Ben je een barruimte aan het inrichten in je eetkamer of keuken? Vraag je je af hoe je de juiste barkrukken kiest om de ruimte gezelliger te maken? Wat als je zou kiezen voor verstelbare krukken, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan die van je bar? Dan hoef je niet op zoek te gaan naar de juiste afmetingen - je kruk past zich aan je meubilair en aan elke gast aan. IDMarket.com heeft een heel assortiment verstelbare barkrukken in zeer trendy designs, verkocht in sets tegen minimumprijzen.

De verstelbare barkruk: praktisch, gebruiksvriendelijk en modern

De barkruk maakt nu net zo veel deel uit van het huis als elk ander meubelstuk.

De barkruk is ideaal om een gezellige eethoek in de keuken te creëren en voegt een designertouch toe. Met zoveel modellen om uit te kiezen, is het belangrijk om goed te weten welk type kruk je nodig hebt.

Waarom kiezen voor een in hoogte verstelbare kruk? Als je kiest voor een verstelbare barkruk, zul je zeker geen spijt krijgen van je keuze. Hij past zich niet alleen aan de lichaamsbouw van elke gast aan, omdat de hoogte van de kruk aan hen kan worden aangepast, maar hij past ook bij je meubels. Je kunt de kruk verplaatsen rond de eettafel, bar of het werkblad. De verstelbare kruk is een praktische en veelzijdige stoel.
Denk er ook aan dat als je kinderen hebt, ze nog comfortabeler aan tafel zullen zitten als hun zithoogte verstelbaar is.

Voor meer comfort is een kruk met rugleuning te verkiezen. De rugleuning ondersteunt de rug, zodat je kunt genieten van lange familiediners. En als je van maximale bewegingsvrijheid houdt, kies dan voor een draaibare stoel.

Tabourets hauts noir sur pied en métal
Tips voor het kiezen van de juiste verstelbare kruk

Welke stijl van verstelbare barkruk moet ik kiezen?

  • Meubelen in Scandinavische stijl
    Deze stijlvolle barkruk brengt warmte en zachtheid in je huis met zijn vier houten poten en katoenen of fluwelen stoffen zitting. De kleuren variëren van zwart en wit tot mosterdgeel en eendenblauw, passend bij de tijdgeest. Het materiaal van de stoelen is ook belangrijk, omdat het de sfeer van de kamer bepaalt. Op zoek naar een zen-sfeer? Kies dan voor een natuurlijk materiaal zoals hout voor de poten en katoen voor de zitting.
  • Een vintage of zelfs industriële touch
    Kies voor een barkruk met metalen poten en een houten fauteuil, in bruin als je van warme tinten houdt. En waarom niet kiezen voor kunststof zittingen in een meer neutrale, moderne kleur zoals wit of zwart, om je terug te brengen naar de jaren 60 en 70.
  • De moderne barstoel
    Met zijn verchroomde metalen onderstel en zitting van synthetische stof zal de moderne barstoel zeker niet misstaan in je keuken. Kies voor een donkere zitting, die minder rommelig is, als je kinderen hebt of als je ervoor kiest om je krukken in de keuken te plaatsen.

Waar kan ik een verstelbare barkruk kopen?

Je hebt nu een duidelijker idee van het type kruk dat je wilt. Maar je moet nog wel een redelijk geprijsde set vinden om je barruimte mee in te richten. Op IDMarket.com vind je een ruim assortiment barkrukken tegen lage prijzen. Kies een designproduct tegen een lage prijs: verstelbare barkrukken, draaibare zittingen, chromen poten, meerdere kleuren, er is voor elk wat wils. Verkocht in verpakkingen van twee of vier krukken, kun je je huis inrichten zonder de bank te breken.

Met IDMarket is elk product gegarandeerd 100% op voorraad, dus er is geen ruimte voor teleurstelling zodra je je bestelling online hebt bevestigd. En de verzending is snel. En als je nog steeds twijfelt, zul je blij zijn om te weten dat de "tevreden of je geld terug"-garantie gratis is, zodat je 30 dagen bedenktijd hebt om van gedachten te veranderen. Tot slot kun je je artikelen direct thuis laten bezorgen.

Hoe kies je je barkrukken?

Barkruk met rugleuning
Ideale hoogte voor een barkruk