Wil je je badkamer een persoonlijk tintje geven met een industrieel toiletblok in fabrieksstijl? De industriële stijl is meer dan ooit in de mode en wordt gekenmerkt door donkere kleuren en ruwe materialen zoals hout, staal en metaal, wat doet denken aan de fabrieken uit het begin van de 20e eeuw.

Industriële meubels worden gekenmerkt door hun sobere, strakke design, waarbij eikenhout of houten panelen worden gecombineerd met zwart ijzer of metaal. Hulp nodig bij het kiezen van een ruimtebesparende industriële toiletunit die past bij de inrichting van uw sanitaire ruimte? Lees meer over het advies van ID Market in deze gids!

Wat zijn de belangrijkste kleuren en materialen voor een industriële inrichting?

Over het algemeen zijn de kleuren die typisch zijn voor de industriële stijl zwart, bruin en grijs. Afgezien van een witte wastafel of douchetegels in metro-stijl, is wit een kleur die niet veel voorkomt in een badkamer of toilet in fabrieksstijl.

Materialen zijn onder andere onafgewerkt hout, metaal en smeedijzer. Op de muur ruwe betonnen bekleding of baksteenkleurig behang, enzovoort. Als het gaat om het personaliseren van een kleine ruimte als een badkamer of toilet, is een industrieel toiletmeubel een geweldige manier om de sfeer te verhogen.

In deze kleine ruimte moet je elke vierkante centimeter optimaal benutten om ruimte te besparen. Of het nu boven het toilet, onder een fonteintje of een wastafel is: het perfecte badmeubel combineert functionaliteit en esthetiek tot in de perfectie.

Toilettes dans salle de bain industrielle
Vind het toiletmeubel in industriële stijl dat je nodig hebt!

Een industrieel badmeubel kiezen dat past bij de beperkingen van uw ruimte

Het kan lastig zijn om een industrieel badmeubel te vinden dat past bij de configuratie van je toilet of badkamer! Dit opbergmeubel is essentieel voor een georganiseerd toilet en kan worden gebruikt om toiletpapier, schoonmaak- en hygiëneproducten, enz. op te bergen. Het is dus belangrijk om een praktisch, ruimtebesparend meubel te kiezen dat zoveel mogelijk vloerruimte vrijmaakt.

Over het algemeen kun je het beste kiezen voor gesloten opbergmeubels, zoals kasten. Je moet de exacte afmetingen van de kamer opmeten, rekening houdend met eventuele openingen (ramen of deuren), wastafel, wasmachine, spiegel, wasbak, afvoer, enz.

Hoge kast, hangkast of vrijstaande plank? Ontdek het assortiment industriële meubels van ID Market tegen lage prijzen:

  • WC-meubel in industrieel design met schap erboven: voor het opbergen van toiletpapier en andere producten is dit zwart houten en metalen meubel van twee materialen perfect in een badkamer
  • 3-deurs WC-meubel in industrieel design met planken van zwart metaal en hout: met zijn compacte afmetingen heeft deze kolom in industrieel design 3 planken, een kast en schuifladen voor optimale opbergruimte
  • WC-opzetelement met 4 planken in industrieel design: praktisch en stijlvol, dit zwart metalen en houten bi-materiaal opzetelement zal er geweldig uitzien in je badkamer

Welke accessoires heb je nodig voor een badkamer in 100% fabrieksstijl?

Als je eenmaal de juiste meubels in industriële stijl hebt gekozen, is het tijd om de details van je fabrieksinrichting te verfijnen! Om de sfeer in deze (vochtige) ruimte op te warmen, kies je voor metalen opbergmanden, een bi-materiaal toiletborstelhouder van metaal en hout en zwarte glazen containers voor shampoo en douchegel.

Als je muur wit is, kies dan voor een spiegel met zwarte metalen randen om je inrichting in industriële stijl wat meer karakter te geven.

Op zoek naar goedkope industriële meubels voor je huis? Bezoek IDMarket.com en ontdek een breed assortiment producten, beschikbaar voor snelle levering. Garderobemeubels, opbergplanken, WC-zuilen op sokkel: kies het goedkope product dat het beste bij je wensen en je budget past.

Aarzel niet om het leveringsadres te controleren voordat je je bestelling plaatst! Meer informatie nodig over een product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Er zijn ook andere stijlen badmeubels op de markt, voor elk wat wils:

- Bamboe badmeubel
- Wit badmeubel