwe authenticiteit in je huis brengt. Met zijn minimalistische ontwerp en opgeruimde look zal een mooi afgewerkt meubel van metaal en ruw hout geweldig staan in een interieur met warme kleuren zoals bruin..

Ben je op zoek naar een meubel dat zowel decoratief als functioneel is, om de opbergruimte voor je servies en andere voorwerpen te maximaliseren? Kies dan voor een servieskast of een lage buffetkast met zwarte metalen deuren en een houten blad met eikeneffect om zoveel mogelijk spullen in op te bergen en tegelijkertijd een chique, trendy tintje aan je interieur te geven.

Wilt u uw huis goedkoper inrichten? Blader op je ID Market shopping site door een brede selectie producten die op voorraad zijn en thuisbezorgd kunnen worden. Kies uit een breed assortiment voordelige dressoirs om het model te vinden dat het beste bij de rest van je inrichting past.

Een buffetkast in Scandinavische stijl

Wil je de Scandinavische inrichting van je woonkamer of eetkamer compleet maken? Kies dan voor een buffetkast in Scandinavische stijl met eenvoudige, strakke lijnen. Bij ID Market vind je een ruime keuze aan chique, trendy en multifunctionele modellen waarmee je je spullen in stijl kunt opbergen.

Als u niet weet welk model u moet kiezen, vindt u hier enkele productsuggesties:

- Een Scandinavisch design 3-deurs dressoir in mat wit hout met 4 grenenhouten poten is een uitstekende keuze om een eetkamer of woonkamer een make-over te geven;

- Een vintage meubel met een retro jaren 60 look en metalen pinpoten dat je kunt gebruiken als tv-meubel in je woonkamer of als servieskast in je eetkamer.

Over het algemeen vinden lage dressoirs met een vintage design een plek in elke ruimte, zelfs de kleinste. Ze zijn compact, praktisch en elegant en verfraaien de inrichting van elke kamer. Om je inrichting compleet te maken, kun je kiezen voor meubels of accessoires in totaal verschillende stijlen: patchwork kussens, kleurrijke of etnische vloerkleden, enz.

Un buffet bas sert de meuble TV et de support de décoration
Kies de stijl van het dressoir die bij je interieur past

Een metalen dressoir voor een fabrieksuitstraling

Zin in een metalen buffetkast voor een interieur in New Yorkse loftstijl? Als je niet zeker weet welk model je moet kiezen, ga dan voor de fabrieksstijl met een metalen deur dressoir! Dit dressoir is verkrijgbaar in verschillende kleuren op IDMarket.com.

Dit compacte metalen dressoir past in elke kamer van het huis, ongeacht de beschikbare ruimte. Dit praktische en stijlvolle dressoir voldoet aan al je opbergbehoeften: servies, voorwerpen, huishoudlinnen, beddengoed, keukendoeken, keukengerei, enz.

Een houten buffetkast voor een meer rustieke stijl

Ideeën en advies nodig om de landelijke inrichting van je huis te versterken met een massief houten dressoir, dressoir of dressoir? Woonkamer, slaapkamer, keuken... Welke ruimte je ook hebt in een kamer, zorg ervoor dat je je opbergmeubels afstemt op de rest van je meubilair: bank, eettafel, stoelen, enz.

Kies bij de landelijke chique dressoirs voor een massief houten dressoir of een servieskast met etalage, die een authentiek tintje aan je inrichting zullen geven.

Wil je een trendy opbergmeubel kiezen voor een betaalbare prijs? Op de website ID Market vind je een ruim assortiment meubels en dressoirs met ladedeuren in alle stijlen voor het opbergen van servies en andere producten.