Het geheim van een goede nachtrust begint met het kiezen van beddengoed dat je het comfort, de ondersteuning en de ruimte geeft die je nodig hebt. Het toevoegen van een matrastopper heeft het voordeel dat het extra comfort biedt, door een te harde matras zachter te laten aanvoelen. Het verlengt ook de levensduur van je bed.

Vergeleken met een gewone matras topper biedt een veren matras topper meer comfort. Hij is gevuld met natuurlijke veren, past zich perfect aan uw lichaamsvorm aan en geeft u een onmiddellijk gevoel van ontspanning.

Volg de gids voor het kiezen van de juiste matrastopper voor jouw slaapkamer! Het kiezen van een matras topper geeft je de beste informatie voor nachten die aan je verwachtingen voldoen.

Kenmerken van de veren matras topper

Hij is uitnodigend en comfortabel en gevuld met natuurlijke vulling, waaronder veren en ganzen- of eendendons. De veren zorgen voor een onvergelijkbare zachtheid en maken van je bed een knus nestje. Veren en dons houden lichaamswarmte goed vast, waardoor je bed nog comfortabeler wordt. Bedek het met een groot dekbed en je zult nooit meer zulke goede nachten beleven.

Ultrazacht en behaaglijk, de warmte die het geeft, geeft je een gevoel van welzijn dat vergelijkbaar is met dat van een traagschuimmatras topper. Je lichaam is ontspannen. Het geheim van een goede nachtrust ontdekken is nu eindelijk een betaalbare luxe!

Om je beddengoed tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding te kopen, bekijk je ons assortiment goedkope matrastoppers en profiteer je van bezorging aan huis.



Un lit équipé d’un surmatelas en plume et d’une couette blanche
Ontdek hoe je een veren matrastopper kiest!

Hoe kies je een veren matras topper?

  • Welke dichtheid voor een veren matras topper?

    De vulling bestaat uit veren en/of ganzen- en eendendons. Net als bij een dekbed bepaalt het aandeel dons de prijs. Hoe groter het aandeel, hoe hoger de prijsklasse. Dons is licht en donzig. Het heeft echter de neiging om plat te worden, dus je moet de vulling regelmatig herstellen. De dichtheid van ganzen- of eendenveren is hoger, dus die worden vaker gebruikt in matrastoppers.
    Sommige modellen hebben een vulling die bestaat uit een mengsel van veren en traagschuim, wat een interessante oplossing is.
  • Welke dikte?

    Net als bij een schuimmatras topper moet je rekening houden met ongeveer 5 cm.
  • Welke afmeting?

    Kies je model met dezelfde afmetingen als je matras.
  • Welke hoes?

    Kies best een witte katoenen stof die dik en dicht geweven is zodat de veren niet ontsnappen.
  • Wat zijn de nadelen?

    Afgezien van de soms hoge prijs, is dit niet het meest geschikte product voor mensen met een huisstofmijtallergie. Sommige matrastoppers, zoals Proneem® Classic, zijn behandeld tegen huisstofmijt. In dat geval moet je het in een matrashoes doen, die je om de 3 maanden op 60°C moet wassen.

Hoe installeer ik het?

Het installeren van dit product in uw slaapkamer kan niet eenvoudiger. Leg je matras topper direct op je beddengoed om het een extra laag comfort te geven. Meestal wordt hij geleverd met 4 elastische zijriemen om hem aan de matras te bevestigen. Het enige wat je hoeft te doen is je hoeslaken erop leggen.

Merk op dat deze producten niet in de wasmachine kunnen. Het zal zelfs ingewikkeld zijn om ze professioneel te reinigen, tenzij ze dun zijn. Zorg daarom voor een beschermhoes of een katoenen matrasbeschermer. Zo voorkom je vlekken op de witte hoes van je product.

En nu liggen je beste nachten in het verschiet!

Alles voor je bed tegen de beste prijs met IDMarket.com. Verwen jezelf met wit tegen een spotprijs, met levering overal in Frankrijk. Om alles te weten te komen wat je moet weten over beddengoed, bekijk je onze volledige gidsen:

- Waarom kiezen voor een traagschuim matras topper?
- Hoe breng je een matras topper aan?
- Wat zijn de beste dekbedden?
- Wat is een goed kussen?