Met tuinmeubelen kunt u gezellige momenten aan tafel doorbrengen of een ontspannende pauze nemen, comfortabel zittend op stoelen van geweven hars of design ligstoelen, met een boek in de hand en uw hoofd rustend op een kussen.

In onze exclusieve koopgids voor de tuin deelt ID Market zijn geheimen met u over hoe u de juiste meubelen kunt kiezen voor uw behoeften en budget, op basis van uw selectiecriteria.

Bestel uw favoriete tuinmeubelen en laat ze u rechtstreeks door ID Market leveren. Bovendien is elk product beschikbaar voor levering aan huis!

Tuinmeubelen: welke kiezen en waarom?

Tuinmeubelen: waarvoor?

Afhankelijk van hoe u uw tuinmeubelen wilt gebruiken, kunnen verschillende soorten meubelen aan uw behoeften voldoen.

Hou je van entertainment? Dan is een modulaire, ingebouwde tuinset van geweven hars met een grote rechthoekige uitschuifbare tafel en veel stoelen met kussens perfect. Omdat het modulair en ingebouwd is, kan je elke fauteuil en zijn kussen gemakkelijk opbergen en onder de tafel schuiven.

De koffietafel en buitenbank zijn perfect voor het geven van borrels.

Droom je ervan om te relaxen in je tuin, in de zon of in de schaduw van een parasol? Ligstoelen en ligstoelen met kussens geven je die welverdiende momenten van rust.

Mobilier de jardin et aménagement déco sur une terrasse
Ontwerp je buitenruimte met de juiste tuinmeubelen

Wat zijn uw beperkingen?

ID Market biedt u een exclusief assortiment voordelige, design tuinmeubelen om aan al uw wensen te voldoen.

Blijf bij de tijd, zelfs in een kleine ruimte zijn er veel oplossingen beschikbaar:

- De uitschuifbare tafel en stapelbare stoelen, in hout of aluminium;
- Functioneel en stijlvol, de ingebouwde tuinmeubelen in geweven hars met kussens;
- De bistro tuinmeubelen, bestaande uit een kleine ronde stalen tafel en een set van twee klapstoelen, zijn gemakkelijk te installeren op een balkon;
- De opvouwbare ligstoelen in waterafstotende stof.

Tot slot, als je onderhoudsvriendelijke meubelen wilt, kies dan voor weerbestendige materialen zoals aluminium, Textilene en waterafstotende stoffen kussens.

Welke materialen moet ik kiezen voor mijn tuinmeubelen?

  • Metalen tuinmeubelen

Robuust en stijlvol, metaal geeft een moderne toets aan je tuinmeubelen. Epoxy staal of aluminium, er is voor elk wat wils. Voor de ultieme eigentijdse stijl kies je voor een rechthoekige uitschuifbare tafel en een set aluminium fauteuils, exclusief verkrijgbaar op het web bij IDMarket.com.

  • Tuinmeubelen van geweven hars

Tussen de moderne uitstraling van donkere kleuren en de warmte van natuurlijke materialen, zijn tuinmeubelen van geweven hars een goed alternatief. Geweven hars is gemakkelijk te onderhouden en zeer robuust.

Blijf up-to-date met modulaire, ingebouwde tuinmeubelen van geweven hars. Je kunt een krukje en zijn kussen gemakkelijk opbergen onder een stoel, die zelf kan worden ingebouwd, onder een rechthoekige tafel.

Tuinmeubelen van geweven hars zijn verkrijgbaar in een lage versie met een bank en een fauteuil, compleet met waterafstotende kussens.

  • Houten en rotan tuinmeubelen

Houten of rotan tuinmeubelen creëren een gezellige sfeer. Ga voor de industriële look met de zwarte metalen poten van de stoelen en fauteuils, of kies voor de vintage stijl met volledig houten meubelen.

ID Market heeft een ruim assortiment houten en rotan meubelen om je bij de tijd te houden:

- Beige stoffen ligstoelen met kussens;
- Houten en waterafstotende stoffen opvouwbare Chileense fauteuil;
- Bruine houten ligbedden met hoofdsteunkussens;
- Imitatie rotan tuinmeubelen met salontafel, bank en fauteuil.

Welke kleuren moet ik kiezen voor mijn tuinmeubelen?

Wit, beige, antraciet, zwart, bruin, taupe... tuinmeubelen zijn er in alle kleuren.

Hou je van de chique uitstraling van lichte kleuren, maar maak je je zorgen over het onderhoud? Met een waterafstotende stof speciaal ontworpen voor buitengebruik, kan je de zuiverheid van wit en de neutraliteit van taupe en beige behouden. Aarzel dus niet om te kiezen voor je witte relaxfauteuil, je beige stoffen kussens of je taupe parasol.

Als je daarentegen houdt van donkere kleuren zoals bruin, antracietgrijs en zwart, kies dan voor een stalen of geweven harsproduct. Zwarte of antracietkleurige tuinmeubelen zijn niet erg rommelig en geven je tuin een resoluut moderne stijl.

Bestel je favoriete product exclusief online op IDMarket.com en geniet van gratis levering. ID Market levert bovendien rechtstreeks aan huis. Het zou zonde zijn om dit te missen!