Wil je op de meest comfortabele manier ontspannen als je thuiskomt van je werk of een pijnlijke rug hebt? Dan is dit de relaxfauteuil voor jou. Deze relaxfauteuil is volledig ontworpen voor rugontspanning en biedt een optimale ergonomie voor totale lichaamsrust. Wat maakt een relaxfauteuil zo goed? De rugleuning kantelt en de voetsteun brengt je benen omhoog, zodat je heerlijk comfortabel achterover kunt leunen en ontspannen.

Handmatig of elektrisch? Leer, stof of kunstleer? Manueel? Massage? Massage-optie? Welk model moet ik kiezen? ID Market legt het allemaal uit in deze gids voor het kiezen van de juiste relaxfauteuil! Je vindt hier ook een complete gids voor het kiezen van de juiste relaxfauteuil.

De relaxfauteuil: uw beste bondgenoot voor ontspanning

Een relaxfauteuil is ontworpen met het oog op comfort en heeft het voordeel dat u er heerlijk in kunt ontspannen.

Heb je last van rugpijn en kun je zelfs in een stoel geen ontspannende houding vinden die je spanning wegneemt?
Ben je uitgeput na een dag hard werken en wil je helemaal tot rust komen?

Kies dan voor een kwaliteitsrelaxfauteuil om je weer op de been te helpen.

Elk jaar blijkt uit de verkoop van deze stoel, die helpt om het lichaam te ontspannen en rugpijn te verlichten, hoe comfortabel en effectief hij is voor de gebruiker.

Deze meubels kunnen naast het bed worden geplaatst, om te lezen, of in de woonkamer, naast de banken. Ze worden vaak tegenover de tv of het raam geplaatst om naar de tuin te kijken.

Guide pour bien choisir son fauteuil relax
Comfort en kwaliteit voor je relaxfauteuil

Relaxfauteuils: ergonomie geoptimaliseerd voor comfort

Relaxfauteuils zijn heel gemakkelijk te gebruiken en kunnen in de ligstand worden gezet. Dankzij een ingenieus handmatig of elektrisch liftsysteem kantelt de rugleuning naar achteren en gaat de voetensteun omhoog om de benen omhoog te brengen. Het bekken bevindt zich zo op dezelfde hoogte als de knieën. Dit heeft als voordeel dat de benen minder worden belast. Het hele lichaam wordt perfect ondersteund, vooral de lendenstreek. Afhankelijk van het model kan de relaxhoek worden ingesteld met een hendel of afstandsbediening.

De relaxfauteuil is een zitting die omhoog kan worden gezet om het lichaam van top tot teen perfect te ondersteunen. De dichtheid van de schuimvulling van de zitting wordt gekozen om zowel stevige als zachte ondersteuning te bieden, aangepast aan de lichaamsvorm van elk individu. De gemotoriseerde versies zijn uitgerust met één of twee motoren om de mechanismen te bedienen. Controleer de kwaliteit van de motor om er zeker van te zijn dat de stoel lang meegaat. Houd er wel rekening mee dat de elektrische functie of de massagefunctie de verkoopprijs van het product verhoogt.

Relaxfauteuils: stijl, design en ontspanning

De nieuwste relaxfauteuils hebben een moderne, eigentijdse look. Door hun sobere, elegante design passen ze in elk interieur. De discrete poten en hoge rug zorgen voor een robuuste look die uitnodigt om te ontspannen. Als je eenmaal een relaxfauteuil hebt geprobeerd en het comfort ervan hebt getest, wil je er ook een in je woonkamer! De beoordelingen zijn unaniem.

Ons advies: voor een harmonieuze look stem je het design van je relaxfauteuil af op je bank.

Welke kleur moet ik kiezen voor mijn relaxfauteuil?

Voor dit type relaxfauteuil is het vaak aan te raden om te kiezen voor een sobere kleur die gemakkelijk te combineren is met elke interieurstijl. Bruin, wit, zwart... aan jou om de kleur te kiezen die bij je interieur past.

De slijtvaste bekleding kan van leer of stof zijn, in elke kleur. Zoals bij alle meubelen beïnvloedt de keuze van de bekleding de uiteindelijke prijs van het product. Voor het onderhoud volstaat een doekje met microvezel om stof en vuil te verwijderen.

Overtuigd van de voordelen van relaxfauteuils? Ontdek de modellen op voorraad en in de uitverkoop op de website ID Market, die bekend staat om zijn lage prijzen. Kies het product dat het beste bij uw ontspanningsbehoeften past en geniet van een ongeëvenaard comfort. De teams van ID Market zullen het zo snel mogelijk verzenden om optimale levertijden te garanderen. Ontdek alle moderne fauteuils van ID Market.

Andere stijlen voor uw fauteuil:
Schommelstoel
Cabriolet
Crapaud
Scandinavisch