Wil je je toilet een make-over geven met een eenvoudig, opgeruimd wit badmeubel? Het is een geliefde ruimte in huis, maar toch de drukste plek in huis. Daarom verdient het om met zorg te worden ingericht! Voor een functionele, designerlook kies je voor witte meubels.

Kast, kolom of planchet, afmetingen... Met welke criteria moet je rekening houden bij het kiezen van je witte badkamermeubels? Deze gids geeft je het advies van ID Market om de juiste keuze te maken.

De verschillende modellen toiletmeubels

Ben je op zoek naar een wit badmeubel met een sobere, minimalistische stijl om de ruimte te optimaliseren zonder het decor van je badkamer te verwaarlozen? In tegenstelling tot zwart is wit een kleur die licht brengt en de ruimte visueel vergroot. Door te kiezen voor een wit opbergmeubel dat zowel functioneel als stijlvol is, kun je je hygiëneproducten, toiletpapier, enz. discreet opbergen. Afhankelijk van de ruimte die je in de kamer hebt, kun je kiezen uit een groot aantal modellen:

  • De kast boven de wc

Geplaatst tegen een muur, boven het toilet of een wasmachine in een badkamer, kun je in deze kast met deuren een maximaal aantal producten opbergen.

  • Aan de muur gemonteerde opbergplanken

Wandplanken creëren niet alleen opbergruimte, maar geven heel kleine ruimtes ook een elegant tintje. Ze zijn praktisch en ruimtebesparend en kunnen gebruikt worden voor het opbergen van toiletpapier, handdoeken, badlinnen of alledaagse hygiëneproducten.

  • De opbergzuil

De zuil is perfect voor het inrichten van een toilet of badkamer en biedt veel opbergvakken voor je spullen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. U kunt al uw dagelijkse benodigdheden bij de hand houden: toiletpapier, hygiëneproducten, enz.

ID Market's selectie van witte toiletmeubels tegen lage prijzen, beschikbaar via snelle levering:

  • Wit 2-deurs MDF wandcloset
  • Wit 3-deurs wandcloset met grijs cementtegelmotief
Meuble WC blanc
Kies voor een wit toiletmeubel

De afmetingen van je witte badmeubel

Om de beschikbare ruimte in je toilet of badkamer optimaal te benutten, moet je een meubel kiezen dat perfect past in de afmetingen van deze kleine ruimte. Geen enkel detail mag aan het toeval worden overgelaten: plaats van afvoer, leidingen, stortbak, ramen, wastafel. Zorg er dus voor dat je alle productinformatie en beoordelingen leest voordat je bestelt!

Met een geribbeld badmeubel kun je bijvoorbeeld de leidingen verbergen en de ruimte onder de wastafel slim benutten. Een hoge unit zoals een plank of kast zal je ook veel ruimte besparen. Zoals je ziet, vereist het plaatsen van een toilet een beetje denkwerk vooraf om de ruimte goed te organiseren rond de aanwezige elementen.

Je witte toiletkast moet er niet alleen goed uitzien, maar zich ook aanpassen aan de beperkingen van de indeling en aan je behoeften.

Welke decoratieve accessoires moet ik kiezen bij witte meubels?

Om het decor van je toilet of badkamer op te fleuren, moet je niet beknibbelen op accessoires om te voorkomen dat de ruimte eruitziet als een ziekenhuiskamer! Een kamer met een volledig witte look (witte muren en wit meubilair) biedt een heleboel designmogelijkheden.

Je kunt je toilet decoreren met lichtgekleurde houten voorwerpen zoals een toiletborstelhouder, een rieten wasmand of bamboe of metalen badaccessoires. Je kunt je inrichting ook verfraaien met groene kamerplanten of kleine ingelijste posters.

Op IDMarket.com vind je een breed assortiment meubels op voorraad en beschikbaar voor snelle levering, zodat je je huis voordelig kunt inrichten: hoge kasten, garderobekasten, kasten, planken en meer. Aarzel niet om het afleveradres te controleren voordat je je product bestelt.

Om aan je interieursmaak te voldoen, zijn onze toiletunits verkrijgbaar in andere stijlen:

- WC-meubel in industriële stijl
- WC-meubel in bamboe