In een huis telt elke vierkante centimeter. Als je ruimte wilt besparen in je eetkamer of slaapkamer, waarom kies je dan niet voor een klein uitschuifbaar bureau? Maar je moet nog steeds het juiste type product kiezen om opslag en werkoppervlak te combineren. ID Market, de specialist in goedkope meubels, geeft u advies over de keuze van uw toekomstige modulaire bureau. Twijfelt u of hebt u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Bekijk onze gids voor kleine kantoren.

Wat is een uitschuifbaar bureau?

Als je in een flat of zelfs een huis woont waar ruimte schaars is, wordt zelfs de kleinste ruimtebesparing gewaardeerd. Dan is een uitschuifbaar bureau bijzonder welkom. Er is geen betere manier om een computerhoek in te richten in je woonkamer of zelfs in de gang. Maar wat zijn de speciale kenmerken van dit type meubel? ID Market, de voordelige professional, vertelt je alles over dit praktische meubelstuk.

2-in-1 meubel: compact en multifunctioneel. Zo kun je het vernuft van het uitschuifbare bureau samenvatten. Als je op zoek bent naar een klein, goedkoop bureau, dan is dit ongetwijfeld het type bureau dat je dagelijks nodig hebt. Dit meubel past zich aan kleine ruimtes aan dankzij een lade-systeem dat uitklapt wanneer je het nodig hebt. De rest van de tijd, wanneer de tafel is opgeborgen, ziet je houten en/of metalen meubel eruit als een elegante console. Moet je thuis werken? Klap het blad uit en plaats je laptop erop. Een comfortabele leunstoel erbij en je kunt aan de slag.

De voordelen van een uitschuifbaar bureau voor optimale ruimtebenutting

Met modulaire producten zoals het uitschuifbare bureau kunnen je meubels worden aangepast aan je huis en je levensstijl. Of het nu voor werk of vrije tijd is, het is een multifunctioneel meubelstuk dat in een handomdraai kan worden omgebouwd van console tot bureau, met tal van voordelen voor kleine ruimtes:

  • Praktische opbergruimtes (lades, nissen, enz.)
  • Een compact, ruimtebesparend opgevouwen formaat
  • 2-in-1 eenheid: console en bureau
  • Gemakkelijk te gebruiken


Ruimtebesparende tip: gebruik een in hoogte verstelbaar krukje of stoel die gemakkelijk onder je uitschuifbare bureau kan worden opgeborgen.

Wilt u een uitschuifbaar bureau bestellen voor uw studio of appartement? ID Market, een professional in de verkoop van voordelige kwaliteitsmeubelen, biedt levering aan huis, dus doe er je voordeel mee.

Bureau extensible en bois blanc accompagné d’un pouf
Maak optimaal gebruik van kleine ruimtes met een uitschuifbaar bureau

Een bureau kiezen dat bij uw interieur past

Zwart, wit, grijs, eiken... verstelbare tafels zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Vind het perfecte product voor uw eetkamer of voor bij uw bed bij ID Market.

In welke kamer moet je een uitschuifbaar bureau installeren?

Ben je gevallen voor de stijl, het praktische nut en de trendy uitstraling van een uitschuifbaar bureau? Maar dan moet je nog wel weten in welke kamer je je nieuwe meubelstuk gaat plaatsen. Dat hangt af van de beschikbare ruimte, maar ook van je gewoontes. Wil je een van deze bureaus bestellen om er elke dag aan te werken? Of gewoon voor af en toe? Niet alle kamers zijn geschikt.

KamerIncidenteel gebruikDagelijks gebruik
IngangJaNee
SalonJaJa/nee, naar behoefte
SlaapkamerJaJa
KantoorJaJa


Als je rust en ruimte nodig hebt om te werken, dan plaats je je uitschuifbare bureau best niet in drukke ruimtes zoals de inkomhal of de woonkamer. Tenzij je alleen woont of zeker weet dat je rustig kunt werken. Aan de andere kant is het perfect geschikt voor een slaapkamer, zelfs naast het bed.

In de slaapkamer of studeerkamer is het geen probleem om je werktafel uitgeklapt te laten staan, terwijl je in een kleine woonkamer waarschijnlijk regelmatiger terug moet schakelen naar de consolemodus. Maar dat is het mooie van het uitschuifbare bureau: je kunt het gemakkelijk ombouwen.

Een trendy modulair bureau kiezen

Als je kiest voor een uitschuifbaar bureau, kun je er net zo goed voor zorgen dat het past bij je bestaande interieur. Bureaus zijn over het algemeen ontworpen om perfect te passen in elke kamer, van de slaapkamer tot de gang.

Met hun sobere, elegante ontwerp hebben uitschuifbare tafels het voordeel dat ze compatibel zijn met meubels in minimalistische, Scandinavische, moderne en vele andere stijlen. Je hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen.

Ben je van plan om de meubels te verplaatsen? Een sobere kleur zoals wit of grijs zorgt voor eenvoudige, naadloze overgangen in je inrichting. Een witte tafel ziet er zowel modern als klassiek uit, afhankelijk van de rest van je meubels. Bovendien hebben witte bureaus het voordeel dat ze een ruimtelijke indruk geven. Als je van een Scandinavische of klassieke stijl houdt, dan is een beuken, eiken of andere houtimitatie computertafel precies wat je nodig hebt.

Het design uitschuifbare bureau is perfect geschikt om een eenmalige of permanente computerruimte te creëren. Bestel je nieuwe console bureau bij ID Market en profiteer van thuisbezorging!

Heeft u liever een vast bureau zodat u op uw gemak kunt werken? ID Market helpt u kiezen uit een breed assortiment bureaus: met of zonder laden, breed of smal, klassiek of design .... Dankzij onze geverifieerde klantenbeoordelingen kunt u uw meubelen met het volste vertrouwen kiezen. Bekijk de verschillende criteria om het meubilair te kiezen dat bij u past:

Diepte bureau
Indeling bureau
Bureau installeren
Natuurlijk licht kantoor
Goedkoop industrieel bureau