Een matrastopper is beddengoed dat ontworpen is om het comfort tijdens de slaap te verbeteren. En aangezien de kwaliteit van onze nachten van invloed is op onze gezondheid, kunnen we net zo goed zaken met plezier combineren. Een traagschuim matras topper geeft je beide. Of je je bed nu niet comfortabel genoeg vindt of het niet zacht genoeg is, een traagschuim matras topper geeft je onverslaanbaar comfort. Zelfs als je niet aan een bepaalde medische aandoening lijdt, kun je het effect van dit product waarderen. Het werkt ontspannend, behoudt je gezondheid en speelt een rol bij het voorkomen van rugaandoeningen. Het heeft ook het voordeel dat het vocht afvoert, zodat je beddengoed langer meegaat.

Lees al ons advies over het kiezen van de juiste matras topper.

Hoe werkt het?

Een traagschuim matras topper is gemaakt van visco-elastisch schuim dat reageert op lichaamswarmte. Bij contact met de slaper wordt het schuim zachter en past het zich perfect aan de lichaamsbouw van de slaper aan. Deze technologie staat bekend als vormgeheugen, omdat het schuim zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt, waardoor comfort avond na avond gegarandeerd is. Bovendien is het vormvast, terwijl een matras van gewoon schuim na verloop van tijd de neiging heeft om door te zakken.

Het is comfortabel en ontspannend en laat drukpunten los. Deze technologie verlicht effectief rugklachten. Als je wilt dat je bed zachter en meer ondersteunend is, ga dan op zoek naar een ergonomische traagschuim matras topper. Deze modellen zijn gevuld met schuim van verschillende dichtheid in verschillende zones. Je voelt de verschillende zones van je lichaam geleidelijk ontspannen.

Vind de jouwe voor een slimme prijs uit ons ruime assortiment matrastoppers, met levering overal in Frankrijk.

Une femme se réveillant dans son lit avec un surmatelas mémoire de forme
Ontdek alle voordelen van een traagschuim matras topper

Waarom een traagschuim matras topper?

Als je herhaaldelijk slechte nachten hebt, is het tijd om de kwaliteit van je beddengoed onder de loep te nemen. Of misschien wil je gewoon meer comfort? Laten we eens kijken naar de verschillende situaties die ertoe kunnen leiden dat je voor dit product kiest:

  • Je rug doet pijn. Door je morfologie zo goed mogelijk te volgen, ondersteunt het traagschuim je ruggengraat zodat je van top tot teen kunt ontspannen, inclusief je middel. Je slaapt weer rustig.
  • Je hebt het 's nachts te warm. Sommige modellen zijn uitgerust met verkoelende gel om de hele nacht een gelijkmatige temperatuur te behouden, met als effect dat de luchtvochtigheid wordt beperkt.
  • Je hebt last van een slechte bloedcirculatie. Veerkrachtig schuim helpt drukpunten te ontlasten, wat een betere bloedcirculatie bevordert.
  • Je bed is te hard/te zacht. Voor een preciezere en comfortabelere pasvorm kiest u latex of visco-elastisch schuim.
  • Je wilt de levensduur van je matras verlengen. Door het extra dik te maken, verlengt dit product de levensduur van je beddengoed. Het is gezonder en ventileert gemakkelijker. Als het model van je keuze geen afneembare hoes heeft, voorzie het dan van een hoes die in de wasmachine kan.
  • Ben jeop zoek naar een matras topper maar weet je niets over traagschuim? Het enige wat je nu nog moet doen is het ontdekken, en we hopen dat we je geïnspireerd hebben om het eens te proberen!

Hoe kies je een traagschuim matras topper

  • Welk model? Zoals we hebben gezien, moet een te stevig bed zachter zijn. Kies een dichtheid en dikte die passen bij je lichaamsbouw.
  • Welke maten moet ik kiezen? Dit is een standaardmodel, verkrijgbaar in alle bedmaten. Bestel gewoon een product in dezelfde maat als je bed. Als je bed te stevig is, kies dan een model met een dikte van minstens 4 cm om de zachtheid te bieden die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Kies ook een schuimdichtheid en -dikte die bij je lichaamsvorm passen.
  • Voor welke prijs? Je vindt voordelige modellen vanaf €50 voor een tweepersoonsbed.
  • Hoe installeer ik het? Niets is eenvoudiger! Je plaatst het rechtstreeks tussen de matras en het hoeslaken. Vergeet niet om het te bedekken met een wasbaar beschermingslaken.


Bekijk ons assortiment matrastoppers op onze websites. Kijk snel of jouw matrastopper op voorraad is. Met IDMarket.com kies je voor kwaliteit tegen een lage prijs en profiteer je van thuisbezorging.

Bekijk voor je gemoedsrust bij het kopen onze geverifieerde klantbeoordelingen.

Gebruik onze uitgebreide gidsen om de beste criteria te vinden voor het kiezen van je materiaal!

- Waarom kiezen voor een veren matrastopper?
- Hoe installeer je een matrastopper?
- Hoe kies je een dekbed?
- Hoe kies je kussens?