Wil je de beschikbare ruimte in je badkamer optimaal benutten door een praktische, design opberger te installeren? Deze kleine, vaak verwaarloosde ruimte verdient dezelfde aandacht als de andere ruimtes in huis!

Hoe richt je je toilet in? Hoe richt je een heel klein toilet in? Wat moet je kiezen tussen een wastafelmeubel, een meubel boven het toilet of een meubel met deuren en planchetten? Als je geen ideeën hebt voor de inrichting van je toilet, volg dan het advies van ID Market!

Kies een wandcloset om de hoogte van de muur te benutten

Hoe richt je een toilet in? Het is niet altijd eenvoudig om deze vaak erg smalle ruimte in te richten met een chic meubel om ruimte te besparen... Onder de beschikbare opties voor het inrichten van je toilet is er de wandbovenkast, die intelligent gebruik maakt van de ruimte bovenin om papier en schoonmaakproducten op te bergen en zo zoveel mogelijk vloerruimte te besparen.

Toilet open kast

Dankzij het compacte ontwerp voelt dit praktische meubel zich net zo thuis in een toilet als in een badkamer. Bevestigd aan de muur houdt dit toiletopzetstuk toiletrollen, producten en accessoires binnen handbereik... Zo maak je vloerruimte vrij en laat je niets rondslingeren!

Bamboe bovenblad

Wil je een vleugje exotisme toevoegen aan je badkamer? Wil je een lege muur transformeren? Voor een zen, opgeruimde look in je toilet of badkamer kies je voor een bamboe wandplank om extra opbergruimte te creëren. Tegen de muur geplaatst is deze plank even aantrekkelijk als nuttig en past hij in elke inrichting.

Ben je op zoek naar meubilair dat functionaliteit en design combineert voor je badkamer? Op ID Market vind je een breed assortiment laaggeprijsde producten om je huis in te richten:

  • Toiletmeubel in industriële stijl met zwart metalen planchetten en planchetten van bi-materiaal met houteffect
  • Opbergmeubel in industriële stijl boven een toiletkastje
  • Bamboe toiletplank
Toilettes dans salle de bains au design sobre
Hoe kies ik een toiletmeubel?

Een ruimtebesparend toiletmeubel kiezen

Wil je je toilet of badkamer inrichten met een functioneel en stijlvol badmeubel? Met zijn laden, deuren en planken biedt dit meubel maximale opbergcapaciteit. Er is een ruime keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen om aan elke decoratiewens te voldoen. Hier zijn enkele ideeën om van je badkamer een aangename ruimte te maken:

  • Wastafelmeubel met laden en planken

Ideaal voor een toilet of een kleine badkamer: in een wit houten kastje met smalle zuilen kun je toiletpapier, huishoudelijke hygiëneproducten en zelfs decoratieve accessoires opbergen om de sfeer van de ruimte te personaliseren. Dit meubel van gemelamineerde spaanplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, wit/grijs, wit/blauw). Aan jou om de kleur te kiezen die het beste past bij het behang of de verfkleur van de muren.

  • Toiletonderbouw in industriële stijl

Wil je je huis inrichten met een kast in fabrieksstijl die zowel trendy als decoratief is? Verander de sfeer van dit kleine kamertje met een zwart metalen en houten bi-material meubel met een industrieel design! Met zijn legplanken en talloze lades maakt dit meubel vloerruimte vrij voor optimale opbergruimte en een harmonieuze indeling van je badkamer.

  • WC-meubel met cement- of tegelmotief

Op zoek naar een idee voor je interieur? Creëer een contrast tussen de verf op de muren of vloer met een betegeld meubel! Dit even praktische als aantrekkelijke meubel heeft 2 deuren aan de voorkant en 3 niveaus met 2 legplanken. Je kunt er toiletpapier, hygiëneproducten en nog veel meer in opbergen.

Op zoek naar ideeën om je huis budgetvriendelijk in te richten? Ontdek op ID Market enkele trendy meubelideeën voor je doucheruimte of badkamer, beschikbaar voor snelle levering:

  • 3-deurs wandcloset met grijs cementtegelmotief
  • 3-deurs schapmeubel in beukenhout
  • 3-deurs toiletmeubel in industrieel design met schappen

Vind het beste meubelidee om uw ruimte te optimaliseren door de selectie van ID Market te bekijken!