Een pergola is meer dan alleen een parasol en biedt een gezellige buitenruimte waar vrienden en familie kunnen samenkomen. Of je nu een maaltijd wilt delen of gewoon wilt ontspannen, een vrijstaande pergola heeft veel voordelen. Het creëert een echte beschutting in de tuin voor bescherming tegen de zon. Naast de barbecue of bij het zwembad, op het terras of midden in de tuin, plaats je pergola waar je maar wilt.

Als je nog niet het type pergola hebt gevonden dat bij je past, volg dan het waardevolle advies van ID Market. Ontdek onze ruime selectie pergolamodellen tegen lage prijzen.

Waarom kiezen voor een zelfdragende pergola?

Kunt u zich moeilijk voorstellen dat u gaten zou boren in de mooie gevel van uw bungalow? Denk dan nog maar eens na: met een vrijstaande pergola hoef je deze niet aan de muur te bevestigen of het risico te lopen deze te beschadigen.

Zoals de naam al zegt, is een vrijstaande pergola zelfvoorzienend. Met andere woorden, in tegenstelling tot een aangebouwde pergola, hoef je deze niet aan een gebouw te bevestigen. Dit type pergola heeft een aantal voordelen:

- Ze geven je meer vrijheid wat betreft afmetingen; je hoeft niet te kijken naar de afmetingen van een steunmuur, want je pergola is alleen verankerd aan de grond;

- Een vrijstaande pergola kun je installeren waar je maar wilt: midden in de tuin, op het terras of bij het zwembad..

- Met een steviger structuur dan een tent, parasol of barnum, vooral bij windvlagen, is de vrijstaande pergola het ideale product voor het organiseren van een receptie in de open lucht;

- Gemaakt van hout of aluminium, met een oprolbaar dak of verstelbare lamellen, er zijn genoeg manieren om je te beschutten tegen de zon.

Une pergola autoportante placée dans un jardin avec piscine
Een vrijstaande pergola kiezen

Hoe kies je een vrijstaande pergola?

ID Market biedt een ruim assortiment tuinpergola's en priëlen in verschillende kleuren en maten.

Profiteer van de stevigheid van een aluminium structuur met een antraciet, beige, taupe of witte stof Dankzij de onderhoudsvriendelijke polyester stof kun je met de zelfdragende pergola al je kleurenwensen volgen. Ontdek onder onze beschikbare producten :

  • De vrijstaande pergola met oprolbaar dak

Geef je terras een resoluut moderne look met de vrijstaande pergola met oprolbaar dak. Gemaakt van een antraciet aluminium structuur, opent en sluit de overkapping van deze pergola met een eenvoudige beweging dankzij het oprolbare dak op een rail, zelfs zonder motor. De stof van je pergola is gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren: grijs, taupe, beige of wit.

Wat is er beter dan een zijluifel om je te beschermen tegen de zon, maar ook om je privacy te bewaren? Met de special edition vrijstaande pergola kun je de luifel naar wens omhoog en omlaag doen!

  • Het vlinder zelfdragende tuinprieel

Op zoek naar een product dat eruitziet als een prieel? Kies dan voor het vrijstaande prieel. Het is ultra-design en biedt een groot schaduwoppervlak dankzij het polyester doek dat met elastieken aan een elegante structuur is bevestigd.

  • Zelfdragende pergola's met verstelbare latten

ID Market biedt ook pergola's met verstelbare lamellen aan, een concept dat, afhankelijk van de hoek van de lamellen, toelaat om de zonnestralen gedeeltelijk of volledig te filteren.

Uw zelfdragende pergola aan de lage prijs van ID Market

Als u dacht dat er maar één soort pergola bestond - die van de aangebouwde pergola - dan weet u nu dat u de gevel van uw huis kunt behouden dankzij het advies van ID Market en kunt kiezen voor een vrijstaande pergola.

Ontdek een ruim assortiment designproducten tegen fabrieksprijzen om het gezellige hoekje van uw dromen te creëren op uw terras. Bepaal de afmetingen en kleuren die u wilt en bestel nu uw pergola.

Volgens onze klanten zijn onze producten een bron van grote tevredenheid. Dus waarom zou je niet een van onze klanten worden?

Geniet zo snel mogelijk van je vrijstaande pergola dankzij de gratis expreslevering (onder voorwaarden). Volg ons advies voor nog meer gemak: vraag om thuislevering en laat de pergola rechtstreeks aan uw deur leveren!

Ontdek onze andere types pergola:

- Pergola met verstelbare lamellen