Ideeën nodig voor een praktisch, trendy toiletmeubel? Het is niet altijd eenvoudig om een meubel te kiezen dat past bij de structuur van je huis en je smaak. Toilet- en badkamermeubels op de markt zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren: bamboe rekken, een wit badmeubel, een opbergmeubel in industriële stijl van zwart metaal en hout..

Bovendien beïnvloedt de materiaalkeuze de stijl van het toiletmeubel en de sfeer van de ruimte. Hoe kiest u uw badkamermeubels? Volg het advies van ID Market in deze gids!

WC-meubels in industriële stijl

Wil je de ruimte in je toilet of badkamer optimaal benutten met een trendy badmeubel in industriële stijl? Dit zwart metalen en houten badmeubel van twee materialen voegt een chique, authentieke stijl toe aan je badkamer. Met zijn industriële ontwerp en strakke, eenvoudige lijnen zal dit meubel een hoogtepunt zijn in je inrichting.

Hier zijn een paar suggesties voor goedkope toiletmeubels om je badkamer mee in te richten:

Opbergmeubel met bovenblad WC-kast met industrieel design

Dit trendy, ruimtebesparende meubel kan boven een toilet of wasmachine worden geïnstalleerd. Het is praktisch en maakt optimaal gebruik van de ruimte boven het hoofd om schoonmaakproducten, handdoeken of toiletpapier op te bergen. Met zijn gesloten kast en legplank is dit ruimtebesparende meubel perfect voor kleine ruimtes.

Rekken in industriële stijl

Deze compacte en ruimtebesparende wandplanken zien er geweldig uit in een wasruimte, toilet of badkamer.

3-deurs bi-material toiletonderkast

Dit functionele en stijlvolle ruimtebesparende meubel is perfect in een kleine ruimte om vloerruimte vrij te maken.

Een bamboe badmeubel voor een natuurlijke look

Wil je een vleugje exotisme in je huis? Waarom kies je niet voor een bamboe badmeubel voor opslag tegen de muur boven het toilet? Dit materiaal, dat even duurzaam als aantrekkelijk is, is perfect voor gebruik in toiletten en badkamers, die bekend staan als zeer vochtige ruimtes in huis.

Er is een ruime keuze aan modellen op de markt voor elke smaak. Hier zijn enkele meubelideeën:

  • Wastafelmeubel: onder een spiegel zal dit licht houten meubel een vleugje frisheid toevoegen aan je badkamer
  • Bamboe rekken, tegen de muur boven de toiletpot en spoelklep
  • Opbergmeubel van bamboe, tegen de muur te bevestigen om zoveel mogelijk vloerruimte vrij te maken
Toilettes dans salle de bain avec mur de brique
ID Market geeft advies over het kiezen van de juiste stijl toiletmeubel

Een wit badmeubel voor een strakke look

Wilt u uw toilet voorzien van een wit badmeubel, maar weet u niet welk product u moet kiezen? Het is niet altijd makkelijk om wit decoratief meubilair te kiezen, vooral als je muren ook wit zijn. In een heel kleine kamer is wit een kleur die de helderheid verhoogt.

Als je weinig ruimte hebt, kies dan voor een wandmeubel voor maximale opbergruimte in de doucheruimte. Afhankelijk van de indeling van de ruimte kun je je toilet ook uitrusten met een badmeubel met deuren en planken.

Zo kun je schoonmaakproducten discreet opbergen en de planken gebruiken om je decoratie te laten zien: groene planten, kunstbloemen, parfumverspreiders, enz. Aarzel niet om kleurrijke voorwerpen te gebruiken om de volledig witte look van de ruimte te breken.

Als je geen ideeën meer hebt voor het kiezen van je badkamermeubels, kijk dan eens naar de selectie voordelige modellen van ID Market:

  • Wit en blauw betegeld badmeubel: dit hoge meubel is perfect voor het opbergen van schoonmaakmiddelen en toiletpapier
  • 2-deurs rekken met grijs cementtegelmotief: dit ultracompacte en stijlvolle product maakt maximale vloerruimte vrij
  • Witte houtentoiletrolhouder voor op de vloer

Kleuren, stijlen, verschillende materialen... ID Market biedt een ruime keuze aan toiletmeubelen tegen speciale prijzen om de ruimte in deze ruimte van het huis optimaal te benutten!